H3llriderr Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 salut baieti , vreau sa va anunt ca am deschis o noua pizzerie cu delivery , calitate pret excelenta , bat multe pizzerie cu renume , pe incercate nu pe laudate https://www.facebook.com/TruePizza.Ro?ref=hl se afla in zona crangasi , in zona crangasi nu exista limita de comanda din pacate , deocamdata este doar cu delivery , nu am spatiu de mese , sper cat de curand sa fac rost de niste fonduri sa ridic si terasa. va tin la curent cand se va intampla. https://www.facebook.com/TruePizza.Ro?ref=hl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Succes! Mi ai facut pofta...offf, regimul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Trimiti si in ţară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 (editat) hai ca e bine up » Post actualizat in 15 Jul 2015 19:15 si pe fb » Post actualizat in 15 Jul 2015 19:16 cand ajung in capitala de la tine comand :)app cum e cu delivery la gara de nord? Editat Iulie 15, 2015 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Daca vrei sa vinzi cu adevarat, fa oferte la 1+1 la 25 de lei sau preturi care atrag . Castigi mult mai multi bani asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 15, 2015 Autor Share Postat Iulie 15, 2015 (editat) Trimiti si in ţară? io trimit , da nu se merita , se raceste pana ajunge ) » Post actualizat in 15 Jul 2015 20:19 hai ca e bine up » Post actualizat in 15 Jul 2015 19:15 si pe fb » Post actualizat in 15 Jul 2015 19:16 cand ajung in capitala de la tine comand :)app cum e cu delivery la gara de nord? sal , te astept. la gara nu exista comanda minima , ajung imediat » Post actualizat in 15 Jul 2015 20:22 Daca vrei sa vinzi cu adevarat, fa oferte la 1+1 la 25 de lei sau preturi care atrag . Castigi mult mai multi bani asa . Prefere sa nu fac oferta de genu asta deocamdata , sa dau doua la pret de una si sa o fac de calitate indoielnica. oferta mea momentana vine cu fiecare pizza, o doza de suc si un sos. » Post actualizat in 15 Jul 2015 20:26 ma puteti ajuta cu un like si un share pe pagina de fb? multumesc Editat Iulie 15, 2015 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 (editat) Dupa cel putin 20 pizzete mancate de la ei, pot sa zic ca-i recomand tuturor. Eu le-am primit si cu dedicatie Editat Iulie 15, 2015 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Dungile la Adidas sunt desenate invers. Eu n-as mai fi mancat-o... Spor la treaba, @Hellrider! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Gata liked Bafta , cu siguranta voi incerca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Like si de la mine, in Doamna Ghica livrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Hai ca mi-ai facut pofta. Maine sau poimaine fac o comanda sa vedem daca e sau nu pe bune prezentata ca fiind foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Just in time. Merg la concertul lui RW si ma gandeam ce si pe unde sa mananc.. Cred ca hotelul Yesterday e aproape de tine,. nu? Daca poti pune si aici oferta ta.. nu cred ca s-ar supara nimeni.. unii n-au FB si-l evita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 hai cu site-ul, in juma de ora pui un wordpress cu pozele de la pizze si contact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 16, 2015 Autor Share Postat Iulie 16, 2015 (editat) Dungile la Adidas sunt desenate invers. Eu n-as mai fi mancat-o... Spor la treaba, @Hellrider! ei , la asta nu m-am gandit cand am facut dungile , mai ales ca nu sunt fan adidas. ) marca adidas , sa nu iasa confuzii Gata liked Bafta , cu siguranta voi incerca merci, te astept Like si de la mine, in Doamna Ghica livrezi? multumesc Hai ca mi-ai facut pofta. Maine sau poimaine fac o comanda sa vedem daca e sau nu pe bune prezentata ca fiind foarte buna te astept » Post actualizat in 16 Jul 2015 12:40 Just in time. Merg la concertul lui RW si ma gandeam ce si pe unde sa mananc.. Cred ca hotelul Yesterday e aproape de tine,. nu? Daca poti pune si aici oferta ta.. nu cred ca s-ar supara nimeni.. unii n-au FB si-l evita. este pe la grozavesti hotelul , e aproape , ajung imediat » Post actualizat in 16 Jul 2015 12:52 meniul True Pizza flyer_iulie_for print.pdf Editat Iulie 16, 2015 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 In ce zone se livreaza, care e comanda minima, sau toate astea sunt ca sa ne faci pofta si sa ne lasi asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 16, 2015 Autor Share Postat Iulie 16, 2015 In ce zone se livreaza, care e comanda minima, sau toate astea sunt ca sa ne faci pofta si sa ne lasi asa? salut. am spus mai sus ca se livreaza fara comanda minima in zona crangasului si pe langa ( crangasi , giulesti , grozavesti , regie , 1 mai , gara , basarab , plevnei , grivita) in restul zonelor exista o comanda minima , depinde de cat de departe este zona. incepand cu 4 pizze minim » Post actualizat in 16 Jul 2015 13:25 cateva poze , asa de pofta » Post actualizat in 16 Jul 2015 13:29 ca marime , in mod normal e de 32 cm , dar pt ca cutiile astea sunt putin mai mari , pizza are 35 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Pizza buna, preturi decente, oameni simpatici. Recomand ! Supriza funny a fost cu denumirea firmei: Cool friends. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 la cat mai multe vandute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Succes in tot! Eu sunt pasionat de pizza, insa cel mai mult imi place cea facuta acasa. Recomand ca sosul oferit pt a pune pe pizza sa fie din rosii pasate cu mirodenii, niciodata nu mi-a placut acel ketchup din praf colorat si apa ce este in comert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 26, 2015 Autor Share Postat Iulie 26, 2015 Pizza buna, preturi decente, oameni simpatici. Recomand ! Supriza funny a fost cu denumirea firmei: Cool friends. multumim mult la cat mai multe vandute multumim Succes in tot! Eu sunt pasionat de pizza, insa cel mai mult imi place cea facuta acasa. Recomand ca sosul oferit pt a pune pe pizza sa fie din rosii pasate cu mirodenii, niciodata nu mi-a placut acel ketchup din praf colorat si apa ce este in comert... salut. avem si sosul de rosii , dar majoritatea cer ketchup , e la alegere , ketchup sau sos de rosii, amandoua sunt din partea casei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Cat e raza de actiune unde livrati? Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 28, 2015 Autor Share Postat Iulie 28, 2015 Cat e raza de actiune unde livrati? Succes! fara comanda minima in zona crangasului si pe langa ( crangasi , giulesti , grozavesti , regie , 1 mai , gara , basarab , plevnei , grivita) in restul zonelor exista o comanda minima , depinde de cat de departe este zona. incepand cu 4 pizze minim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grasu132 Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Daca vrei sa vinzi cu adevarat, fa oferte la 1+1 la 25 de lei sau preturi care atrag . Castigi mult mai multi bani asa . Salut. Sa nu crezi ca ofertele de 2+1 sau 1+1 sunt pe cheltuiala patronului. Cantitatea de materie prima pentru 2 portii este distribuita pe promotia afisata, respectiv 2+1. Doar ca nu au curajul sa recunoasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 cateva poze , needitate , sa va fac pofta proscioto crudo diavola calzone true pizza prosciuto quatro formagi mexicana capriciosa rustica aglio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Chiar arata true ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate