deleted Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Laur...frumoasa e ma Lasa ca mi-o "tunez" si eu,sa vezi atunci ture Le facem surori desigur ... te ajut cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 haioasa matzace este socant pt mine este sa te vad fara piele neagra pe tine Din cand in cand mai sunt si femeie si mai port si rochie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 amortizoarele de ghidon pentru modelul 929 se potrivesc si pe celalalte modele de 900 rr? si vice-versa? merg, daca le schimbi cu tot cu jug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 desigur ... te ajut cu cea mai mare placere Ms...ms Azi cu ajutoru' lui Laur am modificat suportul de numar si i-a pus un set de rimmstripe rosii Impreuna cu o pereche de semnale discrete a facut-o sa arata un pas mai racing Multam...sunt dator vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ms...ms Azi cu ajutoru' lui Laur am modificat suportul de numar si i-a pus un set de rimmstripe rosii Impreuna cu o pereche de semnale discrete a facut-o sa arata un pas mai racing Multam...sunt dator vandut sa nu crezi ca, cu astea o sa mearga mai bine motoreta strange si tu banii de gume noi sau de amortizor de ghidon pererea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 sa nu crezi ca, cu astea o sa mearga mai bine motoreta strange si tu banii de gume noi sau de amortizor de ghidon pererea mea. Gume noi i-am pus ...cu amortizoru' inca mai negociez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) haioasa matzace este socant pt mine este sa te vad fara piele neagra pe tine Eu cred ca e Wizzie in poze. : Jokin'. Editat Octombrie 2, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Eu cred ca e Wizzie in poze. : Jokin'. subscriu eram la terasa in complex si apare un 954 cu un baiat pasager era gildutza la ghidon ....si wiz tot alb ahuahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 as vrea si io gajica sa ma plimbe cu 954-le..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) as vrea si io gajica sa ma plimbe cu 954-le..... Dca n-ai peste 90 de kile (cat are Uizu) te plimb eu. ...200 de euro tura ...pe motoreta ta subscriueram la terasa in complex si apare un 954 cu un baiat pasager era gildutza la ghidon ....si wiz tot alb ahuahahaha Nu-i adevaraaaaaaaaat! I-a placut! ..Mai ales atunci la stop cand a plecat un Jeep la 2 degete de noi :D Editat Octombrie 2, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Scula Cool...... Eu am doua, una in garaj si una intre picioare !!! In garaj SC44, intre picioare SC25 pe carburatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Dca n-ai peste 90 de kile (cat are Uizu) te plimb eu. ...200 de euro tura ...pe motoreta ta 191cm si 93kg, deci nu sunt chiar micut...... doar m-ai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 191cm si 93kg, deci nu sunt chiar micut...... doar m-ai vazut Erai cocoshat de boala la Bv Clar cu motoreta ta ..pe-a mea mi-am cocoshat-o destul cu Uizu in spate,..amortizorul meu central, saracutzu' de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 m-am suparat pe tine pisi nu te mai iubesc dispari din viata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) m-am suparat pe tine pisinu te mai iubesc dispari din viata mea 1. tu cu mine nu esti pisi ! Si mi se rupe-n paishpe ca te-ai suparat tu pe mine ! 2. stiu ca ma iubesti in taina si crezi ca ma poti cuceri prin cretinitatea ta. 3. mai bine dispari tu de-aici si vezi-ti de kazansankiurile tale, ca deja ne-ai imbolnavit pe toti de nervi ! Editat Octombrie 2, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) iubirea mea esti prea plina de tine ca sa ma simt atras de infumurarea ta ce naiba mai ceva vreme te laudai pe forume si iutuburi cu kawasaki si acum vad ca faci pe nisnaiul si nici nu mai stii scrie sau pronunta numele asta doamne doamne cata ignoranta si superficialitate ca sa nu zic ipocrizie intr-o minte de fata gata din respect fata de tine(oricat ai parea de mirata) si din respect pentru sexul feminin am sa termin aceasta discutie cu tine fiindca se va ajunge la polemica inutila te las sa spui ce vrei de acum incolo fiindca stiu faptul ca virgula caracterul tau "puternic" nu te va lasa sa nu ai ultimul cuvant dar inainte de toate invata sa tii minte cum se scrie corect KAWASAKI imi cer scuze daca unul sau mai multe din aceste adevaruri te-a jignit Editat Octombrie 2, 2008 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) Draga, dupa ce am avut 2 Kawasaki-uri si am trecut la Honda, nu-ti pui ceva intrebari totusi? Cum ar fi: "de ce?" Gata...n-am "chef si nici stare" de cearta.... Editat Octombrie 2, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 fiindca corpul tau mai ales sistemul tau endocrin nu produce testosteron ca la un baiat deci nu ai cojones pentru kawasaki btw...sa-u stricat careva din ele? sau de ce sa imi pun intrebarea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 dar inainte de toate invata sa tii minte cum se scrie corect KAWASAKI btw...sa-u stricat careva din ele? Hai, ma, Sergiu! Acu` ne dai sfaturi de cum se scrie corect? Uite, eu nu pot scrie nicicum. Mai incerc o data: Wakasaki, Vacasaki, Kiwasaka. Damn it! Nu-mi iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 care frane, cauciucuri, curse, motor, putere? Ce s-a imbolnavit topicul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 care frane, cauciucuri, curse, motor, putere? Ce s-a imbolnavit topicul....... Ai dreptate. Scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 this is WAAAAAR ok ..hai sa revenim la blade'uri s'ar putea ..depinde de cati bani am sa imi creez o special: motor 919 preparat, evacuare etc suspensii ducati USD, etriere brembo+ discuri brembo evacuare completa radiala brembo evident carene in fibra NSR 500 replica GP astept pozele ca sa hotarasc daca fac sau nu investitia poate redevin posesor de blade curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Daca n-as fi ditamai animalul, as merge pe 600. asa mai greu. Iarna ma apuc din nou de motor. o fac urata, dau jos farul, semnalele pe led, si celelalte minuni ce nu-si au rostul. punem furtune racing, placute, cauciucuri noi (de la mac, normal) si la anul lasam strada. chiar daca voi merge odata/luna va fi mai distractiv. Va primi si carene de curse, o fac neagra complet cu un 69 mare pe lateral. V-a trebui sa refac si suspensiile, si probabil, depinde de bani, v-a primi un sistem full cu pc. Deci daca vrea cineva "fancy shit" pe motorul lui, sa ma anunte. eu am destule de care nu mai am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 tibi ..e cea mai inteleapta decizie pe care puteai sa o iei, crede'ma vei vedea dupa prima zi de pista intreaga ...nu'ti vei mai dori altceva si vei fi tot mai constient ca ce ai facut acolo in pista in strada nu vei putea vreodata. asta e strada potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Chiar nu mai vreau pe strada, max cu un naked. dar inca nu este bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate