AMP Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Salutare tuturor, sunt bucuros ca am reusit sa-mi iau al doilea motor Aprilia Mana GT. Stiu, la noi nu sunt apreciate italiencele ,dar mie imi place. E din 2012, e touring,are cutie de viteze automată CVT, 850 cm cubi, posibilitate schimbare viteze din buton pe ghidon sau pedala , 3 hărti motor Rain, Touring sau Sport , toba sport Carbon , 76 CP , ABS fata si spate pe 2canale si 51.000km alergati. Stiu ca se numara pe degetele de la o mana posesorii de astfel de Aprilia la noi , astept semne de la ei. Am incercat-o 5km si am fost surprins ca m-am adaptat imediat . E o placere sa te dai la ea. M-am îndrăgostit instantaneu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 S-o stapanesti sanatos colegu' ! Ne-o arati si noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Bravo sa o stăpânești sănătos si fara evenimente. E super motoreta o stiu de cand a apărut . Si mi-a placut foarte mult. Sa pui si poze cu căluțul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 15, 2016 Autor Share Postat Februarie 15, 2016 Multumesc colegul' , am incercat sa pun si foto dar nu m-a lăsat. Postez de pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 15, 2016 Autor Share Postat Februarie 15, 2016 Da, Cristian 1 , multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 15, 2016 Admin Share Postat Februarie 15, 2016 Ai ales un model exotic si rar, cu tot ceea ce decurge de aici, piata SH aproape inexistenta, preturi in consecinta si revanzare destul de grea si in pierdere. Nu ti-ai dori sa polizezi o asa motocicleta, in afara de faptul ca ai casco sau banii pentru aceste evenimente neplacute nu sunt o problema. Daca toate acestea nu te intereseaza nu-ti ramane decat sa te bucuri de ea si s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 15, 2016 Autor Share Postat Februarie 15, 2016 Hai c-am reusit sa trimit o foto de pe tableta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 nu cauti maneta de ambreiaj? n-ai aceeasi senzatie ca atunci cand ai condus pt prima ora o masina cu doar 2 pedale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 15, 2016 Autor Share Postat Februarie 15, 2016 Finule din fericire la munca conduc un Ford Mondeo cu cutie automata, e o placere. Sunt obisnuit. » Post actualizat in 15 Feb 2016 20:05 Cristian1 cand ajung prin Cj te caut, sigur am ce invata de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 15, 2016 Autor Share Postat Februarie 15, 2016 Si o poza cu "Fetele lui tata !" din pacate de aia neagra mai batrana cred ca divortez maine. » Post actualizat in 15 Feb 2016 20:08 Nu s-a incarcat din prima... » Post actualizat in 15 Feb 2016 20:40 Ai ales un model exotic si rar, cu tot ceea ce decurge de aici, piata SH aproape inexistenta, preturi in consecinta si revanzare destul de grea si in pierdere. Nu ti-ai dori sa polizezi o asa motocicleta, in afara de faptul ca ai casco sau banii pentru aceste evenimente neplacute nu sunt o problema. Daca toate acestea nu te intereseaza nu-ti ramane decat sa te bucuri de ea si s-o stapanesti sanatos! . Multumesc Luv, imi asum pierderea la revanzare, sper sa nu ajung acolo prea repede. In rest e placerea condusului fara grija ambreiajului si a schimbatorului de viteze mai ales in aglomeratia din oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Felicitari pt alegere ! Este super scula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Hai c-am reusit sa trimit o foto de pe tableta. Frumoasa motocicleta. Chiar, asta e scuter sau motocicleta? Cum ar trebui catalogata? Intreb asta dpdv al cutiei. Arata ca o motocicleta are ciclistica unei motociclte ( unghi de fuga, suspensii, centru de greutate,pozitie ) dar transferul puterii catre roata spate este ca la un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Frumoasa motocicleta. Chiar, asta e scuter sau motocicleta? Cum ar trebui catalogata? Intreb asta dpdv al cutiei. Arata ca o motocicleta are ciclistica unei motociclte ( unghi de fuga, suspensii, centru de greutate,pozitie ) dar transferul puterii catre roata spate este ca la un scuter. Nu-i scuter din ce inteleg are cutie numai ca se schimba automat sau de la buton, nu suna a drujba auzi cand schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Frumoasa motocicleta. Chiar, asta e scuter sau motocicleta? Cum ar trebui catalogata? Intreb asta dpdv al cutiei. Arata ca o motocicleta are ciclistica unei motociclte ( unghi de fuga, suspensii, centru de greutate,pozitie ) dar transferul puterii catre roata spate este ca la un scuter. imi permit o analogie ca sa iti raspund la intrebarea asta, Harley-urile (si nu numai) care au transmisie pe curea ar putea fii scutere nu? ca asa au scuterele transmisia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Atunci Gilera DNA 50 intra la categoria moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Frumoasa foc italianca Marius! Sa o calaresti mult si bine, sa te bucuri de ea! Deasemeni iti urez un calduros "bine ai venit" in comunitatea posesorilor de italience! Anul asta trebuie sa iesim musai la niste ture prin tara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Poate iesim mai multi anul asta cu italiencele sa ne vedem,ce zici Cipri? Cu mare placere Cristi. Noi intentionam o drumetie prin mai (sau aprilie daca o sa fie foarte cald....dar trebuie sa fie ~20 grade) de 3-4 zile prin tara, pe drumuri asfaltate de munte, cu "cazare" la cort (de principiu), votka si gratare, cat mai aproape de natura. Dupa asta, sigur mai urmeaza altele, e pacat sa nu le plimbam... Tinem aproape. Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 16, 2016 Autor Share Postat Februarie 16, 2016 Multumesc baieti, sper sa colindam anul aceasta print tara si anul viitor pe afara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Multumesc baieti, sper sa colindam anul aceasta print tara si anul viitor pe afara . Daca pungulita si timpul o va permite, stii ca tinta este o tura de 5-6000 km prin Alpi....ar fi superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Din cate stiu,pe Rain ai 52 de cp,pe Touring ai 76 de cp si pe Sport ai 95 de cp. De unde ai scos datele referitoare la modul sport? Peste tot se gaseste la specificatii un 75-76 de cai pentru acest model. Nu de alta, dar ma gandeam si eu acum ceva vreme sa inlocuiesc Futura cu Mana GT, dar caii putere au fost factorul decisiv sa nu iau asa ceva (merg tot timpul cu pasager si bagje, astfel ca mi se par cam putini cai) Pentru initiator: sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 (editat) De unde ai scos datele referitoare la modul sport? Peste tot se gaseste la specificatii un 75-76 de cai pentru acest model. Nu de alta, dar ma gandeam si eu acum ceva vreme sa inlocuiesc Futura cu Mana GT, dar caii putere au fost factorul decisiv sa nu iau asa ceva (merg tot timpul cu pasager si bagje, astfel ca mi se par cam putini cai) Pentru initiator: sa o stapanesti sanatos! Specificatii de pe site-ul de prezentare Topspeed pt modelul din 2012: http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/aprilia/2012-aprilia-mana-850-gt-abs-ar124709.htmlnk capacity 16 litres. Sumar: Specifications: year: 2012 make: Aprilia Model: Mana Engine: V2, four-stroke Horsepower @ RPM: 75 @ 8000 Torque @ RPM: 54 @ 5000 Displacement: 839.30 cc Editat Februarie 19, 2016 de cip789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 (editat) @AMP Sa ne spui si noua daca pe un traseu indentic, consuma mai mult in varianta automata VS varianta manuala. Editat Februarie 19, 2016 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Aprilie 27, 2016 Autor Share Postat Aprilie 27, 2016 Salut,in varianta manuala am mers doar de curiozitate,pe automata am mers Miercurea Ciuc-Iasi cu un consum de 4,8%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 (editat) Frumoasa 'talianca, s-o stapanesti sanatos! Cand am condus mana 850-ul unui vecin cautam ambreiajul la fiecare semafor. Dupa ce m-am obisnuit putin cu ea am fost chiar incantat de transmisia CVT Editat Aprilie 27, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate