BogdanSB Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Azi am spalat mobra, curatat si uns lantul ca doar le-am facut vineri dar ma mancat sa ma duc la redbull romaniacs pe motor prin praful si nisipul ala de pe drum Am mai verificat lichidele, furtune frana si alte minuni ce tin de siguranta pt ca s-au strans cativa km de cand ma plimb cu ea si vroiam sa vad in ce stare e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 N am mai mesterit nimic de vreo 10 zile. Le am abandonat de tot :| caldura e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Eu am avut pe un VFR montate becuri Osram Cool Blue si am fost multumit de ele . Este adevarat ca fac comparatie intre doua tipuri de faruri total diferite fiind vorba de VTR si VFR dar fiind vorba de lumina ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Si caldura si treaba si juniorul caldura e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Am demontat si vopsit aripa fata. Azi pictez flacari Aaah, si am pierdut un surub in drum spre magazinul cu diluant. Acu' sa caut un strungar sa-mi faca o bucsa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Pfoa, daca ar fi sa adun toate suruburile pe care le-am pierdut in toata viata cred ca mi-as deschide magazin. Mi-am retrasat drumul mergand pe jos, si am gasit vreo 3 suruburi, da' nu ala care imi trebuia mie. Daca vrei sa deschizi magazin, iti recomand o plimbare pe langa un drum cu gropi. Gasesti stocul de inceput cu usurinta. De fapt nu surubul ma doare pe mine, ci bucsa care imi tine coburile, care nu o gasesc sa cumpar. D-aia ziceam ca va trebui sa caut un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 (editat) Am schimbat uleiul si filtrul. Urmeaza sa o spal, maine o asteapta ceva km Editat Iulie 30, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 azi am testat claxonul. Era cam lesinat, ma bufnea rasul cum se auzea. L-am curatat ieri cu spray de contacte si suflat cu aer comprimat. A prins viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 azi am testat claxonul. Era cam lesinat, ma bufnea rasul cum se auzea. L-am curatat ieri cu spray de contacte si suflat cu aer comprimat. A prins viata. Desfa surubul din centru si cu el slabit,ciocane in metal. Apoi strange-l aproximativ cum a fost strans inainte. O sa mearga si mai bine,dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Desfa surubul din centru si cu el slabit,ciocane in metal. Apoi strange-l aproximativ cum a fost strans inainte. O sa mearga si mai bine,dupa Asa am procedat, l-am demontat. La surubul de reglaj nu am umblat. Merge bine acum, era aiurea in trafic pe silent. E un Nikko horn 1.5A 105 dB prezent pe mai multe motoare Yamaha. Deja cautasem pe net la dezmembrari in caz ca nu reusea operatiunea de resuscitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Am demontat si vopsit aripa fata. Azi pictez flacari Aaah, si am pierdut un surub in drum spre magazinul cu diluant. Acu' sa caut un strungar sa-mi faca o bucsa .... ce tip vopsea folosești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Montat alarma scorpio sr-i 900 si zilele astea am sa schimb in sfarsit kit ul lant cumparat dupa ebay.co.uk .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 ce tip vopsea folosești? Am acoperit motorul cu plastidip, deci am folosit tot de acela. Nu prea se preteaza pt chestii artistice, dar are avantajul ca se scoate f. usor. Ceea ce este un avantaj cand esti incepator. Problema cu asta e ca nu se poate slefui, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 la DR am reparat a 5-a pana pe anul asta.... o mica vulcanizare ar putea trai pe spatele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Nu azi, saptamana trecuta cred, am schimbat bujiile la SV. Asa arata niste bujii utilizate ~3 ani cu 25-30k km la activ. Din punctul meu de vedere arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 sincer cred ca motocicletele tale ar functiona mult mai mult daca nu ai mai incerca sa le repari subscriu! » Post actualizat in 12 Aug 2015 18:04 Nu azi, saptamana trecuta cred, am schimbat bujiile la SV. Asa arata niste bujii utilizate ~3 ani cu 25-30k km la activ. Din punctul meu de vedere arata bine. afuma umpic in ture de la uzura tuburilor, ii ok » Post actualizat in 12 Aug 2015 18:05 Pfoa, daca ar fi sa adun toate suruburile pe care le-am pierdut in toata viata cred ca mi-as deschide magazin. pune-le locktite ca facem pana cand calcam pe ele » Post actualizat in 12 Aug 2015 18:13 Incearca osram night breaker.E si mai ieftin si n-o sa mai "arunci" banii pt H7 sunt de aceeasi parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Am vandut-o ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 (editat) Dupa ce am alergat-o in weekend vreo 800km a aparut o problema la electromotor, cred ca e ceva rulment busit. Era de pe ebay, made in China. Mai aveam electromotorul vechi Valeo made in Franta care avea probleme la carbuni. Ca sa vedeti, Chinezii au copiat asa de bine in cat carbuni cu platou cu tot s-au potrivit pe Valeo. Deci, fixed. Editat August 19, 2015 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Am vandut-o ! da ma Darco, dar CBRul l-ai avut la vanzare, parca asa am vazut si acum in semnatura vad ca ai cbrul si nu mai ai s1000-le cum vine asta? lamureste-ne colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Am dat bmw-ul saptamana trecuta. Asa e, am vrut sa o dau pe cealalta dar n am avut noroc adica nu se ofera cat se cere. Urmeaza panigale 1199 sau zx10r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 succes la shopping colegule! atunci 929 o sa ramana pt suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Adica mere sau pere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Danke ! Da, la cum se prezintă;, cum merge, nu merita vandut pt cat ofera unii. Sper sa ajungem la 100k km » Post actualizat in 19 Aug 2015 14:03 Daca te ai adresat mie, n am prea inteles Adica mere sau pere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Adica Duc vs Kawa = mere vs pere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 E pe lista si honda tot 2012+ Deci mere-pere-banane )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate