Kata San Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 a pus alte gume am iesit eu cu el ieri si nu a zis nimic......gumele nu pareau chiar la prima folosire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 am iesit eu cu el ieri si nu a zis nimic......gumele nu pareau chiar la prima folosire nu toata lumea are bani de noi... a pus sehash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vreau sa imi iau si eu un set de standere Brembo d unde le-ai cumparat ? unde as putea sa imi gasesc si eu dar sa fie din astea mai solide nu ca cele de pe louis Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am iesit eu cu el ieri si nu a zis nimic......gumele nu pareau chiar la prima folosire Da mai, ca la tine daca faci 300 de km cauciucurile sunt deja vechi... Io acum inteleg ca tu o sa ai motocicleta "noua", dar lasa-ne si pe noi sa traim... ) E o poza mai veche (de 2 sapt) de cand am schimbat orbit-urile. Stander-ul meu e de la Louis...un mare cacao... mi-a zgariat si furca! nu recomand! http://www.adimotori.ro/gallery/main.php?g2_itemId=2281 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Da mai, ca la tine daca faci 300 de km cauciucurile sunt deja vechi...Io acum inteleg ca tu o sa ai motocicleta "noua", dar lasa-ne si pe noi sa traim... ) E o poza mai veche (de 2 sapt) de cand am schimbat orbit-urile. Stander-ul meu e de la Louis...un mare cacao... mi-a zgariat si furca! nu recomand! http://www.adimotori.ro/gallery/main.php?g2_itemId=2281 Easy, Tiger, eu am zis ca nu pareau noi in sensul ca nu aveau "bumbii" aia de 0 km, sau cum s-or chema (lapsus). si oricum, nu-mi spusesei ca ti-ai schimbat gumele cand ne-am vazut...nu mai tineam minte de la trip-ul pe Cheia ce gume aveai..... iritabilule! Am vazut-o pe standere, am crezut ca te-ai bagat la alte alea..... O sa am eu motocicleta "noua" dar cu pneuri "ascutite" ca un costum nou cu slidere vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 ce zici de 900rr-ul ala? ar merge ca moto de pista pe Cheia am facut rodajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 o dau eu pe a mea cu 2000 de euro urgent. nu vrea nimeni? urgent urgent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 chiar imi pare rau ca nu m-ai oprit, kcuf_di, cu ce motor erai? de multe ori sunt curios cine sunt cei din spatele monitorului, eu sunt un tip destul de timid (pantera poate sa confirme) , imi pare rau ca la bv nu am avut ocazia, eu unul eram foarte bolnav si aveam o gramada de medicamente in mine, nici nu trebuia sa ma urc pe motor. pe borosz1978 il cunosc, adica ne cunoastem mai demult dar nu stiam, pa narcis aka coxaru l-am cunoscut, pe Jagi il cunosc ca de la el am multe piese si si mai multe sfaturi, pa mac as vrea sa-l cunosc mai putin, sa nu fiu gresit inteles, as prefera sa ne duelam putin pe o pista..... pe bogdan aka barthez D-zeu sa-l odihneasca l-am cunoscut, si inca cativa membrii de pe forum pe care i-am vazut, i-am recunoscut dar timid fiind, n-am prea vrut sa vorbesc cu ei. pe kista cand vrei ..cum ma intorc din germania plec spre o pista ..euroring sau pannonia mi'am luat remorca sa pot transporta motorul standerul de la louis ..ala de fata functioneaza perfect dupa ce ii faci 3-4 modificari .. cu ajutorul lui o ridici de sub jug, mult mai sigur si mai stabil decat sub furci va pun eu poze cu modificarile daca aveti nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 are cineva o toba stock(de fabrica) de sc28 sc33? si daca da. ce bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) eu la al meu am cumparat o tija filetata de M12 pe care o bag prin urechile stander-ului si prin axul de la roata spate... asta nu te ajuta insa in momentul in care vrei sa scoti roata... Editat August 22, 2008 de brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 pai tocmai ..nu e buna modificarea ta ridic motorul doar daca tre sa dau rotile jos sau sa intervin pe undeva la mecanica standerele de spate functioneaza perfect in timp cel de fata ..tre modificat la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Bre neamtule da ce faci? Tei haladit nu mai dai nici un semn de viata, ai? Cand vii acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 frumos, asa cauciucuri am si eu numai ca la mine nu se mai vede sageata de pe margine....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 imi place sa pastrez lucrurile in starea lor originala o sa vina si la mine momentul in care o sa dispara si sagetile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 nu te vajaie rau de tot s650-u` ala la 200+ ? ca am si eu una si ma dor urechile cand ma dau jos daca o alerg un pic mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 nu te vajaie rau de tot s650-u` ala la 200+ ? ca am si eu una si ma dor urechile cand ma dau jos daca o alerg un pic mai tare ba da....la cat de tare merg eu imi ajunge botu castii in nas si vajaie.. dar ca ergonomie pe cap si cum sta e super. arai-shoei rulz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 am avut si eu un shark, ca design, era foarte misto, ca si casca.......... mi-am luat schubert r1, the best. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 noh ca m'am intors din tarile civilizate ..dope ..hai ca te iau in pista cu mine ca sa ma cunosti mai bine ce mai invartiti pe aici oameni buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 mac mai sunt pe piste zx7r-uri? scuze pt off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 nu prea .. dar sunt pasionati destui in italia o sa iti arat ceva poze cu un sbk zx7r dar nu aici ca ma impusca firebladistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 intrebare ? cine a castigat campionatul italian de sbk in 2000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 noh ca m'am intors din tarile civilizate ..dope ..hai ca te iau in pista cu mine ca sa ma cunosti mai bine ce mai invartiti pe aici oameni buni? si eu abia m-am intors din Olanda, ultimul concediu pe anul asta, se pare. mac planuiesc o iesire la Hungaroring cu niste prieteni in septembrie, sunt curios cum o sa fie. poti pune linistit poza cu zx7r-ul chiar si aici, ca doar honda e honda....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 bijuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 in spate este ceva verde de 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate