Crazy-devil Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Impact mortal pentru un tânăr motociclist, pe soseaua E85. Un tânăr de 26 ani din localitatea Rădăuţi, judeţul Suceava a murit azi la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe drumul naţional E85, Focşani – Garoafa. Impactul a fost fatal pentru tânărul militar, încadrat la o unitate militară din Târgu Mureş, care a intrat cu motocicleta într-un tractor care încerca să vireze la stânga pentru a ajunge în câmpul agricol. “Din primele cercetări se pare că şoferul unui tractor, ce tracta două semiremorci, nu s-a asigurat la virajul spre stânga şi din aceeaşi direcţie cu acesta circula un motociclist, care a intrat în roata stângă a tractorului. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului ”, a precizat comisarul şef Adrian Huzum, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Focşani. Poliţiştii de la rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului. Pe numele tractoristului, Alexandru Bâzgan, de 59 de ani, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?news=1588818865 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Dupa codita si coloristica, pare a fi un K8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Suzuki e sigur si pare praf... D-zeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Dne fereste, condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Dumezeu sa-l odihneasca! Tractoristul executa viraj stanga?! Cred, posibil sa gresesc, dar nu am vazut in raza de filmare a camerei un drum secundar, zona de pamant amenajata pentru acces in camp. Eu vad numai iarba, mai toti dintre noi cand vedem in stanga un drum secundar, si ai in fata un tractor caruta NU DEPASESTI in acel sector!! Idiotii nu au semnale pe tractoare, nu se asigura, nu aud semnale sonore, etc la fel si carutasii ! Cred ca a fost luat prin surprindere motociclistul de manevrea tractoristului...nu se astepta la viraj stanga dupa cum vad in filmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Dumnezeu sa il odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 mergeti mai incet, depasiti mai incet. viteza doar unde se poate fara riscuri. viteza nu mai multa decat permite experienta fiecaruia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Idiotii nu au semnale pe tractoare, nu se asigura, nu aud semnale sonore, etc la fel si carutasii ! Cred ca a fost luat prin surprindere motociclistul de manevrea tractoristului...nu se astepta la viraj stanga dupa cum vad in filmare. Nu au semnale, nu se asigura, nu aud semnale sonore, nu au dispozitive antiracheta, etc. Si eu sunt de parere ca motociclistul, care rula cu 70km/h, a fost luat prin surprindere de tractorul cu doua semiremorci, care se deplasa cu 200km/h si a virat brusc stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Pacat de tinerete , pacat de familie , pacat de.... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca . No coment ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Doamne fereste , unii dintre noi platesc mult prea scump aceasta pasiune , pacat de familie , urmeaza cele mai grele zile din viata lor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Nu au semnale, nu se asigura, nu aud semnale sonore, nu au dispozitive antiracheta, etc. Si eu sunt de parere ca motociclistul, care rula cu 70km/h, a fost luat prin surprindere de tractorul cu doua semiremorci, care se deplasa cu 200km/h si a virat brusc stanga. Daca taceai, folosof ramaneai....poate a murit un om nevinovat, crezi ca este momentul de misto...posibil/probabil/ evident, daca tot circuli pe doua roti, sigur o sa ajungi si tu in situatia lui, sa vad cum te descurci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Video : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 ... sa vad cum te descurci? Pai am facut POC! M-a adunat salvarea, m-am recuperat, iar acum am venit aici sa va spun ca, desi n-am fost niciodata vinovatul legal, am fost intotdeauna vinovatul moral, pentru ca mergeam tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Sunt N+1 situatii, poti sa o iei in freza si la 35km/h...problema asta cu virajul stanga este clasica, si este criminala cand apare...eu sunt sigur ca nu avea 200km/h, dar nici 50km/h.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Ce praf e motorul... Dacă nu scria Suzuki pe carena nu îmi dădeam seama... Pare ca avea tobă sport... Cum naiba nu la auzit tractoristul??? Nu se menționează dacă era băut sau nu tractoristul... Păcat... Dumnezeu să-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Sincere condoleante familiei. Nu cred ca se astepta sa-i intoarca tractorul in fata la cum arata epava motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 (editat) @dany cum sa il audă tractoristul? Nu te aude unu cu o amărâtă de masina mică, da rumânul cu um650-ul, care troncăne din toate încheieturile si lasă ulei pe carosabil Editat Iulie 2, 2015 de zune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Șipoş Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 RIP... Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Da. Suzuki Gsx-r 1000 K8. Putea fi si de 250, tractorul nu absoarbe socuri si este foarte greu. Pacat...O simpla depasire ... Odihneasca-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Nu au semnale, nu se asigura, nu aud semnale sonore, nu au dispozitive antiracheta, etc. Si eu sunt de parere ca motociclistul, care rula cu 70km/h, a fost luat prin surprindere de tractorul cu doua semiremorci, care se deplasa cu 200km/h si a virat brusc stanga. sustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 O sa ia NUP și iar iese la muncă.... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Nu au semnale, nu se asigura, nu aud semnale sonore, nu au dispozitive antiracheta, etc. Si eu sunt de parere ca motociclistul, care rula cu 70km/h, a fost luat prin surprindere de tractorul cu doua semiremorci, care se deplasa cu 200km/h si a virat brusc stanga. Nu sustin ..... ba din contra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabigeo Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Rip. Am ajuns la accident la 3 min. vedind dinspre bacau. Colegii cu masinile/tir spuneau ca mergea f tare. Un baiat cu masi a spunea ca mai era cu inca un motociclist si au trecut glont pe langa el, masina mergand cu 170-180 km/h. Astea au fost discutiile pe statie. Eu eram in bizighesti cand s-a produs accidentul. Accidentul sa produs pe contra sens aproape de acostament. Din spate mai venea un tractor cu 2 remorci. Politia nu i-a zis nimic tractoristului. Acolo este linie discontinuua si se merge TARE. Pacat, dar cred ca evitarea prin dreapta.... » Post actualizat in 02 Jul 2015 22:03 Rip. Am ajuns la accident la 3 min. vedind dinspre bacau. Colegii cu masinile/tir spuneau ca mergea f tare. Un baiat cu masi a spunea ca mai era cu inca un motociclist si au trecut glont pe langa el, masina mergand cu 170-180 km/h. Astea au fost discutiile pe statie. Eu eram in bizighesti cand s-a produs accidentul. Accidentul sa produs pe contra sens aproape de acostament. Din spate mai venea un tractor cu 2 remorci. Politia nu i-a zis nimic tractoristului. Acolo este linie discontinuua si se merge TARE. Pacat, dar cred ca evitarea prin dreapta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate