Sari la conținut

Ce ai mesterit azi la motocicleta ta?

Postări Recomandate

Eu mi-am tăiat singur maneta ambreiaj. 😂

Nu încăpea sub handguard, aşa că... flex şi slefuitor cu bandă. Deci am făcut upgrade sau downgrade? 😊

» Post actualizat in 06 Apr 2017 14:54

Gata, am făcut plinul la rezervorul... de lichid de frâna 😂. Am mers în oraş , bătea vântul ca la balamuc. 12 lei 500 ml de TRW. Ieftin, zic eu.

În rezervor mai aveam cel mult 2-3 ml de lichid. Acum e ce trebuie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stiu, ca inainte imi lua vreo 10 minute sa-l curat cu peria de unghii pe toate partile, sa sterg motorina cursa peste tot etc. Cu Kettenmax e floare la ureche.

Insa eu dupa ce-l curat cu motorina, il suflu cu aer comprimat, abia apoi il ung cu ulei.

Link spre comentariu

Eu nu am compresor. Cea ami mare parte din murdarie a curs pe furtunul de colectare....in borcanul de muraturi al nevesti-mii (care nu stie ca am "furat" unul). Totusi, a curs ceva si in dreptul rotii, asa ca am pus o punga dedesupt, ca sa nu fac mizerie.

Din pacate am aruncat mizeria la canalizare...m-am simtit destul de prost....insa nu stiu unde ar fi trebuit sa o depun.

Link spre comentariu

Pentru putin! Sper sa fie reala faza cu reziduurile, dar asa citisem la peco, ca la ei putem recicla produsele petroliere uzate (zilele trecute am citit asta pe peretele statiei).

Ce mai am in plan: aparatoare rotii la V-strom (adaugata de fostul proprietar) protejeaza perfect amortizorul, insa nu si partea de jos, unde sunt "oasele" suspensiei. N-ar fi o problema, daca jegul nu s-ar duce fix pe ele. Si nici asta n-ar fi o problema, daca acolo n-ar fi cei mai scumpi rulmenti pe care-i are motorul. Asa ca in perioada urmatoare va trebui sa mesteresc o protectie din ceva material semi-flexibil- cred ca niste cauciuc, sau ceva similar- ca sa protejez rulmentii, daca oi mai avea ce proteja (n-or fi deja buliti). Urmeaza sa imi montez o priza dublu-USB undeva sus pe langa bord (activare la contact sau cu intrerupator) )si o mufa bricheta sub sa (conectata permanent). Bani ar fi, timp nu prea.

Link spre comentariu

Eu tocmai acum am ajuns de la service-ul lui Cezar (București).

Mi-a servisat furca fata.

Reglat cursa pedala frana spate+aerisit+completat lichid frana.

Reglat ambele suspensii, fata+spate.

Chiar o simt mai bine.

A lucrat foarte îngrijit și m-a suportat pe lângă el 5 ore :-)

» Post actualizat in 06 Apr 2017 20:45

Farmacie pe masa :-)

post-95922-0-26700200-1491511473_thumb.jpg

post-95922-0-69283900-1491511483_thumb.jpg

Link spre comentariu

aparatoare rotii la V-strom (adaugata de fostul proprietar) protejeaza perfect amortizorul, insa nu si partea de jos, unde sunt "oasele" suspensiei. N-ar fi o problema, daca jegul nu s-ar duce fix pe ele. Si nici asta n-ar fi o problema, daca acolo n-ar fi cei mai scumpi rulmenti pe care-i are motorul. Asa ca in perioada urmatoare va trebui sa mesteresc o protectie din ceva material semi-flexibil- cred ca niste cauciuc, sau ceva similar- ca sa protejez rulmentii, daca oi mai avea ce proteja (n-or fi deja buliti).

Eu unul chiar nu inteleg de ce exact acele articulatii importante sint lasate foarte expuse in plata domnului de anumiti fabricanti.

Bine te-ai gindit Luciane, vezi ce cauciuc pui sa nu fie prea flexibil, il lipeste vintul de anvelopa si se mai intimpla ceva nazbitii naiba in mers.

Link spre comentariu

Cel mai bine de curata cu COLA

E un mit, nu incepe si tu... daca merge cu cola, merge si cu apa chioara. Folositi solutii dedicate sau verificate, nu povesti.

Link spre comentariu

• Vizitator pinned this topic