Scarabel Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Salutare! Detin un scuter model Aprilia Scarabeo 50 cc. in 4 timpi fabricat in luna iulie 2007. Am 1200 km facuti cu el si as dori sa-i scot limitatoarele de viteza ca practic rodajul e facut. Am scos saiba de pe variator si intr-adevar s-a cunoscut diferenta: de la 50 km/h cat prindeam inainte am castigat inca fix 10 km si acum prind max 60 km/h. Din ce am mai citit pe forum mai are cel putin inca o limitare dar nu vreau sa ma apuc sa-l desfac degeaba daca nu stiu ce caut. De aceea am nevoie de ajutorul vostru - cei care aveti modele similare si le-ati delimitat va rog sa scrieti pe forum. Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Deci sa nu radeti dar nu stiu sincer, rolele alea care am obs ca difera in greutate.. Cum este ? cu cat sunt mai usoare , cu atat mai bine? Si la magazin ce fac, ii spun omului ca vreau de o greutate anume sau le pun pe cantar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menonfire83 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 sal ma fratilor va cer sfatul am un vecin care si luat de curand ceva scuter chinezarie generic explorer si nu ii merge mai mult de 45 kmh siaba de la variator o are scoasa teva in toba nu are decat toba finala cat naiba si o teva directa din motor pina la ea ce poate sa aiba de nu merge mai tare unde mai are limitari ,,.....la carburator la jigler in aprindere ce ziceti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 la carburator...clapeta de la acceleratie...admisia....pe aici uitete....daca le scoti si tot 45 merge..schimba CDI(aprinderea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 cine stie unde are limitare un malaguti f 12 phantom capirex model 2007 cu bord electronic??? i-am dat saiba de la variator jos dar nu se duce mai mult de 50 km/h... la cdi nu am gasit nimic... unde o fi? arata la fel ca asta http://www.malagutiscooters.nl/f12Rlc.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 cine stie unde are limitare un malaguti f 12 phantom capirex model 2007 cu bord electronic??? i-am dat saiba de la variator jos dar nu se duce mai mult de 50 km/h... la cdi nu am gasit nimic... unde o fi? arata la fel ca asta http://www.malagutiscooters.nl/f12Rlc.htm in toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 in toba da mai multe detalii te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 da mai multe detalii te rog /index.php?...8559&st=240 citeste ultimu post ...trebuie sa ai o chestie cum are scuterul acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 /index.php?...8559&st=240 citeste ultimu post ...trebuie sa ai o chestie cum are scuterul acela asta-i pt peugeot speed fight , nici nu are toba la fel... malaguti nu e peugeot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 asta-i pt peugeot speed fight , nici nu are toba la fel... malaguti nu e peugeot stiu ma da am zis ca trebuie sa ai o chestie in toba exact ca la peugeotu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Scuze ca ma bag, dar "tiptil": dupa ce ca omul te mai ajuta si tu mai esti si mai si pui semne de genu: . Eu zic ca ar trebui sa te controlezi unpic data viitoare. PS: Nu o lua in nume de rau...era doar un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 la rs50 an 2007 unde sunt limitarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 am si eu un malaguti fifty si m-ar interesa unde ar putea sa aibe limitator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deltamg Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Hy all , sunt nou pe aici , am si eu un TGB ergon , merge doar cu 45-50 km/h si as vrea sa il delimitez , dar nu stiu cum , imi puteti spune si mie cum sa il delimitez ? aici is poze cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Hy all , sunt nou pe aici , am si eu un TGB ergon , merge doar cu 45-50 km/h si as vrea sa il delimitez , dar nu stiu cum , imi puteti spune si mie cum sa il delimitez ? aici is poze cu el vezi la variator sa nu ai shaiba...la toba...vezi daca iti merge acceleratia la maxim...la carburator mai poti sa ai ...sau poate ai CDI limitat ex.la 5500 rtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suciucfi Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) Stimabili domni citesc de ceva vreme si recitesc acest topic unele lucruri le inteleg altele mai putin .Ideeea generala este de genul :baga bani il el si mai storci ceva dar trebuie sa sti si ce si cum.Nimeni nu a vorbit de ce chei are nevoie oricare di noi pt. a putea desface "capacul" fuliei de la variatrorul cu role ,daca bine zic.Eu am incercat si inafara de a rupe o parte din una din pale nu am reusit nimic.Nu aven de unde cumpara cureaua aceia minune ce am vazut-o la prezentarea destre delimitare de pe youtube.Ca sa ajungi pe departe la ceea ce am vazut pe net , cursa aceea dintre un f3 si unscooter modificat ai nevoie de mai mult decat bani.Ideea de scooter dupa mine este de a face fata traficului fara efort (ne luam biciclete) sau trecerea la ceva mai puternic.Facind un calcul:un scooter second bun 500-700eur+tuning pe toate planurile inca minim 700-800eur total 1500eur=motocicleta enduro second si ai rezolvat tot.Pana la urma daca ajungi sa bagi bani in el pt.performanta tine de hobby sau nu? Sper sa nu se supere nimeni pe mine dar cu tote ca sunt nou pe aici incerc sa itelg idea mai practic. IN FOND FIECARE FACE CE VREA Nu de alta dar incepem sa cautam tot felul de chichite cu multiple desfaceri a componentelor si cred ca o sa sfrsim prin a deteriora ce avem tot desfacand la el. CINE STIE haide si scrie clar cati pasi sunt in delimitare si locurile in care trebuie sa cautam si sa nu mai bajbaim. Cineva a facut acest lucru la un moment dat dar pe semne nu sa inteles. Editat Mai 4, 2008 de suciucfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) daca vreti sigur sa aibe demaraj mai mare si sa prinda o viteza mai mare si nu te deranjeaza sunetul...parerea mea ii sa iti dai jos filtrul de aer....si ai sa vezi o diferenta foarte mare ... Dar fara filtru de aer s-ar putea sa gati de 3-4 ori motoru mai repde ....depinde doar de tine daca vrei sa mergi putin dar tare sau mult dar mai incet ! bafta la modificat si delimitari !!! va spun astea din propria experienta ! Editat Mai 4, 2008 de Vlaaad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suciucfi Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 daca vreti sigur sa aibe demaraj mai mare si sa prinda o viteza mai mare si nu te deranjeaza sunetul...parerea mea ii sa iti dai jos filtrul de aer....si ai sa vezi o diferenta foarte mare ...Dar fara filtru de aer s-ar putea sa gati de 3-4 ori motoru mai repde ....depinde doar de tine daca vrei sa mergi putin dar tare sau mult dar mai incet ! bafta la modificat si delimitari !!! va spun astea din propria experienta ! pana la urma se subliniaza ideea ca limitarile(marea majoritate) sunt facute 80%pt.motor restul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 @Vlaaad : Cine te-a invatzat pe tine ca e mai bine sa mergi fara filtru de aer.. Exista filtru de aer SPORT !!! Daca o sa faci ceea ce zici tu acolo .. o sa te alegi cu niste namol in carburator.. subtil asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 si in cateva zile de mers fara filtru de aer ..va crapa pistonu si segmentii..asha am patit eu din propria experienta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deltamg Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 si sa zicem ca as scoate limitatorul de pe CDI ... nu as face mai rau motorului? am gasit pe un site o metoda de a scoate limitatorul din CDI pentru modelul meu , prin taierea unui cablu roz sau maro de la firele care merg la CDI dar nu stiu daca ii sigura operatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 si eu nu am zis ca se gata motoru ....adica iei nisip si fraf si de toate ...da mai tare tot merge .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suciucfi Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 si eu nu am zis ca se gata motoru ....adica iei nisip si fraf si de toate ...da mai tare tot merge .... pai sa-i punem un ciorap.Sper ca gustati gluma!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 pai sa-i punem un ciorap.Sper ca gustati gluma!!!! cu un ciorap de dama ca sa traga bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deltamg Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 imi raspunde cineva la intrebare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate