Sari la conținut

Barulet linistit zona Antena 1/Aviatiei/Bd./Aerogarii?

l.u.v
 Share

Postări Recomandate

• Admin

Salut,

Caut si eu o locatie linistita in zonele amintite, un bar cochet si placut unde sa pot bea in timpul zilei o cafea/suc/apa impreuna cu 5/6 insi si sa pot sta de vorba vreun ceas/doua.

Cunoasteti ceva asemanator in zonele amintite?

Multam!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baruri nu prea stiu dar pot sa-ti dau 2 restaurante super pentru asta mai ales daca e frumos afara.

Recomandarea 1 este Hotel Parc peste drum de Ikea. DAca vii din Bucuresti iesi pe DN1, treci de prima cocoasa (cea de la Ikea) si intorci pe sub a doua. Cum vii spre Buc, te incadrezi pe langa cocoasa de la ikea si inainte de giratoriu faci la dreapta pe un drum cu pavele. La capat este hotelul care are o terasa super.

Recomandarea 2 ar fi restaurantul Papion de pe Sisesti, dar acolo nu stiu orarul iar preturile par a fi ceva mai piperate.

Link spre comentariu

poti sa incerci aici

https://www.google.ro/maps/place/La+Radu/@44.4779572,26.0987107,18.75z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0xde79a9e7582e82d2?hl=en

nu este chiar cochet (am fost o singura data la pranz cu niste prieteni care lucreaza in zona) noi am stat afara la terasa dar parca aveau si loc inauntru.

Link spre comentariu

• Admin
  La 15.09.2015 la 6:49, Green_Alex a spus:

Recomandarea 1 este Hotel Parc peste drum de Ikea. DAca vii din Bucuresti iesi pe DN1, treci de prima cocoasa (cea de la Ikea) si intorci pe sub a doua. Cum vii spre Buc, te incadrezi pe langa cocoasa de la ikea si inainte de giratoriu faci la dreapta pe un drum cu pavele. La capat este hotelul care are o terasa super.

Cunosc locatia, uitasem de ea, intr-adevar este foarte linistita si cocheta! Este o varianta buna, mersi de recomandare!

La 15.09.2015 la 6:54, ionradoi a spus:

Nu vreau restaurante din motivul ca vom sta de vorba si astia te conditioneaza de comanda mancarii, un bar este altceva, pot lua doar bauturile..mersi frumos!

La 15.09.2015 la 7:01, robert23mg a spus:

O sugestie, incerc si acolo, mersi frumos!

La 15.09.2015 la 7:12, iulia_boris a spus:

Da, uitasem de ele, desi imi fac rondul des cu bicicleta! Zona este cam fitoasa si scumpa pentru gustul meu, dar poate fi o solutie..multumesc!

Link spre comentariu

• Admin
  La 15.09.2015 la 7:47, Cavaleru a spus:

La complex herastrau, intrare pe langa embasy si tii tot timpul dreapta, au o terasa pe malul lacului, zona linistita si preturile decente.

Unde este asta, vrei sa specifici mai exact?

La 15.09.2015 la 7:49, Mr.Wattmaster a spus:

Pe soseaua nordului zici? Nu-i cam departe de zona lui?

Nu este, se incadreaza..

La 15.09.2015 la 7:51, ionradoi a spus:

Mai e si Club Oasis (cluboasis.ro), pe sos. Straulesti. Foarte ok de stat la taclale in padurice pe malul lacului.

Mersi frumos, arata foarte ok!

Link spre comentariu

Taverna Sarbului.

http://tavernasarbului.ro/contact/

Preturile nu-s tocmai mici, dar mancarea e buna, portiile sunt mari si in timpul saptamanii e destul de liber. Berea are pret rezonabil.

Link spre comentariu

Bistro La Boeru - vizavi de sediul Antena 1

Glamour Caffe - peste drum de Antena 1

Voievodal Baneasa,restaurant colt cu str Elena Vacarescu

Capricciosa si Quan-Quan ,restaurante pe bdul Ion Ionescu de la Brad ,foarte aproape intersectie

Cum iesi din pasaj ,exact la exit,ai Antena 1 in spate, pe dreapta la nr.19-21 la parterul cladirii s-a deschis un cafe bar

Editat de mihaistancu
Link spre comentariu