apriliacluj Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 eu as zice ca petrolul! dar din pacate nu se mai gaseste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 no, dar amu lumineaza-ne ce / cum ai facut cu tevile de esapament!Le a pozat din alt unghi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Am înțeles că benzina la lanț nu prea face bine, ataca oring-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Smirgher 1000,polish Prevent(abraziv)si polish de luciu...si multa multa rabdare Da intradevar,benzina nu face bine(daca dai direct cu benzina pura),dar am mentionat mai sus,am pus 200 de grame la 2 litri de motorina,am 3 ani de cand folosesc reteta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Sunt curios cat tine lustrul galeriilor, ma gandeam sa le polishez si eu la Fazer. Dar daca dupa 2 saptamani se fac la loc nu ma obosesc Editat Martie 29, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Se fac la fel, n-ai ce sa le faci... daca e ud pe jos, se fac varza imediat. Toba incinsa, mizerie aruncata de roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Cea mai buna zeama de spalat lantul e motorina in amestec cu benzina.Subscriu. Io am schimbat zilele trecute la Aprilica filtrul de aer,bujiile,uleiul,filtrul de ulei si lichidele de frana/ambreiaj. Cristian, ai ceva tutoriale facute sau poze la cum se schimba uleiul si filtrul de ulei, aer, consumabile in general, la aprilia mea? Tre sa schimb si eu consumabilele si le-as face eu decat sa ma duc la un service...Multzam! Bine, pot sa caut pe net, dar ma gandeam poate ai tu deja ceva facut, pozat, etc Editat Martie 29, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Intradevar nu tin mult....mai ales ca e naked... Editat Martie 29, 2017 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Bun, atunci zic ca le-am polishat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Cu flexul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Hmmm...eu nu sunt foarte mandru de ce am facut azi...asa ca nu pun poze: - am montat voltmetru + priza USB. Nu imi lace cum am reusit sa o pozitionez....de legat, m-am legat pe firul de pozitie: am dezizolat fara sa tai firul, am legat firul de la device, am cositorit si am pus termocontractibil...... Din pacate ma incurca un pic la cheie. Acum nu mai am scuze sa pelc fara camera. - am montat capede de ghidon noi...insa cu o mica improvizatie. Oricum, nu imi plac. Asa ca taica-meu va trebu sa imi faca unele identice cu cele originale....unul s-a desfiletat si l-am pierdut. Editat Martie 29, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Hmmm...eu nu sunt foarte mandru de ce am facut azi...asa ca nu pun poze: - am montat voltmetru + priza USB. Nu imi lace cum am reusit sa o pozitionez....de legat, m-am legat pe firul de pozitie: am dezizolat fara sa tai firul, am legat firul de la device, am cositorit si am pus termocontractibil...... Din pacate ma incurca un pic la cheie. Acum nu mai am scuze sa pelc fara camera. - am montat capede de ghidon noi...insa cu o mica improvizatie. Oricum, nu imi plac. Asa ca taica-meu va trebu sa imi faca unele identice cu cele originale....unul s-a desfiletat si l-am pierdut. Pune-i macar o siguranta pe fir, in mod normal se pune si un releu si se alimenteaza de la baterie. Vei avea un consum cam mare pt cablajul de pozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Eu tot pe pozitie am legat priza, cu siguranta suplimentara insa. Avand in vedere ca mobra are 2 becuri W5W pt pozitie pe care le-am inlocuit cu unele led nu-mi fac griji de consum sau incarcarea circuitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Nu cred ca va fi o problema. Firele de ppzitue sunt la fel de groase ca centre pentru far. Singurul care ar putea sa fie probkrmatic ar fi comutatorul dar și aici, cred ca partea de contact ptr pozitie e la fel ca cea pentru far. Priza a venit cu siguranta pe fir de 3A însa am dat-o jos și am pus una de 1A. Trebuie sa fie suficienta pentru camera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Inca un lant fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Am pus un LED H4 in far. 6500k. Se pastreaza cutoff-ul si imprastierea e aproape inezistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Am pus un LED H4 in far. 6500k. Se pastreaza cutoff-ul si imprastierea e aproape inezistenta. Hmmm,...Aș vrea și eu să văd o poza ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Hmmm,...Aș vrea și eu să văd o poza ceva http://imgur.com/a/2KcyQ Prima e faza scurta, a doua e lunga. Distanta fata de zid 1.5-2m. Am mers asta seara cu ea si nu prea ma incanta, nu au bataia alora pe halogen(distanta) insa se vede mai bine ce lumineaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Azi am fost și eu harnic: abia ce am terminat de montat ungătorul de lanț pentru Vstrom. Văd mâine cum funcționează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 http://imgur.com/a/2KcyQ Prima e faza scurta, a doua e lunga. Distanta fata de zid 1.5-2m. Am mers asta seara cu ea si nu prea ma incanta, nu au bataia alora pe halogen(distanta) insa se vede mai bine ce lumineaza. Merci » Post actualizat in 01 Apr 2017 19:22 Azi am fost și eu harnic: abia ce am terminat de montat ungătorul de lanț pentru Vstrom. Văd mâine cum funcționează. Tare sunt curios sa vad cum ți-a ieșit. Parcă parcă aș vrea și eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 http://imgur.com/a/2KcyQ Prima e faza scurta, a doua e lunga. Distanta fata de zid 1.5-2m. Am mers asta seara cu ea si nu prea ma incanta, nu au bataia alora pe halogen(distanta) insa se vede mai bine ce lumineaza. eu am montat un osram night braker ultimate, sunt multumit de el fata de becul chior care îl aveam înainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Azi am schimbat la Ktm exc 200 ,garniturile de chiulasa,simeringul și rulmentul la pompa de ap dupa ultima tura se făcuse in motor de la faptul a că a intrat apa in motor smântână așa de groasa era maclavaisul ăla .Am folosit un litru de ulei ieftin de moto 4t și puțin câte puțin am reușit o sa spăl a țigănia a din el,acum am băgat ulei motor o de transmisie Bel Ray Am schimbat garnitura de la cilindrul receptor de la ambreiaj,avea de 0,75 și am pus de 0,5 că nu debraia complet,am dat jos de pe ea 5 kg de noroi uscat(am inebunit până am dat noroiul jos),și am înlocuit codita că era sparta după ultima tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 eu am montat un osram night braker ultimate, sunt multumit de el fata de becul chior care îl aveam înainte. Eu am la mașină... Ziua oare esti mai vizibil? Dacă raspunsul e DA îmi pun și eu unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Și am doua un sm 525 și un exc 200 hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Tare sunt curios sa vad cum ți-a ieșit. Parcă parcă aș vrea și eu Exact ce am făcut și la ER5, dar acum e ceva mai zdravãn și mai simplist. Pun mâine poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate