Florin Daniel Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 (editat) pe la jumatatea lunii aprilie primesc un telefon de la o companie romaneasca din piata noasta. Mi se adreseaza urmatoarea intrebare: puteti face o motocicleta unica in lume ca aspect ? raman blocat pentru cateva secunde si intreb cu o voce tematoare: cum adica "sa fac" o motocicleta unica in lume? sa o construiesc de la zero imi este imposibil in tara noastra, nu avem producatori de cadre, motoare amortizoare etc etc. In cel mai fericit caz putem modifica una ca aspect, cadru insa motorizarea veche sa ramana. Raspunsul vine fulgerator: perfect, vrem o motocicleta brenduita. momentan nu pot sa divulg numele brandului insa pot spune ca vor avea cel mai mare magazin dedicat unei anume tinte de cumparatori din EUROPA. Da! si eu am intrebat daca am auzit bine.))) mai departe ...s a cumparat una bucata Suzuki Intruder 700 din 1986. mai jos cateva poze cu ce se face la ea. » Post actualizat in 06 Jul 2015 13:07 revin cu alte poze. Editat Iulie 6, 2015 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 (editat) Editat Iulie 6, 2015 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 La cate ciudatenii custom se gasesc pe net, e cam greu sa mai fi original... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Spor la treaba, ca ne ti la curent. BAFTA man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Frumos negrul mat si albul de pe jante. Urmaresc cu interes pana la final. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Originalitate nu inseamna sa nu faci ce a mai fost facut, ci sa-ti pui amprenta pe ceva existent. Spor la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 După cum e vopsit rezervorul e vorba de o companie care vinde muşeţel. » Post actualizat in 06 Jul 2015 16:35Roata aia mi-a plăcut mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 ce rake are fata de stock? După cum e vopsit rezervorul e vorba de o companie care vinde muşeţel. sau socata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Ala nu e musetel, sunt flori de tei :-) Tinta nu poate fi alta decat un sub-set de oameni cu criza varstei mijlocii, cu cardul plin si care "vor sa traiasca sanatos" cu ceai de tei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 (editat) Iti doresc succes si, mai ales, multa imaginatie. Suntem vecini, m-ai facut curios asa ca te voi vizita. Spor la treaba ! Editat Iulie 6, 2015 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Ahoi! Spor la treaba, chiar trebuie sa le arat la ceva prieteni cu Intrudere pe cand e gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Foarte interesant ce faci acolo. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2015 Autor Share Postat Iulie 24, 2015 Încă ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Ce naiba vând ăia? Lime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Încă ceva.... Cu putin efort, te chinuiai si faceai si niste cifre pe kilometrajul ala, chiar si lipit autocolant. Nu stiu, am auzit ca tu lucrezi bine, dar mie nu imi place de nici o culoare ce a iesit pe topic pana acum, fara suparare. Astept totusi finalul... Probabil niste corporatisti vor bali la asa ceva si se vor felicita pt. banii cheltuiti cu cap, insa sunt curios ce parere au si cei care mai modifica motorete si fac chestii custom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 25, 2015 Autor Share Postat Iulie 25, 2015 Cu putin efort, te chinuiai si faceai si niste cifre pe kilometrajul ala, chiar si lipit autocolant. Nu stiu, am auzit ca tu lucrezi bine, dar mie nu imi place de nici o culoare ce a iesit pe topic pana acum, fara suparare. Astept totusi finalul... Probabil niste corporatisti vor bali la asa ceva si se vor felicita pt. banii cheltuiti cu cap, insa sunt curios ce parere au si cei care mai modifica motorete si fac chestii custom. Gustul omului diferit este))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Gustul omului diferit este))) Adevarat! Din fericire suntem diferiti si asta e tot farmecul... Sa ai spor la treaba, oamenii care pun osul la treaba sunt cam rari pe la noi Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Eu mi-as fi facut un plan inainte si as fi cerut pareri in avans. Iti doresc sa bucure clientii produsul tau final! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 25, 2015 Autor Share Postat Iulie 25, 2015 daca ai stii ce plan a fost facut cu lux de amanunte...insa inca 1 data am constatat ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. » Post actualizat in 25 Jul 2015 08:33 cu siguranta ca omul a facut ceea ce i s-a cerut. desi nici eu nu sint extaziat de cum arata. totusi e mai usor la tastatura decat... vedem ce-o urma. » Post actualizat in 25 Jul 2015 08:34Adevarat! Din fericire suntem diferiti si asta e tot farmecul... Sa ai spor la treaba, oamenii care pun osul la treaba sunt cam rari pe la noi Stima! numai sa vopsesti fiecare surub in parte, sa l strangi si dupa sa dai cu un varf de pensula ca sa acoperi urmele lasate de cheie iti mananca ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 ce rake are fata de stock? sau socata Nutline floarea soarelui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 25, 2015 Autor Share Postat Iulie 25, 2015 au anuntat oficial deschiderea asa ca am voie sa divulg identitatea. este vorba despre grupul de firme FARMACIA TEI si magazinul BEBETEI (cea mai mare farmacie din tara ca suprafata si cifra de afaceri si cel mai mare magazin 2000mp adresat copiilor intre 1si 4 ani, respectiv parintilor acestora) » Post actualizat in 30 Jul 2015 13:19Și finalul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Nici 'ansamblata' nu imi place Poate nu stiu eu 'de joaca' si sunt prea sobru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Făcând abstracție de florile de tei, mie îmi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate