GPauL Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) Sosit manete ajustabile, cele standard sunt cam nashpa. Urmeaza sa le instalez. Editat Mai 28, 2014 de GPauL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 i-am luat numere negre yupyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Curatat lant, uns, plus baita .. Plus poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Primit de la Touratech protectia de lant si de amortizor spate. Montaj dupa-masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 salut. vreau sa pun la loc cateva stickere pe scuter, un beta ark lc de 49. ma poate ajuta cineva cu treaba aceasta? eu am modelul,pozele si pot sa le trimit. am scris aici ca sa nu fac un topic aiurea. nu am gasit ceva similar multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 am schimbat cablurile de acceleratie. a mers foarte usor dupa ce am demontat jumate de motocicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Dadui basecoatu', a iesit acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 pus ghete noi...Dunlop Roadsmart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 M-am gandit sa mai pun niste faruri si am facut o proba. Acuma caut inca un far cu lupa. Daca are cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 M-am gandit sa mai pun niste faruri si am facut o proba. Acuma caut inca un far cu lupa. Daca are cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Exact. As putea sa pun si niste parizer in gaurile alea, dar si asa ma alerg cainiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Ai putea sa le lasi asa... nu sunt prize de aer alea? Sunt prea multe faruri, e prea incarcata... plus ca, ma gandesc eu, duce electrica la atatia W? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Acolo erau sirenele. Ideea m-a venit intr-un moment de plictiseala cand am realizat ca am cam toate piesele necesare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 O sa gasesti rivali doar la tiruri, sau la nocturne )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Cam taranie. Dar extrem de eficient... Si ieftin, folia am cumparat-o de la un magaZin de materiale de constructie si a fost vreo 15 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 O sa gasesti rivali doar la tiruri, sau la nocturne )) O sa pun si o placuta cu numele ei la parbriz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Cam taranie. Dar extrem de eficient... Si ieftin, folia am cumparat-o de la un magaZin de materiale de constructie si a fost vreo 15 lei Taranie-netaranie, nu intra apa la veverita si nu o rupe vintul. Dupa 1-2 sezoane complete o arunci si alta la rind. Oare gasim pe undeva un cevau sau un cineva care sa faca sudura termica la folie PE mai groscioara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) M-am gandit sa mai pun niste faruri si am facut o proba. Acuma caut inca un far cu lupa. Daca are cineva.. Mie imi place. Alternatorul duce, astea de politie avand diverse extra, or duce si doua proiectoare in plus... @Ridertornada: macar nu plangi dupa bani daca ti-o rupa cateii. 2 prelate au cedat in lupta cu cateii. Unul dintre tradatori fiind chiar maidanezul propriu Si are si Flexu are dreptate, la astea de la oxford, chiar daca initial sunt f bune, dupa ceva vreme incepe sa se inflitreze apa... Eu doar ce mi-am luat 2 semnalizari mari pe fata. Incerca sa ma convinga vanzatorul ca sunt de 'kawasaki', dar sunt chinezesti, chiar daca sunt ceva mai bine lucrate si au becuri normale, nu dubiosenii. Editat Iunie 5, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 montat crashbar si sonorizat casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Am facut o tiganie. La motoreta cea Italiana picura un pic de ulei la un prezon de chiulasa. Adica, izvoreste asa intre filet de la prezon si piulita. Retorque nu a rezolvat mare chestie si nu am chef sa schimb garnitura de chiulasa pentru asa ceva minor. De fapt, nici nu m-ar fi deranjat daca nu picura ulei fix pe pantoful. [tiganie] Ieri am desfacut prezon, pe saiba de sub el am aplicat garnitura de aia lichida, apoi pe prezon am pus calti din asta care se foloseste la tevi de apa, apoi am aplicat si garnitura lichida pe calti, am pus prezon la loc, tras cu cheia dinamometrica (nu, nu am service dar am si eu o cheie din asta smecher selten rar) la cuplu indicata. Acuma tin pumnii. [/tiganie] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 am constatat eu ca nu prea se activeaza semnal dreapta cum trebuie si am zis ca sa-l desfac....in curte. si uite cum mi-au satim mie arculete, bilute si alte cacaturi pe jos de am stat in 4 labe de la 8 la 11. bineinteles ca nu am rezolvat mai nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 am constatat eu ca nu prea se activeaza semnal dreapta cum trebuie si am zis ca sa-l desfac.... Tot asa imi facea si mie dupa o ploaie, dar n-am desfacut nimic, ci am luat si am frecat butonul ala stanga-dreapta pana s-a curatat oxidul de pe lamele si acuma merge brici. La fel si cu butonul de faza lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 vezi ca este si ceva spray de contacte, ajuta foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Eu imi bag pl in el de motociclism in rromania Si ca sa revenim la subiectul topicului, am facut-o bucati ca sa nu mai imi treaca prin minte sa ma plimb pe aici. Original nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Sper ca nu erai calare cand ai facut-o bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate