betzigash Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Pot sa iti comunic un set de masuratori exacte, cu schitza, daca e nevoie. poti...poooti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Ce zapacit esti http Foarte tare traseul ! Adica stiu ca sunt zapacit, aia e clar. Dar http oi fi eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Adica stiu ca sunt zapacit, aia e clar. Dar http oi fi eu? A avut forumul o eroare si iti baga emoticonurile ca linkuri (/style_emoticons/default/laugh.gif ) adica asa Cand am sters, n-am fost atenta si n-am sters tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 nu se mai lauda nimeni cu nimic oameni buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 nu se mai lauda nimeni cu nimic oameni buni? m-as lauda,dar nu am cu ce in plus,nu pot sa vand mobra,ca sa imi iau alta sa o "tunez" un pic.. nici zapada nu avem,macar mai bagi un schi sau alte chestii care dau ceva adrenalina...poate rugineste naibii conducta de adrenalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Cauta cineva suruburile de langa saua spate. Le-a gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 m-as lauda,dar nu am cu ce in plus,nu pot sa vand mobra,ca sa imi iau alta sa o "tunez" un pic..nici zapada nu avem,macar mai bagi un schi sau alte chestii care dau ceva adrenalina...poate rugineste naibii conducta de adrenalina ai pe ea continental? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 multumesc mult , da ideea e sa poata veni Darian la aceasta persoana si sa o vada in realitate si sa o compare cu cea pe care a tapitat o el sa vada daca is la fel , dimensiunile nu prea ajuta ca is zeci de coordonate de luat si unghiuri , estrem de complex ... de aia ar fi foarte bine sa gasesc pe cineva cu un 929 sa se poata uita 5 minute la motoru respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 A bike is born... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Cauta cineva suruburile de langa saua spate. Le-a gasit? Salut, un prieten le cauta. le ai tu? Daca da, lasa un tel pe PM merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Salut, un prieten le cauta. le ai tu? Daca da, lasa un tel pe PM merci Tocmai asta e ideea, le caut si eu sa imi pun pe Blade. Cineva a spus ca are o cutie cu ele si ca o sa le caute. Asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 multumesc mult , da ideea e sa poata veni Darian la aceasta persoana si sa o vada in realitate si sa o compare cu cea pe care a tapitat o el sa vada daca is la fel , dimensiunile nu prea ajuta ca is zeci de coordonate de luat si unghiuri , estrem de complex ... de aia ar fi foarte bine sa gasesc pe cineva cu un 929 sa se poata uita 5 minute la motoru respectiv Eu sunt in Tg Mures. Daca ajuta cu ceva, pot sa iti dau numarul de tel. PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ai pe ea continental? mda mertane,conti sport attack.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Anul trecut... Astazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 sa dea D-zeu sa te vedem si peste 30de ani langa peretele ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 sa dea D-zeu sa te vedem si peste 30de ani langa peretele ala. Doamne-ajuta! Acum lucram la motor. Daca stiam cat e de lucru pentru a-l face Repsol, nu cred ca ma apucam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 cu cat ai mai mult de lucru la ea cu atat o sa fie satisfactia mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Actiunea de ieri Mos Craciun vine calare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 foarte tare. eu nu mi-am vazut motorul din octombrie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 foarte tare. eu nu mi-am vazut motorul din octombrie...... n-ai o poza cu el?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 n-ai o poza cu el?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 deci la noi e groaznic, in septembrie grade minus si in mai abia se duce zapada..... zici ca e twilight zone. ceata, frig... tot ce vrei. si nu stau in Siberia, ci in M-Ciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 deci la noi e groaznic, in septembrie grade minus si in mai abia se duce zapada..... zici ca e twilight zone. ceata, frig... tot ce vrei. si nu stau in Siberia, ci in M-Ciuc. Popun sa ne mutam intr-o tara unde e vara tot anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 in Republica Congo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 sud italia oameni bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate