Neo^_^ Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Salut, As vrea sa fac o plimbare in weekend pana in Veliko, cu masina (yes, I know ), si am vazut ca multi dintre voi ati fost pe acolo cu moto asa ca sper sa-mi puteti da cateva sfaturi legate de locatie. (am cautat si prin topicurile existente, dar n-am gasit unul care sa cuprinda ce doresc eu ) Mai exact, m-ar interesa: - unde recomandati sa mananc? - unde recomandati sa dorm? (merg sambata + duminica) - locuri de vizitat? (inclusiv am vazut ca sunt ceva cascade prin zona, ce erau recomandat sa fie vizitate) - am ce face doua zile prin zona? Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 salut. de mancat poti manca la pizza tempo https://www.google.ro/maps/@43.0814681,25.6334459,3a,75y,95.86h,89.14t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUgVnnhxaQ9cgmbfWlwvx6g!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 au mancare variata si buna si ieftina din cate stiu eu. oricum si in centrul vechi mai sunt restaurante de vizitat ai cetatea, centrul vechi, un satuc Arbanassi... si daca mai e ceva completeaza colegii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jugulator Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Eu am stat la Hotel Play si la Apartment Relax... le gasesti pe booking. Conditii foarte ok, totul nou nout si preturi decente. Mancare buna gasesti cam peste tot, mie mi.a placut mult atmosfera si mancarea de la City Pub. Cascada nu mi s.a parut spectaculoasa, cetatea in schimb trebuie vazuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 De stat: Hotel Yantra. Central, 4 stele (piscină, saună, etc), prețuri decente (200 și ceva de lei camera dublă!), vedere spre cetate și râul Yantra De văzut: cetatea voievodală De mâncat: cam orice terasă/restaurant de pe bulevardul principal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 (editat) Salut , Pe langa centrul vechi , cetate si satul Arbanassi .. mai recomand cascada Hotnitsa (este pe dreapta cum te duci spre Veliko ) la ~15 km , canionul Emen (~25km) . Mai sunt vreo 3 manastiri in jurul orasului , acum depinde ce vrei sa vizitezi :-) De asemenea , daca nu vrei sa alergi pe european de la Ruse la Veliko ... ai o varianta mai linistita , libera ca trafic si foarte foarte frumoasa pe dn 501 (Intre Ruse si Byala) . Distractie placuta si drum bun ! Editat Septembrie 29, 2015 de XmmD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 29, 2015 Admin Share Postat Septembrie 29, 2015 Este frumos Veliko Tarnovo. De mancat gasesti cam oriunde bun si ieftin, insa bijutetia coroanei ca locatie si mancare este Restaurant Shtastlivetsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Restaurant: http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g303653-d1101062-Reviews-Shtastlivetsa-Veliko_Tarnovo_Veliko_Tarnovo_Province.html Hotel: http://www.booking.com/hotel/bg/meridian-bolyarski.ro.html Hotel si restaurant cu terasa in Arbanassi (nu stiu daca o sa mai fie de stat la terasa...): http://www.booking.com/hotel/bg/kaloyanova-fortress.ro.html?aid=357015;label=gog235jc-hotel-XX-bg-kaloyanovaNfortress-unspec-ro-com-L%3Aro-O%3Aunk-B%3Aunk-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX;sid=0c40627606f5e304efcdeb6f62c09c50;dcid=1;dist=0&sb_price_type=total&type=total& Cetatea: https://en.wikipedia.org/wiki/Tsarevets_%28fortress%29 Si in rest mai plimba-te si tu pe acolo poate gasesti ceva ce noi nu am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Este frumos Veliko Tarnovo. De mancat gasesti cam oriunde bun si ieftin, insa bijutetia coroanei ca locatie si mancare este Restaurant Shtastlivetsa Recomand restaurantul Sthas&*^%)livestkaya sau cum se cheama. Mancare buna si multa si ieftina. In rest, daca stati la hotel in Veliko, lasati masina acolo ca e greu cu parcarea in centru, sunt inguste strazile si platformele pandesc masini de ridicat. In plus, oraselul e o placere sa-l faci 'la picior' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Inca unul la care vreau sa stau odata dar cand o fi cald sa fie buna piscina (vederea spre oras e spectaculoasa): http://www.booking.com/hotel/bg/sevastokrator.ro.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Eu am stat la Lucky. Decent si se poate admira spectacolul de lumini de la Tsarevets de pe balcon, daca n-aveti chef de iesit. Mai greu cu parcarea in weekend, dar cu mobra merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mentat Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Tocmai m-am intors dintr-o tura la Veliko cu masina. Am stat la Hotel Gurko. Chiar recomand, a fost foarte ok. Am mai si mancat la Han Hadji Nikoli, iarasi foarte bine si civilizat la preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo^_^ Postat Septembrie 29, 2015 Autor Share Postat Septembrie 29, 2015 Foarte de ajutor informatiile, va multumesc mult! Inca un detaliu: imi trebuie Leva pe undeva? Intrare la castel? Anything else? Si cat? Banuiesc ca majoritatea lucrurilor (hotel, restaurant) se platesc cu cardul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 29, 2015 Admin Share Postat Septembrie 29, 2015 Schimbi si tu acolo 20/30 euro in leva sa-i ai de buzunar, oricum o sa-i cheltuiesti la restaurant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 N 43,08159 E 25,63955 e înainte de oraş, te opreşti şi te uiţi în urmă, imaginea e superbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo^_^ Postat Octombrie 6, 2015 Autor Share Postat Octombrie 6, 2015 Ok am ajuns, cateva opinii: - stat la hotel Gurko - a fost excelent - mancat sambata la Shtastlivetsa , excelent intr-adevar, mai ales desertul ) - mancat duminica la ceva terasa in Arbanassi - nu recomand (here: https://www.google.ro/maps/@43.0978666,25.6686144,3a,75y,151.34h,76.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1sp7lGGfRG7-OSnkGY3ouvvQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 ) - overall, nu am fost impresionat de Arbanassi - biserica din centrul cetatii din Veliko Tarnovo e foarte frumos pictata pe interior (cumva modern, nu clasicul bisericesc ortodox) - biserica de langa podul peste Yantra (la baza cetatii) - waste of time - cascada recomandata mai sus - foarte draguta - canionul - foarte dragut si el Multumesc, din nou, pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 6, 2015 Admin Share Postat Octombrie 6, 2015 Bravo, ne bucuram ca ti-am fost de folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 - canionul - foarte dragut si el Cel pus de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo^_^ Postat Octombrie 6, 2015 Autor Share Postat Octombrie 6, 2015 Cel pus de mine? mai recomand cascada Hotnitsa (este pe dreapta cum te duci spre Veliko ) la ~15 km , canionul Emen (~25km) . cascada si canionul astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 cascada si canionul astea Notat, să le calc şi eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate