Lucian_M Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Eu mi-am tăiat singur maneta ambreiaj. Nu încăpea sub handguard, aşa că... flex şi slefuitor cu bandă. Deci am făcut upgrade sau downgrade? » Post actualizat in 06 Apr 2017 14:54 Gata, am făcut plinul la rezervorul... de lichid de frâna . Am mers în oraş , bătea vântul ca la balamuc. 12 lei 500 ml de TRW. Ieftin, zic eu. În rezervor mai aveam cel mult 2-3 ml de lichid. Acum e ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Azi mi-am curatat si eu lantul cu draciai aia de la Louis. A iesit nesperat de bine si...a mers foarte repede. Maine il ung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Stiu, ca inainte imi lua vreo 10 minute sa-l curat cu peria de unghii pe toate partile, sa sterg motorina cursa peste tot etc. Cu Kettenmax e floare la ureche. Insa eu dupa ce-l curat cu motorina, il suflu cu aer comprimat, abia apoi il ung cu ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Eu nu am compresor. Cea ami mare parte din murdarie a curs pe furtunul de colectare....in borcanul de muraturi al nevesti-mii (care nu stie ca am "furat" unul). Totusi, a curs ceva si in dreptul rotii, asa ca am pus o punga dedesupt, ca sa nu fac mizerie. Din pacate am aruncat mizeria la canalizare...m-am simtit destul de prost....insa nu stiu unde ar fi trebuit sa o depun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Cauti un bodon (de la ulei, cel mai simplu, sau de la apa la 5 litri), pui jegul acolo, cand alimentezi masina il lasi la peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Nu am stiut ca cei de la peco si colecteaza. Mersi pentru info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Shit, am scris bodon in loc de bidon. Ce inseamna neatentia. Eu asa stiam, ca la peco poti lasa reziduuri petroliere. Nu te controleaza nimeni ca e motorina sau ulei ars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Merci Lucian, pt info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Pentru putin! Sper sa fie reala faza cu reziduurile, dar asa citisem la peco, ca la ei putem recicla produsele petroliere uzate (zilele trecute am citit asta pe peretele statiei). Ce mai am in plan: aparatoare rotii la V-strom (adaugata de fostul proprietar) protejeaza perfect amortizorul, insa nu si partea de jos, unde sunt "oasele" suspensiei. N-ar fi o problema, daca jegul nu s-ar duce fix pe ele. Si nici asta n-ar fi o problema, daca acolo n-ar fi cei mai scumpi rulmenti pe care-i are motorul. Asa ca in perioada urmatoare va trebui sa mesteresc o protectie din ceva material semi-flexibil- cred ca niste cauciuc, sau ceva similar- ca sa protejez rulmentii, daca oi mai avea ce proteja (n-or fi deja buliti). Urmeaza sa imi montez o priza dublu-USB undeva sus pe langa bord (activare la contact sau cu intrerupator) )si o mufa bricheta sub sa (conectata permanent). Bani ar fi, timp nu prea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Eu tocmai acum am ajuns de la service-ul lui Cezar (București). Mi-a servisat furca fata. Reglat cursa pedala frana spate+aerisit+completat lichid frana. Reglat ambele suspensii, fata+spate. Chiar o simt mai bine. A lucrat foarte îngrijit și m-a suportat pe lângă el 5 ore :-) » Post actualizat in 06 Apr 2017 20:45 Farmacie pe masa :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Nu desfaci si etrierii, sa cureti putin pistoanele, placutele de metal si sa gresezi ce trebuie pe acolo? Jumatate din lungimea pistonaselor mele erau full de jeg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 A făcut asta Cezar, i-a dat jos și a dat cu un spray pe pistoane, și fata și spate. Plăcuțele erau OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Eu zic de scos pistoanele, curăţat tot jegul de pe ele (frecat bine), verificat şi interiorul etrierilor, pus vaselină cu cupru etc. Şi tu poţi face asta, dacă am reuşit eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 aparatoare rotii la V-strom (adaugata de fostul proprietar) protejeaza perfect amortizorul, insa nu si partea de jos, unde sunt "oasele" suspensiei. N-ar fi o problema, daca jegul nu s-ar duce fix pe ele. Si nici asta n-ar fi o problema, daca acolo n-ar fi cei mai scumpi rulmenti pe care-i are motorul. Asa ca in perioada urmatoare va trebui sa mesteresc o protectie din ceva material semi-flexibil- cred ca niste cauciuc, sau ceva similar- ca sa protejez rulmentii, daca oi mai avea ce proteja (n-or fi deja buliti). Eu unul chiar nu inteleg de ce exact acele articulatii importante sint lasate foarte expuse in plata domnului de anumiti fabricanti. Bine te-ai gindit Luciane, vezi ce cauciuc pui sa nu fie prea flexibil, il lipeste vintul de anvelopa si se mai intimpla ceva nazbitii naiba in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Nu prea are ce se întâmpla, ca o să atârne spre sol. Nişte aluminiu prins cum trebuie va fi de ajutor. Pun poze când ajung acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Daca tot e urat afara, mai redam stralucirea la fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Cel mai bine de curata cu COLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Daca tot aveam un tub de autosol pe acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Cel mai bine de curata cu COLA E un mit, nu incepe si tu... daca merge cu cola, merge si cu apa chioara. Folositi solutii dedicate sau verificate, nu povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Cola!=apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Daca tot e urat afara, mai redam stralucirea la fier Acu o saptamana tot la acelasi tip de "fer":)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Bravo! Ai muncit ceva. Si eu aveam hobby-ul asta cu Banditul... Evacuarea asta se potriveste expresiei "nu se mai fac lucruri ca odata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 O protectie de radiator de genul trebuie sa-mi fac si eu Acu o saptamana tot la acelasi tip de "fer":)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Colegii va salut. Ce spray lubrifiere lanț mai recomandați? Un Castrol e bun? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Ulei transmisie w90. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate