Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce bine e de voi bucurestenii.... aveti acolo toate evenimentele :)

acus avem 400 de pagini si nici nu ne-am intalnit anu asta! multi ar sa spuna ca e frig si nu ies din casa.....

unde sunt bikerii adevarati? :D

N-au venit ei vara la Brasov si tu vrei sa-i scoti din casa pe vremea asta ? :)

Bikerii adevarati se dau pana ninge :duel:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bikerii adevarati se dau CAND ninge..... :)

ba nu, se dau cand ploua un pic noaptea, iar la prima ora dimineata vine geru' de -12grade....atunci cand nu mai merg nici tramvaiele, de ti-e greu si ca pieton sa faci 100 de m...

Link spre comentariu

Bikerii adevarati se dau CAND ninge..... :)

Tu fa-ti motoreta, ca altfel atunci o sa mai apuci sa te dai :) Vezi ca ti-am pus poze cu vreo 2 pagini in urma cu jenti negre si rimstripes rosii.

Link spre comentariu

acus avem 400 de pagini si nici nu ne-am intalnit anu asta! multi ar sa spuna ca e frig si nu ies din casa.....

unde sunt bikerii adevarati? :duel:

Noi ne-am adunat putin ieri, am mers la nunta unuia dintre noi.

Venind inapoi, mi-am dat seama cat de importante sunt gumele. Ma uitam cu jind cum merge un F4 pe curbe, incalcata cu Pilot Power 2 CT. :)

Tragand sa-l ajung (cu "slick-urile" mele :D ) si fixand motociclistul (eram fascinat de felul cum o apleaca ;D ), era sa iau drept o curba. Am dat o treapta in jos, spatele a inceput sa sara. Toata grautatea s-a dus pe fata si parca nu reuseam sa eliberez forta care ma impingea, pentru a putea culca motorul pe curba. Instinctul a fost de a pune piciorul jos. :) Norocul meu a fost ca am avut spatiu. Am tinut frana pana langa acostament. Aproape ma oprisem, moment in care am reusit sa virez.

Foarte ciudat sentiment. Mi-am dat seama ca "mai e mult pana departe". Nu stiu cate credeam ca stiu. Era s-o dau de pamant, acum, spre sfarsitul sezonului.

In primavara, un set de gume noi, asa nu se mai poate.

Link spre comentariu

azi am mers cam vreo 180km cu pilot power (de la mac :) ) bune cauciucuri, si la 13C se incalzesc ok si pot merge normal. aproape ca iarna e ca vara....

Da-i inainte cu incredere, man. Eu am mers cu Pilot Power -clasice, nu 2ct- si iarna in februarie. Am bagat autostrada soarelui la minus grade si tot stateau bine pe sosea. Nu ca vara, dar poti avea incredere. Pe Cheia in martie la 5-6 grade o inclinam ca deobicei fara stres. D'aia sunt la al treilea set de PP-uri. Nota 10. Mac nu prea le agreaza, dar pe drum public sunt grozave, zic eu... Spor la ucis omuletii de pe lateralele pneului!!! :)

@ stau-de-6: ce pneuri ai acum?

Bafta, bine ca ai scapat!

Editat de Kata San
Link spre comentariu