Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Mmmm, frumoasă vițeluÂşa! Baftă la vânzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Mmmm, frumoasă vițeluÂşa! Baftă la vânzare! Ms, bafta si tie daca ai ceva de vanzare sau de cumparat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) Salutari! Tocmai am devenit si eu motociclist cu acte in regula. De o luna mi-am luat un SC 28 din '98 si de 2 saptamani A-u`. E prima mea motocicleta. Am experienta putina, spre deloc. Sper sa-mi ierte din greselile ce le voi face (Doamne-ajuta sa fie cat mai putine!) Asfalt uscat! Editat Noiembrie 23, 2007 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 sc 28 din 98 cum vine asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Salutari! Tocmai am devenit si eu motociclist cu acte in regula. De o luna mi-am luat un SC 28 din '98 si de 2 saptamani A-u`. E prima mea motocicleta. Am experienta putina, spre deloc. Sper sa-mi ierte din greselile ce le voi face (Doamne-ajuta sa fie cat mai putine!) Asfalt uscat! Buna alegere ! 900RR-ul este motocicleta perfecta pt incepatori ! Hai sa fii sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 @ovi84: Incercam sa prescurtez, din viteza. Honda CBR 900 FireBlade SC28, an de fabricatie 1998. @borosz1978: S-a ivit ocazia de a-mi achizitiona motoru` asta si n-am putut s-o refuz. Am citit multe dintre topicuri postate pt incepatori, inclusiv cele cu privire la incepatori pe vitezane. Mi-a placut topicul pus de Old School. Constructiv. Sunt optimist si sper sa invat repede. La multi km inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 @ovi84: Incercam sa prescurtez, din viteza. Honda CBR 900 FireBlade SC28, an de fabricatie 1998. @borosz1978: S-a ivit ocazia de a-mi achizitiona motoru` asta si n-am putut s-o refuz. Am citit multe dintre topicuri postate pt incepatori, inclusiv cele cu privire la incepatori pe vitezane. Mi-a placut topicul pus de Old School. Constructiv. Sunt optimist si sper sa invat repede. La multi km inainte! Sa speram ca chiar inveti. Prima lectie : SC 28 sa fabricat pana in 1995, incepund cu 1996 se numea SC 33 !!!! Asta inseamana ca a ta, ba este SC 33, ba a fost fabricata inainte de 1996 !! Daca nu a fost revopsita, si are culoarea asta din fabrica atunci chiar este SC 28, si este din 1993 !!! http://www.cbr1000rr.de/frame.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 eu nu cred ca sc28, sau un alt motor peste 100cp este perfect pentru incepatori. poate pentru incepatorii pe piste. Motorul tau este din 93, sc28. have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Sunt cu certificatul in mana. Categoria: MOTOCICLU Caroseria: L3E MOTOCICLETA Marca: HONDA Tipul Varianta: SC28 CBR900 .... Culoarea: NEGRU ROSU Anul Fabricatiei: 1998 Tipul: SC 28E Cilindree: 893 Daca e nevoie, scanez certificatul. Ar fi misto daca m-ati lamuri. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Salutari! Tocmai am devenit si eu motociclist cu acte in regula ... Am experienta putina, spre deloc. ... Bine ai venit, ai grija de tine si de mobra! Desi, din ce scrii, cred ca pe la vara incep sa-ti vand din piese... Fara suparare! --- Mesaj completat în 23 Nov 2007 21:02 ------------- Daca e nevoie, scanez certificatul. M-ai facut curios, chiar, scaneaza-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Here you have it. Lamuriti-ma si pe mine, sunt incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 este sc28 cu siguranta, undeva s'a gresit cu farurile rotunde s'a facut pana in 93 ..sau 95 daca e din germania parca. capacitatea iarasi tradeaza: 893 cc deci clar sc28 ori au gresit cei de la RAR cand au scris in talon ..ori ceva nu e in regula. oricum ai cu siguranta un sc28 mai vechi de '96 stai linistit ca 893 e motorul cel mai bun din seria sc28-33 fiind cel preferat ptr elaborari in trofee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Here you have it. Lamuriti-ma si pe mine, sunt incepator. Pa' nu se vede bine... are ceva purici negrii in unele locuri... Domnu' Hell Licks astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Here you have it. Lamuriti-ma si pe mine, sunt incepator. Era sa uit in ce tara traim beeeeeeiiiiii !!!! In ce judet a fost facuta omologarea ??? Vreau sa vin si eu pe acolo, poate il scot fraieri pe a mea, ca este din 2005 !! Si il vand cu 7000 de euroi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 eu nu cred ca sc28, sau un alt motor peste 100cp este perfect pentru incepatori. poate pentru incepatorii pe piste. Motorul tau este din 93, sc28. have fun Pe sc 28 am inceput si eu, super motor, nu am avut ce sa zic de el. Motorul asta se pare ca iarta foaaarte mult numai sa ai grija la cat gaz ii dai. --- Mesaj completat în 24 Nov 2007 10:45 ------------- este sc28 cu siguranta, undeva s'a gresit cu farurile rotunde s'a facut pana in 93 ..sau 95 daca e din germania parca. capacitatea iarasi tradeaza: 893 cc deci clar sc28 ori au gresit cei de la RAR cand au scris in talon ..ori ceva nu e in regula. oricum ai cu siguranta un sc28 mai vechi de '96 stai linistit ca 893 e motorul cel mai bun din seria sc28-33 fiind cel preferat ptr elaborari in trofee. ... stiam de fabricatie pana in 95 la sc28 dupa care au inceput cu sc33 pana in 99 fiind ultimul an de fabricatie .. in 2000 a intrat in fabricatie sc44 cunoscut si sub numele de 929 Ps ... cred ca ma intorc la voi pe un 929 2000 , trecere de la sc28. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Domnu' Hell Licks astept... Vineeeee.... HSH On topic: parerea mea este ca baietilor de la RAR li s-a stins becul in birou exact cand treceau datele de pe brief/targa pe cartea de Romania, si au vazut "1998" in loc de "1993"... nici nu e asa greu sa le confunzi, mai ales cand umbli torpilat toata ziua, ca nenea DanLudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Citeam ieri despre cat de "greu" este un "inginer" RAR din Bucuresti. Invit pe aceasta cale pe toti sa-si faca RAR-ul la Bistrita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Citeam ieri despre cat de "greu" este un "inginer" RAR din Bucuresti. Invit pe aceasta cale pe toti sa-si faca RAR-ul la Bistrita! ai avut noroc de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 ai avut noroc de data asta Sa vezi tu noroc, cand vrei sa vinzi tu bicicleta, si cineva cine se pricepe isi da seama ca ceva nu este in regula. O sa zica ca, ba este furata, ba are acte false !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Sa vezi tu noroc, cand vrei sa vinzi tu bicicleta, si cineva cine se pricepe isi da seama ca ceva nu este in regula. O sa zica ca, ba este furata, ba are acte false !!! da, asta e varianta a 2'a oricum acolo este stampila de la RAR, seriile corespund deci nu tre sa iti faci probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Salutari! Tocmai am devenit si eu motociclist cu acte in regula. De o luna mi-am luat un SC 28 din '98 si de 2 saptamani A-u`. E prima mea motocicleta. Am experienta putina, spre deloc. Sper sa-mi ierte din greselile ce le voi face (Doamne-ajuta sa fie cat mai putine!) Asfalt uscat! sc 28 din 98 nu exista,motocicleta care o ai tu daca e cu faruri rotunde e din 92-93 si mai e un model de sc28 fabricat in 94-95 cu faruri unite,clarifica situatia! sorry e de bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 (editat) Multumesc pentru lamuriri! Hellicks are dreptate. Acolo trebuie sa fie greseala. Mno`, noi sa fim sanatosi! Oricum toti o lauda! Ne vedem la vara! Editat Noiembrie 27, 2007 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Multumesc pentru lamuriri! Hellicks are dreptate. Acolo trebuie sa fie greseala. Mno`, noi sa fim sanatosi! Oricum toti o lauda! Ne vedem la vara! Hai noroc, sa te bucuri de ea cat mai mult! Ne vedem la vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Va rog sa-mi spuneti daca placutele de frana de pe fata la modelu sc 44 adica 929 sun aceleasi ca si cele de pe spate. Mac Enciclopedie Fireblade ajutor te rog sau poate-mi spune altcineva inainte. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 nope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate