Hellicks Hellmet Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Sau iti iei un trike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 De mult nu am mai scris pe aicia . http://de.youtube.com/watch?v=BUAQticfj2U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Am pierdut pe-o parte, am castigat pe alta. Am reusit sa-mi urc prietena pe motor. Am mers pana-n Cluj si inapoi. Am o singura problema acum: I-A PLACUT! A zis ca ar trebui sa mai iesim. Apoi eu nu pot sa ma duc tare cand o am in spate, mi-e frica. O dor mainile. I-am zis ca o schimb si ca urmatoarea (oricare ar fii in clasa SS) o sa fie muuuult mai incomoda. Poate-poate gasesc vreun capac monopost. Nici mie nu-mi place sa am pe cineva in spate !! Din mai multe motive, prima ar fi ca nu vreau sa fiu responsabil pt viata cuiva. Adica daca imi rup gatul, mai bine sa zica oamenii ca smecherul asta care se plimba prin oras cu motorul in tricou (cel putin asa zice Dopeman) si-a facut cu mana lui, decat sa zica, ca criminalul a mai luat pe cineva cu el !!! In al doilea rand, comportamentul bestiei se schimba radical daca ai cineva in spate, si nu in bine Asa ca NO THANX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Nici mie nu-mi place sa am pe cineva in spate !! Din mai multe motive, prima ar fi ca nu vreau sa fiu responsabil pt viata cuiva. Adica daca imi rup gatul, mai bine sa zica oamenii ca smecherul asta care se plimba prin oras cu motorul in tricou (cel putin asa zice Dopeman) si-a facut cu mana lui, decat sa zica, ca criminalul a mai luat pe cineva cu el !!! In al doilea rand, comportamentul bestiei se schimba radical daca ai cineva in spate, si nu in bine Asa ca NO THANX Hmm poate ca sint offtopic da' mie imi place sa-mi plimb prietena...Desi se descurca super si cu motorul ei prefer sa o stiu safe...la mine in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Nici mie nu-mi place sa am pe cineva in spate !! dar mi-ar placea sa stau eu in spate..... Din mai multe motive, prima ar fi ca nu vreau sa fiu responsabil pt viata cuiva. Adica daca imi rup gatul, mai bine sa zica oamenii ca smecherul asta care se plimba prin oras cu motorul in tricou si-a facut cu mana lui, decat sa zica, ca criminalul a mai luat pe cineva cu el !!! In al doilea rand, comportamentul mobrei mele se schimba radical daca ai cineva in spate, si nu in bine Asa ca NO THANX true Editat Octombrie 14, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Tibi...vezi ce aduci de prin olanda aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 din pacate sunt la birou, plec abia peste 2saptamani, nu am primit concediu..... acum trebuia sa fiu undeva prin Utrecht admirand iarba...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Care stiti vreun SC 28 sau SC 33 cazut, lovit etc. la schimb cu Hornet / VF 750 S / Kawasaki KLR ? Mi-e dor de-o jucarie serioasa. Vreau un RR dezbracat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Care stiti vreun SC 28 sau SC 33 cazut, lovit etc. la schimb cu Hornet / VF 750 S / Kawasaki KLR ? Mi-e dor de-o jucarie serioasa. Vreau un RR dezbracat. detalii despre hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) detalii despre hornet Anul fabricatiei: 2001 KM: 35000, din care 2000 in Romania, facuti de mine, cu ulei Motul proaspat. Culoare: negru Gume Pirelli Diablo la 60%. Imbunatatiri: Saua este ergonomizata si imbracata in imitatie de piele care imita bondarul. La fel si rezervorul. Toba este Mivv SBK, scurtata de un meserias (eu). Scaritze LSL aurii. Ghidon LSL negru de cross. Actele sunt de Italia, radiata pt. export, programata la RAR Tg. Mures in data de 19.11.2008. Incerc sa pun si poze, daca nu, macar asta. Editat Octombrie 17, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Merci! Deh... facem ce putem... as fi continuat cu "elaborarea" (copyright MAC), dar vreau inapoi cuplul ala de la RR . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 mda, am mers cu hornetul, sincer, daca as avea o prietena ceva mai curajoasa, ar primi asa ceva de la mine. pentru mine e prea mica, (marime nu putere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 o ultima cheia pe anul asta???? maine...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Care stiti vreun SC 28 sau SC 33 cazut, lovit etc. la schimb cu Hornet / VF 750 S / Kawasaki KLR ? Mi-e dor de-o jucarie serioasa. Vreau un RR dezbracat. cbr 900rr fireblade, an '96, 40siceva de mii, carenaj inclusiv codita de 929, mai trebe doar ajustat bordul de 929 la el. o sa-i fac si poze luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Care stiti vreun SC 28 sau SC 33 cazut, lovit etc. la schimb cu Hornet / VF 750 S / Kawasaki KLR ? Mi-e dor de-o jucarie serioasa. Vreau un RR dezbracat. Eu am aproape toate bucatile necesare sa iti tragi un Streetfighter RR, doar ca sunt desfacute. Cadru cu acte , motor, rezervor din fibra de carbon, etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Pai si cum ne combinam? Later edit: Am mai tras o tura de Sighisoara azi, daca e totul OK cu vremea, maine repetam fapta... tin sa multumesc si pe aceasta cale Marelui Motociclist de Sus pentru minunatia asta de drum pe care ne-a trantit-o sub nas muresenilor. Merge Horneta, pe vremea asta rece nu ajung cu ea la limita. Dar pe asfalt cald simt ca nu trage suficient la iesirea din viraj. Asa ca trebe StreetBlade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 deschide gazul frate sa vezi cum trage m'am intors de la hungaroring vineri-sambata-duminica ..spectacol adevarat maine va povestesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) nu ne povestii, pune poze. sau povesteste-ne cu poze, dar daca ne povestesti cu poze, spune timpii.... Editat Octombrie 20, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 my best in cursa 2.11 ma pot declara multumit vazand ca e prima data pe circuitul asta cu gume vechi de 450km (2 zile la pannonia si 2 la hungaro) pozele sa le redimensionez apoi le incarc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 ce inseamna cand scrie pe cauciuc k2?(metzeler racetech) ms anticipat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 e vorba de o guma de pista de la metzeler k2 e medie ca si compozitie ..NEOMOLOGATA STRADAL singura omologata pe strada e K3 racetec guma buna dar ai grija cu temperaturile scazute sa nu ai surprize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 O VAND!!! Gata, baieti.... din pacate trebuie sa ma despart de bijuteria mea... Nu e ieftina, dar e impecabila. Cine e interesat sa dea PM. O gasiti si pe Bikeshop. Iata cateva poze (cam nereusite, din pacate, dar eram pe fuga) Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 O VAND!!! Gata, baieti.... din pacate trebuie sa ma despart de bijuteria mea... Nu e ieftina, dar e impecabila. Cine e interesat sa dea PM. O gasiti si pe Bikeshop. Iata cateva poze (cam nereusite, din pacate, dar eram pe fuga) Multa bafta! Bafta la vanzare, motocicleta e superba. Si eu o vand pe a mea, tradez Honda si trec pe Yamaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Hai, care sariti cu un CBR dezbracat, lovit, fara acte etc... la schimb cu enduroaica? Bag si o perna gratis la oferta! (Cine stie, stie...) Editat Octombrie 28, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate