Killer_533 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Un coleg de serviciu mergea azi pe Splaiul Independentei venind din directia lacul Morii, spre Grozavesti. Circula pe banda 2, iar in dreptul lui pe banda 1 era un Cielo. La un moment dat (putin dupa M. Semanatoarea) a trecut printre ei o motocicleta care pe acceleratie a luat o groapa. Rider-ul a pierdut controlul, motorul a virat inspre dreapta, s-a culcat pe lateral si pilotul a fost aruncat pe marginea trotuarului. Autovehicolul Cielo nu a mai putut frana,s-a urcat cu rotile din fata pe motor, si a mai mers asa cativa metri. Din fericire, rider-ul nu a patit nimic, deoarece a fost proiectat pe trotuar.Colegul nu a putut sa imi zica daca motorul a intrat in voblaj sau rider-ul pur si simplu s-a speriat / dezechilibrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Autovehicolul Cielo nu a mai putut frana, pentru ca mosh, s-a urcat cu rotile din fata pe motor, si a mai mers asa cativa metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Si acu' tot ala cu cielo vreti sa fie vinovat, nuuu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 gropi se'ntampla! E bine ca omu a scapat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Si acu' tot ala cu cielo vreti sa fie vinovat, nuuu ?! ar trebui sa tragem concluzia ca in cielo si in frane sa nu avem incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 ar trebui sa tragem concluzia ca in cielo si in frane sa nu avem incredere In franele de Cielo si in femei, vorba cantecului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 gropi se'ntampla! E bine ca omu a scapat... Se intample, dar situatie e cam rau momentan in oras. Acolo e un drum lat, frumos, asfalt ca in palma. Sau cel putin era. Acolo erai atent la cisterne cu apa de dambovita, apa de dambovita pe asfalt, masini care se intorc sau intre / ies din semaparc, autobuz 601 si camionanele care ies de la balastiera care evident e in mijlocul orasului. Numai gropi lipseau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Ce vina are ala cu Cielo ca bikeru s-a imprastiat in fata lui si omu nu a mai putut frana,bine ca nu a patit nimic.Vinovat se face bikeru pentru ca nu s-a asigurat suficient dupa depasire, la revenirea pe banda de mers.Dar pana la varianta reala fiecare isi poate da cu presupusu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Gixu, mai bine stergi si postarile mele si ale tale De ce ? Ai realizat prea tarziu ironia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Le-am ascuns totusi,intr-un fel are dreptate. Nu vreau sa pun paie pe foc,avem destui "incendiatori" prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Nu. Pur si simplu. Dar nu ma deranjeaza nici daca sunt nici daca nu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 asa da! Le-am ascuns totusi,intr-un fel are dreptate. Nu vreau sa pun paie pe foc,avem destui "incendiatori" prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Bine ca a scapat Bucurestiul arata ca dupa bombardament din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Asa este si-n Craiova, gropi mari si adanci. Daca nu ai retinut pe unde sunt si dai noaptea intr-o groapa sigur cazi. On topic: cel mai important este ca bikerul este ok, fierul se indreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 pai cand te avanti si apare neprevazul groapa ? si cazi despre ce experienta vorbim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 pai daca franezi in groapa sansele sa scapi se cam inputineaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 gropi si caini gasesti peste tot si lista e mare.. sanatate sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 cred ca s-a intamplat in jurul orelor 9.30 coboram de pe virtutii spre grozavesti si am vazut o masina de smurd si una de politie cu girofarele in functiune undeva in dreptul IDM. eu am intrat la sema parc. de la distanta la care eram , nu foarte mare ,n-am vazut nici o motoreta. doar niste persoane care stateau de vorba langa trotuar. n-am dat mare importanta evenimentului. cand am vazut topicul am facut legatura. cum e rider-ul? e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataliiin Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Exact in curba la dreapta dinspre lacul morii spre semanatoarea sunt 3 damburi si 2 guri de canal care iti cam smulg ghidonul din mana... m-a salvat de vreo 2 ori amortizorul de ghidon sa nu ma imprastii tot in locul ala... am strans din buci, am avut noroc sa nu cad, acum am trecut de atatea ori pe acolo incat le ocolesc mai ceva ca pe marea groapa din curba de pe virtutii de la ciurel:))) sanatate riderului, o sa stie dambul ala de acum incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Exact in curba la dreapta dinspre lacul morii spre semanatoarea sunt 3 damburi si 2 guri de canal care iti cam smulg ghidonul din mana... m-a salvat de vreo 2 ori amortizorul de ghidon sa nu ma imprastii tot in locul ala... am strans din buci, am avut noroc sa nu cad, acum am trecut de atatea ori pe acolo incat le ocolesc mai ceva ca pe marea groapa din curba de pe virtutii de la ciurel:))) sanatate riderului, o sa stie dambul ala de acum incolo Catalin, fac drumul asta zilnic in toate sensurile . si cu masina si cu moto. asfaltul nu e ca pe circuit , dar nici sa-ti smulga ghidonul. c'mon la cat de lata e soseaua si cat de larga e curba aia , chiar n-ar trebui sa puna probleme cuiva. ai tot timpul din lume sa te incadrezi pe unde trebuie. banda aia e mai tot timpul ocupata de taximetristi. este inconstienta sa mergi tare in respectiva zona. am pierdut numarul acelora care intorc acolo pe linie continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Exact in curba la dreapta dinspre lacul morii spre semanatoarea sunt 3 damburi si 2 guri de canal care iti cam smulg ghidonul din mana... m-a salvat de vreo 2 ori amortizorul de ghidon sa nu ma imprastii tot in locul ala... am strans din buci, am avut noroc sa nu cad, acum am trecut de atatea ori pe acolo incat le ocolesc mai ceva ca pe marea groapa din curba de pe virtutii de la ciurel:))) sanatate riderului, o sa stie dambul ala de acum incolo sa moara bibu daca inteleg de ce zici. si trec pe acolo zilnic. » Post actualizat in 09 Apr 2015 22:14 pai daca franezi in groapa sansele sa scapi se cam inputineaza! adevarat. » Post actualizat in 09 Apr 2015 22:16 Bine ca a scapat Bucurestiul arata ca dupa bombardament din pacate... si lumea ia in calcul asta... da.... si marmota invelea cioco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataliiin Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 iar am trecut pe acolo azi dimineata de curiozitate... trec mai incolo si le fac si poza, ma jur )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 te credem pe cuvant , le cunoastem . pune poza sa vada lumea. nu suntem de acord insa cu afirmatia ca minunatele gropi / denivelari din curba respectiva iti smulg ghidonul din mana. e exagerat, crede-ma. in zona asta de la virtutii cum cobori pe splai ( au aparut multe camioane in zona ) pana la grazavesti , nu se merge tare. e plin de pericole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Astept sa se faca un mars si pentru trezirea/atentionarea bizonilor pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate