dezu_ro Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Dale naibi de poze, vreau tuica ca am ramas cu gandul la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 next week-end deja se strica vremea foarte tare excursia. nu mi-a fost frig decat dupa ce a disparut soarele. pe motor m-am i ncalzit hehehe! Ti-ai reparat mobra??? Bravo! Felicitari si pentru excursie. Si..........LA MULTI ANI, ca era sa uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitbulitza Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Dezu-le daca mergi iarna si mai iei si pasager clar trb sa mergi cu alt moto! :bow: Hai mai lasa ca n-a fost chiar asa rau. Cel putin ti-am incalzit spatele... si nici nu am adormit! Sooo, cand ma mai iei pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Hai mai lasa ca n-a fost chiar asa rau. Cel putin ti-am incalzit spatele... si nici nu am adormit! Sooo, cand ma mai iei pasager? Hehehe, asa e ... poate dupa 27. Vedem ... daca i`mi iese pasenta. PS. Vineri party, poate totusi te prezinti la o baute (de data asta cu alcool) pentru chestia aia roz pe care tot o porti in buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Hehehe, asa e ... poate dupa 27. Vedem ... daca i`mi iese pasenta. PS. Vineri party, poate totusi te prezinti la o baute (de data asta cu alcool) pentru chestia aia roz pe care tot o porti in buzunar. Fa-ti dreq electro-ventilatoru ala odata, sa nu ti se mai incinga motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Fa-ti dreq electro-ventilatoru ala odata, sa nu ti se mai incinga motoru. Pana la primavara am tot timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Bravo,mi-au placut in mod deosebit filmuletzul in miscare de pe moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Hai mai lasa ca n-a fost chiar asa rau. Cel putin ti-am incalzit spatele... si nici nu am adormit! Sooo, cand ma mai iei pasager? Pai te inveti asa si apoi iti zboara gandul de la motor Pe de alta parte, daca te mai iau eu o sa renunti si la vitezane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitbulitza Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Pai te inveti asa si apoi iti zboara gandul de la motor Pe de alta parte, daca te mai iau eu o sa renunti si la vitezane La punctul 1, nici o sansa.... sa citez pe cineva "macar pentru chestia aia roz de plastic pe care tot o port prin buzunar" La punctul doi.... sa stii ca ma gandesc serios..... trebuie sa mai negociem un pic... poate cine stie ma convingi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Doar atatea poze au fost ? Ciudat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 data viitoare vin si eu cu aparatul... sa vedeti atunci poze!!! a da, vrea sa multumesc pentru poza cu mine lui zidu... cred ca el a facut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 data viitoare vin si eu cu aparatul... sa vedeti atunci poze!!! a da, vrea sa multumesc pentru poza cu mine lui zidu... cred ca el a facut-o Tu erai cel, care a intrat in dacia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Tu erai cel, care a intrat in dacia aia nu!!! cel care a intrat in dacie (nu stiu care) avea ij. eu eram cu cagiva 125 ps: unul din aia cu cagiva de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 merci bea :-* un link spre pozele facute de radu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Tu erai cel, care a intrat in dacia aia cel care a intrat in dacie era chiar proprietarul ei care imprumutase un ij pentru o tura mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Ar fi fost super frumos daca se ramanea in seara aia acolo. , oricum a iesit bine dar din pacate cam putine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 iete c-am mai gasit niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 si eu am mai gasit niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 unele s-au mai repetat dar nu-i nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 marfa...te ia cu mancarimi cand te uiti la d-astea.. !!! P.S. fratilor...da' schiurii nu-i mai scoatem de la naftalina..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 imi pare rau ca nu mi-am spalat si eu planetul ca e cam foarte murdar anyway..... mc frumos de poze foxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Frumos, frumos , la intoarcere se se pare ca nu ai reusit sa faci decat una. Oare a fost tuica aia de vina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 Frumos, frumos , la intoarcere se se pare ca nu ai reusit sa faci decat una. Oare a fost tuica aia de vina ? mey eu nu am baut tuica doar ... bere nu mai aveam loc pe card ca facusem filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 mey eu nu am baut tuica doar ... bere nu mai aveam loc pe card ca facusem filmulete Pai stai asa ... deci ai filmulete si nu le postezi ? hmmm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 Pai stai asa ... deci ai filmulete si nu le postezi ? hmmm.... of of ... ce ne facem cu tine, pai nu l-ai vazut la inceputul topicului, cine crezi ca l-a facut huh? am facut vreo 3 dar asta e cel mai interesant pt ca apareti si voi, in restul nu mai apare nicio motoreta din cele cu care am fost pt ca blue_nightwish i-a dat gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate