Coxaru Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 unde gasesc setul de furtune racing pentru 900 rr ( rrw adica model 98) ?? Daca inca ma cauti furtune uite aici poate ti se potriveste ceva! http://www.pro-bike.ro/forums/Conducte-fra...ice-t33048.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 pacat de motor Foarte adevarat --- Mesaj completat în 13 Nov 2007 21:50 ------------- ce nebun esti sergiu Iti dai seama, ce nasol era daca trebuia sa zicem, pacat pt Tibor ! Asa ca, daca tot trebuia sa se intample, bine ca ai scapat 'asa de ieftin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 asa ieftin si acum ma doare spatele, 6luni abia am reusit sa ma misc pt ca altfel il faceam pe mac la capitolul km in sa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 asa ieftin si acum ma doare spatele, 6luni abia am reusit sa ma misc pt ca altfel il faceam pe mac la capitolul km in sa..... Asta inseamna ca singurul care a scapat ieftin este Mac, pt ca nu l-ai facut la km !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Help! Caut o aripa spate de SC 28, la un pret decent... dau de baut! pe bune, nu numai din vorbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Povesti povesti povesti... Asta va da de baut i"s"voru fericirii hsh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Povesti povesti povesti... Asta va da de baut i"s"voru fericirii hsh Măi, cel-mai-prost-dintre-copii-mei (C.M.P.D.C.M.), vei fi aspru pedepsit prin supunerea la tratament intensiv cu bere , dacă nu încetezi cu aceste aluzii total neavenite, chiar răuvoitoare, ca să nu mai zic că eludează în mod dramatic contextul real . HSH Şi mai şi distragi uamenii de la geamătul meu sfâşietor de durere: heeelp, o aripa spate, plihihihiiiiiiz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Cam tarziu dar ma bag si eu cu un 929 din 2000 dupa ce am avut 893 din 93 si 919 din 97 si alte mobre!!! 929 e de vanzare pt cei interesati are 21000km,necazuta,vopsea originala,inmatriculata recent ADI:0740255102 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Mmmm, frumoasă vițeluÂşa! Baftă la vânzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Mmmm, frumoasă vițeluÂşa! Baftă la vânzare! Ms, bafta si tie daca ai ceva de vanzare sau de cumparat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) Salutari! Tocmai am devenit si eu motociclist cu acte in regula. De o luna mi-am luat un SC 28 din '98 si de 2 saptamani A-u`. E prima mea motocicleta. Am experienta putina, spre deloc. Sper sa-mi ierte din greselile ce le voi face (Doamne-ajuta sa fie cat mai putine!) Asfalt uscat! Editat Noiembrie 23, 2007 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 sc 28 din 98 cum vine asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Salutari! Tocmai am devenit si eu motociclist cu acte in regula. De o luna mi-am luat un SC 28 din '98 si de 2 saptamani A-u`. E prima mea motocicleta. Am experienta putina, spre deloc. Sper sa-mi ierte din greselile ce le voi face (Doamne-ajuta sa fie cat mai putine!) Asfalt uscat! Buna alegere ! 900RR-ul este motocicleta perfecta pt incepatori ! Hai sa fii sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 @ovi84: Incercam sa prescurtez, din viteza. Honda CBR 900 FireBlade SC28, an de fabricatie 1998. @borosz1978: S-a ivit ocazia de a-mi achizitiona motoru` asta si n-am putut s-o refuz. Am citit multe dintre topicuri postate pt incepatori, inclusiv cele cu privire la incepatori pe vitezane. Mi-a placut topicul pus de Old School. Constructiv. Sunt optimist si sper sa invat repede. La multi km inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 @ovi84: Incercam sa prescurtez, din viteza. Honda CBR 900 FireBlade SC28, an de fabricatie 1998. @borosz1978: S-a ivit ocazia de a-mi achizitiona motoru` asta si n-am putut s-o refuz. Am citit multe dintre topicuri postate pt incepatori, inclusiv cele cu privire la incepatori pe vitezane. Mi-a placut topicul pus de Old School. Constructiv. Sunt optimist si sper sa invat repede. La multi km inainte! Sa speram ca chiar inveti. Prima lectie : SC 28 sa fabricat pana in 1995, incepund cu 1996 se numea SC 33 !!!! Asta inseamana ca a ta, ba este SC 33, ba a fost fabricata inainte de 1996 !! Daca nu a fost revopsita, si are culoarea asta din fabrica atunci chiar este SC 28, si este din 1993 !!! http://www.cbr1000rr.de/frame.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 eu nu cred ca sc28, sau un alt motor peste 100cp este perfect pentru incepatori. poate pentru incepatorii pe piste. Motorul tau este din 93, sc28. have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Sunt cu certificatul in mana. Categoria: MOTOCICLU Caroseria: L3E MOTOCICLETA Marca: HONDA Tipul Varianta: SC28 CBR900 .... Culoarea: NEGRU ROSU Anul Fabricatiei: 1998 Tipul: SC 28E Cilindree: 893 Daca e nevoie, scanez certificatul. Ar fi misto daca m-ati lamuri. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Salutari! Tocmai am devenit si eu motociclist cu acte in regula ... Am experienta putina, spre deloc. ... Bine ai venit, ai grija de tine si de mobra! Desi, din ce scrii, cred ca pe la vara incep sa-ti vand din piese... Fara suparare! --- Mesaj completat în 23 Nov 2007 21:02 ------------- Daca e nevoie, scanez certificatul. M-ai facut curios, chiar, scaneaza-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Here you have it. Lamuriti-ma si pe mine, sunt incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 este sc28 cu siguranta, undeva s'a gresit cu farurile rotunde s'a facut pana in 93 ..sau 95 daca e din germania parca. capacitatea iarasi tradeaza: 893 cc deci clar sc28 ori au gresit cei de la RAR cand au scris in talon ..ori ceva nu e in regula. oricum ai cu siguranta un sc28 mai vechi de '96 stai linistit ca 893 e motorul cel mai bun din seria sc28-33 fiind cel preferat ptr elaborari in trofee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Here you have it. Lamuriti-ma si pe mine, sunt incepator. Pa' nu se vede bine... are ceva purici negrii in unele locuri... Domnu' Hell Licks astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Here you have it. Lamuriti-ma si pe mine, sunt incepator. Era sa uit in ce tara traim beeeeeeiiiiii !!!! In ce judet a fost facuta omologarea ??? Vreau sa vin si eu pe acolo, poate il scot fraieri pe a mea, ca este din 2005 !! Si il vand cu 7000 de euroi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 eu nu cred ca sc28, sau un alt motor peste 100cp este perfect pentru incepatori. poate pentru incepatorii pe piste. Motorul tau este din 93, sc28. have fun Pe sc 28 am inceput si eu, super motor, nu am avut ce sa zic de el. Motorul asta se pare ca iarta foaaarte mult numai sa ai grija la cat gaz ii dai. --- Mesaj completat în 24 Nov 2007 10:45 ------------- este sc28 cu siguranta, undeva s'a gresit cu farurile rotunde s'a facut pana in 93 ..sau 95 daca e din germania parca. capacitatea iarasi tradeaza: 893 cc deci clar sc28 ori au gresit cei de la RAR cand au scris in talon ..ori ceva nu e in regula. oricum ai cu siguranta un sc28 mai vechi de '96 stai linistit ca 893 e motorul cel mai bun din seria sc28-33 fiind cel preferat ptr elaborari in trofee. ... stiam de fabricatie pana in 95 la sc28 dupa care au inceput cu sc33 pana in 99 fiind ultimul an de fabricatie .. in 2000 a intrat in fabricatie sc44 cunoscut si sub numele de 929 Ps ... cred ca ma intorc la voi pe un 929 2000 , trecere de la sc28. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Domnu' Hell Licks astept... Vineeeee.... HSH On topic: parerea mea este ca baietilor de la RAR li s-a stins becul in birou exact cand treceau datele de pe brief/targa pe cartea de Romania, si au vazut "1998" in loc de "1993"... nici nu e asa greu sa le confunzi, mai ales cand umbli torpilat toata ziua, ca nenea DanLudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate