dopeman1979 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 cu ce telefon ai facut poza mertane? nokia 3310? chiar ca e un zxr 750 din '94 in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 ai dee poola me...si stie ca e un l2... io nu mi-am dat seama ca e l2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 na vezi ma sergiule, las ca imi cumpar si eu kawa la anul si devenim prieteni. zx10 din 2006-07, neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 2004-2005 sper ca atunci sa am un rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 in spate este ceva verde de 750 e cica din 97 parca. asa a zis proprietaru. dar nu are sanse in fata mea man. ca m-am dat si cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 97 are ram air dublu si faruri semitriunghiulare ala e un model L 93-95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 n'as da banii pe zx10 imi place mult ca design ..dar e un motor prea greu de condus cum trebuie in hungaroring sunt f putine zile de pista ptr motoare ..deci tre organizat din timp tine'ma la curent daca vrei euroring e aproape si ieftin ..clar nu se compara..dar va distrati panonia ramane o buna alternativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 cineva din budapesta are "intrare" acolo si poate aranja in septembrie cateva ore impreuna cu niste cursuri ale academiei moto. sunt curios. de euroring am auzit, dar cica se calca in picioare din cauza aglomeratiei, tu ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 euroring nu e deloc aglomerat , se poate merge fara probleme am fost, e totul ok si ieftin asfaltul desi e abraziv ..e fin ..nu foarte poros destul de fizica pista aia .. nu am vazut mai mult de 10 moto pe euroring iar de dimineata eram in 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 tu cand mai mergi? eu am timp liber dupa 10sept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Ma bate gandul tot mai tare sa merg pe circuite,nu de alta dar pe strazi mersul sport parca nu isi mai are rostul fiindca sunt sanse maxime sa o mierlesti.(sunt sigur ca ati observat si voi) Insa pasul o sa il fac anul viitor fiindca as vrea sa si schimb una,alta la moto.Vreau sa ii pun amortizor de ghidon si sa ii schimb conductele de frana fata/spate,as pune si discuri racing dar sunt foarte putin uzate astea pe care le am momentan,deci nu se merita.Voi ce ati mai schimbat la moto cand v-ati hotarat sa mergeti pe circuit?(mac la tine stiu ca ai facut muuulte schimbari,deci as dori si alte opinii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 depinde ptr a te distra e nevoie de putin suficiente niste frane bune (placute si furtune, eventual o radiala brembo) si cauciucuri ptr pista daca vrei sa faci doar pista ..atunci poti renunta la accesoriile precum far ..stop ..etc ..le vinzi si refaci suspensiile daca vrei sa faci pista si sa pastrezi motorul ala, atunci il croiesti in jurul tau cum crezi ca ti se potriveste mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_I_G Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Ajutorrrrrrrrrrrrrrrr Caut disperat parbriz pentru cbr 900 RR din 99 si carena fata (dar o vreau albastra asa cum este motorul) Stie cineva vreun site unde pot sa gasesc si eu parbriz ca ala care l-am avut innainte?? as mai avea nevoie de supotr far si ceasuri ,suport carena fata(sau oglinzi) tripla spate si cam atat Stie cineva care este marca parbrizului din poza de mai jos???? MRA,PUIG,VERKL Sau daca nu ajutati-ma sa gasesc si eu unul la fel pe orice pagina din lumea asta plssss Editat August 26, 2008 de S_I_G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 uite pozele alea cu zx7r ..superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 prima mea iubire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) cineva din budapesta are "intrare" acolo si poate aranja in septembrie cateva ore impreuna cu niste cursuri ale academiei moto. sunt curios. de euroring am auzit, dar cica se calca in picioare din cauza aglomeratiei, tu ai fost? Am fost sambata si duminica.... mai mult de 5-6 motoare nu au fost... Merita mers chiar daca nu este un circuit de viteza.. Foarte multe viraje care te solicita din punct de vedere fizic, inveti multe in abordarea virajelor... Am prins data trecuta, sambata mai aglomerata (~15-16 motoare), dar odata intrate pe pista nu e aglomerat deloc.... totusi circuitul are ~2.5km si timpi scosi sunt apropiati, deci se pastreaza oarecum distantele dt moto... iar cei mai lenti iti fac loc sa treci.. Ca si concluzie Euroring este un circuit mai accesibil (aproape in orice zi se poate merge), distractiv, ieftin si excelent pentru un exercitiu fizic primele 3 poze sunt de la prima iesire pe Euroring.. Editat August 27, 2008 de Emi(Hornet600) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Simbata, 30august, intrunire pe Selena. Venim destui din Buc si Tirgoviste. O sa iasa distractie mare. Aduceti fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 da detalii, vin si eu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) singura mea iubire Editat August 27, 2008 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 nici vorba sa ajung asa departe sapt asta sau cealalta sunt pe euroring daca sunt doritori sunt bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Simbata, 30august, intrunire pe Selena. Venim destui din Buc si Tirgoviste. O sa iasa distractie mare. Aduceti fete. ce sa faci cu ele, bre?!?!? ca tu nu iesi de pe pista nici sa faci pipi, maniacule!!! cand ai tu timp de fete?!?!? Distractie placuta, baieti!!! vine si mandea in curand ...e gata "Lama" in vreo 10 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 eu m-am cumintit.... toba originala de fabrica neumblata in ea, numarul pus drept la vedere. nu mai tine smecheria mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 ce sa faci cu ele, bre?!?!? ca tu nu iesi de pe pista nici sa faci pipi, maniacule!!! cand ai tu timp de fete?!?!?Distractie placuta, baieti!!! vine si mandea in curand ...e gata "Lama" in vreo 10 zile Cata...mai ai carenele alea sparte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Cata...mai ai carenele alea sparte? Da, sunt la service. Le vor lua cei de la asiurari. ai nevoie de ele? sa incerc sa le recuperez? nush daca merge.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Da, sunt la service. Le vor lua cei de la asiurari. ai nevoie de ele? sa incerc sa le recuperez? nush daca merge.... Lucrez la un dealer auto (parte de piese-service). IN PRINCIPIU, piesele din urma daunelor raman PENTRU O VREME la service. Asta pentru ca s-ar putea ca cei de la asigurari sa vina sa le ceara (personal, inca nu stiu ce fac ei cu ele, nu vad vreun agent constatator lipind carene). Dupa acea perioada de timp, daca nu le solicita asiguratorul, poti merge la service sa le ceri tu (asta daca vreun mecanic/tinichigiu de acolo nu le-a luat si le-a facut pentru el iar tine sa-ti spuna ca inca le mai tin pentru asigurator). Daca te ai bine cu baietii de la service, n-ar trebui sa fie nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate