superbec Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Cu crucea ai încercat ?Ieși în crucea matii nimic nu stii, se zice iesi in ANAF-ura ma-tii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Le-am mai atins, dar nimic grav. Diferenta e majora, acum furca e mult mai ferma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Montat leviere TITAX sosite din Cehia astazi la 14:30 Tare ma tem ca o sa te intorci la manetele lungi. Cele scurte sunt foarte ne-ergonomice. Ambreiajul mai ales... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Tare ma tem ca o sa te intorci la manetele lungi. Cele scurte sunt foarte ne-ergonomice. Ambreiajul mai ales... Mda si eu am fost fericit cand le-am pus dar dupa 2 saptamani nu mergea nici cum nene cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Tare ma tem ca o sa te intorci la manetele lungi. Cele scurte sunt foarte ne-ergonomice. Ambreiajul mai ales... Oricum eu foloseam decat cele 2 degete de la fiecare mana pentru actionare, practic partea levierului de la baza, 40% din lungime ramanea nefolosita..nu mai vorbesc cat de inestetice sunt..Voi vedea in timp care este rezultatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Oricum eu foloseam decat cele 2 degete de la fiecare mana pentru actionare, practic partea levierului de la baza, 40% din lungime ramanea nefolosita..nu mai vorbesc cat de inestetice sunt..Voi vedea in timp care este rezultatul. La maneta de frana merge,dar cu ambreiajul cum faci mai ales ca nu e hidraulic? Intreb si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 La maneta de frana merge,dar cu ambreiajul cum faci mai ales ca nu e hidraulic? Intreb si eu... pai el merge cu scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Oricum eu foloseam decat cele 2 degete de la fiecare mana pentru actionare, practic partea levierului de la baza, 40% din lungime ramanea nefolosita..nu mai vorbesc cat de inestetice sunt..Voi vedea in timp care este rezultatul. Io zic ca e mai bine asa. Economie de material, e mai usor motoru, e mai aerodinamic. Si da, e mai estetic acu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 La maneta de frana merge,dar cu ambreiajul cum faci mai ales ca nu e hidraulic? Intreb si eu... Simplu nu simt niciun efort...dar este totusi o conditie_ trebuie sa practici artele martiale sa conduci o motocicleta cu leviere scurte, minimum centura albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Simplu nu simt niciun efort...dar este totusi o conditie_ trebuie sa practici artele martiale sa conduci o motocicleta cu leviere scurte, minimum centura albastra Pai si daca cochetez cu niste kempo,merge? Pot sa folosesc fara ambreiaj deloc,gen quick sifter dar si cu ambreiaj centrifugal ca si la scuter P.S. Pumnii mei minte nu are!!! Editat Aprilie 2, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Astazi mi-am confectionat o pereche de capete de ghidon pt gpzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 hmmm, nu am facut poze. ma chinuia de o vreme un fir "semi intrerupt". localizat azi si pus conector pe el.... nu puteam trage complet de ghidon stanga sau dreapta ca imi murea motorul... tipic, mobra merge, mecanic nici un bai si ti-o trage un contact imperfect de-ti zboara fulgii. fix de sub contact, la 2 cm, firul arata bine, izolatia buna. miezul intrerupt... cand se intindea firul... adio curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Astazi mi-am confectionat o pereche de capete de ghidon pt gpzica CNC sau strung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Astazi mi-am confectionat o pereche de capete de ghidon pt gpzica superb !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 CNC sau strung? CNC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Azi am duso la service 55 km dus 55 intors pe maxim 5 grade o fost fun. Io montat K&N si tobe . alta viata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 si cu ploaia? ai rezolvat? ) Azi am duso la service 55 km dus 55 intors pe maxim 5 grade o fost fun. Io montat K&N si tobe . alta viata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 O plouat o tzara pe drumu de intoarcere da nu mare lucru. Apropo ca mai devreme era un post al meu in care montasem spatarul. Isi face toti toti banutii. Stau ca in fotoliu acu. E extraordinar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Super. Sa te bucuri de el fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Io montat K&N si tobe . alta viata:) Tu si cu Razvan ce sunteti mai activi si vrednici Ma uitam pe link-urile lui Razvan cu lupele pt. faruri... dar sincer nu prea mai am motivatie... De vreo luna ma chinui sa modific si sa montez niste crashbaruri... Macar in 10 minute, am bagat iar nasul in scuter ca aveam un flat-spot la acceleratie maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Merci! eu am gasit motivatie caci farurile mele erau pt mersul pe contrasens ) (pt anglia) si nu prea gaseam multi soferi cu care sa play chicken Tu si cu Razvan ce sunteti mai activi si vrednici Ma uitam pe link-urile lui Razvan cu lupele pt. faruri... dar sincer nu prea mai am motivatie... De vreo luna ma chinui sa modific si sa montez niste crashbaruri... Macar in 10 minute, am bagat iar nasul in scuter ca aveam un flat-spot la acceleratie maxima. Editat Aprilie 2, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 CNC. te bagi la chestii de genu? (prinderile de jabe + clemele/risere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Apropos de ""where there's a will, there's a way"... Cand am luat Fazer-ul... iubeam farurile R1-ului model 2009-2014. As fi conceput pe-atunci ca e posibil? Uite ca da! Si gratie in mare parte colegilor de pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Apropos de ""where there's a will, there's a way"... Cand am luat Fazer-ul... iubeam farurile R1-ului model 2009-2014. As fi conceput pe-atunci ca e posibil? Uite ca da! Si gratie in mare parte colegilor de pe forum... big sis-01.jpg big sis-02.jpg big sis-03.jpg Cele de la modelul pana in 2008 inclusiv mi s-au parut cele mai "dubioase",in sensul bun,vorbind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 mie editia 2009-2014 mi s-a parut cea mai... Si gasisem la un moment dat un R1 cu ceva esapare Devil (nu cred ca e asta, dar ca idee) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate