aham Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 aceeasi problema am avut-o si eu. i-am dus la cineva, mi-a taiat 10 cm din ei, de la mijloc, si a ridicat toata partea de jos, astfel incat protectiile sa-mi vina pe genunchi. a dezlipit si emblemele, si le-a ridicat mai sus. pt toata treaba mi-a luat vreo 30 de lei. ala de la sf gheorghe vroia 1mil, dar imi taia emblemele. pantalonii se pot vedea la topicul de vanzari. Si mai exact unde e acel "cineva"? Ca de "meseriasi pielari" mi s-a cam luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulytto69 Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Stie cineva vreun atelier de modificat geci\pantaloni de piele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 follow this topic, asta ma intereseaza si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) Langa Spitalul Coltea e o strada ( str. Coltei ) cu mai multe ateliere de croitorie/pielarie. Eu acolo mi-am modificat/reparat o haina de piele. https://maps.google.ro/maps?saddr=Strada+Col%C8%9Bei&daddr=Strada+Col%C8%9Bei&hl=ro&ie=UTF8&ll=44.433801,26.105216&spn=0.001216,0.002411&sll=44.433801,26.105216&sspn=0.001216,0.002411&geocode=FZkBpgId3VOOAQ%3BFWsBpgIdVVKOAQ&mra=me&mrsp=1,0&sz=19&t=m&z=19 Editat Ianuarie 10, 2014 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Franco Fermon - Moara Vlasiei , am modificat la el niste pantaloni de piele groasa si au iesit chiar ok . P.s e italian deci nu uita sa fii atent ce zice daca il suni /index.php?/topic/690426-modificare-panataloni-piele/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Bd-ul Pieptanari Sector 5, vis-a-vis de cazarma de pompieri, la Shen si Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Strada Coltei,telefon:0723722238. Dl Gudina,e meserias bun. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulytto69 Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Va multumesc mult!!! Stima!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 (editat) Eu am de modificat un costum putin!adica sa-l strang la maini!sunt lat in umeri si am niste scobitori de maini!Ma pot baza pe domnul de la coltea? Editat Aprilie 6, 2014 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Mergi cu incredere la el, mie mi-a modificat si geaca si pantalonii, au iesit foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Salut, Stie cineva de unde pot cumpara si eu piele perforata de 1,1-1,4 mm ? Imi este necesara pentru largirea unei geci. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Salut, aveti idee daca mai exista atelierul de la Coltea? sau stiti pe cineva bun, preferabil tot in centru? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Salut, prin Ploiesti stie cineva vreun croitor sa modifice costume de piele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 pe 23 august este unul bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 ala de langa farmacia pex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byty007 Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 (editat) salut cunoaste=ti pe cineva. mi-am bagat giaca din piele la masina de spalat si in unele parti mi sa luat culoarea rosie ,,,se mai poate face ceva ? Editat Octombrie 19, 2014 de byty007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikehit47 Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Ai putea sa incerci sa gasesti un spray de vopsit pielea dar nu-ti recomand sa-l aplici singur. Ce-ai mai putea face ar fi sa nu mai bagi in masina de spalat piele / blanuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Salutare! Vreau si eu sa imi mai stramtez o geaca din piele, la un pret rezonabil si sa iasa treaba buna. As vrea niste recomandari, ca am vazut ca postarile sunt mai vechi si nu stiu daca mai sunt de actualitate. Multumesc anticipat pentru cei care isi dau interesul sa raspunda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Salutare! Ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu modificarea unei geci din piele, trebuie sa o mai stramtez. Cunoasteti pe cineva in Bucuresti care face asa ceva, sa iasa treaba buna? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Salutare! Ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu modificarea unei geci din piele, trebuie sa o mai stramtez. Cunoasteti pe cineva in Bucuresti care face asa ceva, sa iasa treaba buna? Multumesc! Atelierul Fermon de la Moara Vlasiei are recomandari foarte bune si preturi rezonabile! In functie de tipul gecii variaza si pretul...la mine, pentru o micsorare a gecii de la 54 la 48 costa 100 de lei (geaca simpla, piele groasa, fara protectii) Franco Fermon 0763 069564 /index.php?/topic/676692-modificare-geaca-pantaloni-piele-groasa/ /index.php?/topic/690426-modificare-panataloni-piele/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 experiente recente in Bucuresti? am de modificat manecile unei geci. » Post actualizat in 05 Mar 2015 13:12eventual un meserias care a mai lucrat echipamente moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 sunt din Tg Mures si am o pereche de manusi race Dainese replica Rossi deosebite.la degete s-au rupt si in podul palmii la mana stanga,pielea e super dar foarte fina si nu a tinut cat as fi crezut.la pielari normali nu se poate face,toti au spus ca nu se baga.stie careva ce pot face? e pacat de ele,sunt foarte tari.nu mai spun cat au costat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 am fost și eu la el și mi-a lungit mânecile de la o geaca și stramtat a ieșit ft bine cost 200ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Salut, Zilele trecute mi s-a stricat fermoarul la o geaca Spidi Evo Rider asa ca am tot scotocit forumul pentru informatie...din pacate multe informatie e veche dar m-a pus pe telefoane. Pana in momentul de fata (dupa niste telefoane) am reusit sa dau de urmatoarele persoane: - Domnul Mihai (0723 361 131) - locatie: Lipit de pub-ul The Dubliner pe Nicolae Titulescu - Domnul Gulina (0723722238) - locatie: Mosilor 126 (parca) in spate la turnul Pireus Bank - BOD Elegance (0726193728) - locatie: Soseaua Stefan Cel Mare Nr. 1, Bloc Perla Sper sa foloseasca cuiva informatia si daca mai stiti astfel de locatii sa le postati in thread Intrebarea mea e, de unde pot sa cumpar un fermoar...m-am hotarat sa fie de plastic injectat de 50cm...problema este ca nu stiu locatii de unde sa cumpar...un pic de ajutor va rog. Stima Soseaua Stefan Cel Mare Nr. 1, Bloc PSoseaua Stefan Cel Mare Nr. 1, Bloc Perla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Cauta fermoare YKK, sunt cele mai bune, folosite de alpinestars si multe alte firme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate