d a n Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Stie cineva cum se poate dezlipi un tankpad?... Am luat o mobra de curand, cu tankpad format din 3 bucati - centralul + 2 laterale. Buba-i ca lateralele sunt lipite aiurea si as vrea sa le repozitionez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Cred ca cel mai simplu , il dai jos . si cumperi altul . E cam greu sa il dai jos si sa se mai lipeasca ulterior. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 incearca cu un feon (de par) un spray cu brake cleaner sa degresezi suprafata unde vrei sa-l pui , stergi bine cu o carpa curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 21, 2015 Autor Share Postat Octombrie 21, 2015 Teama este sa nu avariez cumva vopseaua caci tankpad-ul este unu de calitate si parca-i sudat de rezervor... Voi incerca cu un feon, poate il mai civilizeaza. Ma gandeam ca ar fi vreo solutie speciala pentru asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Il tii mai la distanta feonul ala si esti atent ...Adica pleci de la distanta si te apropii de tankpad usor-usor... Mare grija daca este feon industrial pentru ca ala este mai puternic... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebanna Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 (editat) Stie cineva cum se poate dezlipi un tankpad?... Am luat o mobra de curand, cu tankpad format din 3 bucati - centralul + 2 laterale. Buba-i ca lateralele sunt lipite aiurea si as vrea sa le repozitionez. Dezlipesti tankpad asa cum poti, al cureti de lipici, apoi inlocuiesti stratul dublu adeziv cu o banda noua din care decupezi cu foarfeca forma tankpad-ului. Eu asa am facut si ai ca nou. Gasesti banda dublu adeziva in comert, ai ca un burete dar ai mai dur cu lipici pe ambele fete. Lipiciul de pe rezervor al poti da jos cu acetona (nu merge cu diluant) sau cherosen. Bafta! Editat Octombrie 21, 2015 de sebanna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Il dai jos și cauți "tank tracked" pe facebook și iti face unul nou, identic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebanna Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 (editat) Dezlipesti tankpad asa cum poti, al cureti de lipici, apoi inlocuiesti stratul dublu adeziv cu o banda noua din care decupezi cu foarfeca forma tankpad-ului. Eu asa am facut si ai ca nou. Gasesti banda dublu adeziva in comert, ai ca un burete dar ai mai dur cu lipici pe ambele fete. Lipiciul de pe rezervor al poti da jos cu acetona (nu merge cu diluant) sau cherosen. Bafta! Grija mare cum te misti daca nu ai vopsea originala pe carena! Editat Octombrie 21, 2015 de sebanna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Lipiciul de pe rezervor al poti da jos cu acetona Cu tot cu lac..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Daca folosesti metoda cu feonul iti recomand sa ai rezervorul gol. Nu e pericol de incendiu, dar benzina rece din rezervor te va incurca. Cu tot cu lac..... Corect! acetona e un diluant agresiv. Lipiciul il poti indeparta cu o carpa inmuiata in benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Daca folosesti metoda cu feonul iti recomand sa ai rezervorul gol. Nu e pericol de incendiu, dar benzina rece din rezervor te va incurca. Corect! acetona e un diluant agresiv. Lipiciul il poti indeparta cu o carpa inmuiata in benzina. are rezervor de plastic, acoperit cu niste aripioare, nu-l incurca cu nimic benzina din rezervor. cu un feon si putina rabdare le dai jos, nu stiu daca le mai poti lipi la loc nu da cu altceva inafara de brake cleaner ca poti distruge vopseaua,, bc nu dizolva vopseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 (editat) W40 face minuni in indepartarea resturilor de lipici. Exista folie dublu adeziva care consta doar in lipici, fara alt material la mijloc, adica foarte subtire. Eu am ceva de genul asta dar sub forma de banda. Deci, in principiu, se poate salva acel tankpad dar, la cat costa nu cred ca merita efortul. Asa ca da-l jos si pune altul. Editat Octombrie 21, 2015 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 W40 face minuni in indepartarea resturilor de lipici. Exista folie dublu adeziva care consta doar in lipici, fara alt material la mijloc, adica foarte subtire. Eu am ceva de genul asta dar sub forma de banda. Deci, in principiu, se poate salva acel tankpad dar, la cat costa nu cred ca merita efortul. Asa ca da-l jos si pune altul. amice , oi fi terminat tu politehnica dar sigur n-ai lipit tankpaduri dupa ce ai dat cu wd40 pe rezervor.... pentru ca nu se mai lipeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Poate te ajuta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 are rezervor de plastic, acoperit cu niste aripioare, nu-l incurca cu nimic benzina din rezervor. cu un feon si putina rabdare le dai jos, nu stiu daca le mai poti lipi la loc nu da cu altceva inafara de brake cleaner ca poti distruge vopseaua,, bc nu dizolva vopseaua Se ia cam greu lipiciul cu brake cleaner. Cu benzina merge mai usor si nu ataca lacul/vopseaua. Apoi spalat cu bc. Vorbesc din propria experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 22, 2015 Autor Share Postat Octombrie 22, 2015 Multumesc baieti pentru informatii! Conluzia pe care o pot trage....ca este o operatiune delicata si risc sa ma intristez foarte tare daca ceva nu iese bine. Personal, nu as pune niciodata benzina pe vopsea... Din fericire totusi, lateralele sunt puse atat de sus incat mai incape un set in locul corect. Asadar mai cumpar un set si voi avea la final 4 laterale, cu protectie "plus". Morala: fiti foarte atenti la montajul tankpad-ului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 amice , oi fi terminat tu politehnica dar sigur n-ai lipit tankpaduri dupa ce ai dat cu wd40 pe rezervor.... pentru ca nu se mai lipeste Este drept ca era tarziu dar te rog citeste mai atent. Poate folosi W40 doar pentru indepartarea resturilor de lipici vechi. Trebuia sa mai spun ca trebuie degresata suprafata inainte de a lipi din nou tankpad-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Din ce material sunt tankpadurile? Probabil ceva neted si alunecos. Daca le dai jos pe cele doua de pe lateral, sfatul meu ar fi sa pui o pereche de tank grips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 22, 2015 Autor Share Postat Octombrie 22, 2015 Din ce material sunt tankpadurile? Probabil ceva neted si alunecos. Daca le dai jos pe cele doua de pe lateral, sfatul meu ar fi sa pui o pereche de tank grips Da, ceva neted si lucios. Si da, am la ce sa ma gandesc in lunile de iarna....am vazut niste grips-uri foarte jme prin state. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Pune gripuri si nu vei regreta. Iti va placea mult mai mult motocicleta pe curbe si va fi mai putin obositoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Lipiciul ramas de la dezlipirea acelor paduri de pe rezervor se ia relativ usor cu alcool izopropilic. NU folosi acetona pe vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Este drept ca era tarziu dar te rog citeste mai atent. Poate folosi W40 doar pentru indepartarea resturilor de lipici vechi. Trebuia sa mai spun ca trebuie degresata suprafata inainte de a lipi din nou tankpad-ul ? da, ai omis o bucata importanta de informatie, brake cleaner degreseaza, e ieftin,dizolva lipiciul si cel mai important lucru e ca nu afecteaza vopseaua daca vrei un produs specializat care functioneaza excelent incearca "wurth label remover" wd40 nu face absolut nimic excelent, in orice mod l-ai utiliza exista un produs specializat care functioneaza (mult) mai bine, wd face din toate prost. p.s. tank grips numai pentru pantaloni de piele, daca mergi in textil nu-i ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Sunt OK si pe textil cu exceptia Stomp Grip care sunt prea gresive atat cu pielea cat si cu textilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 22, 2015 Autor Share Postat Octombrie 22, 2015 http://www.ebay.com/itm/TechSpec-Snake-Skin-Gripster-Tank-Grip-for-BMW-K-1200-R-K-1300-R-05-13-/181767014684?hash=item2a5228891c:g:GhgAAOSw9N1VpCS9&vxp=mtr Gen?.. Doar pantaloni textili... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate