Stau-De-6 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Heah, o sa imi bata ticaitoarea in teava. parca sunt invizibil aici pe forum am intrebat si eu daca stiti ceva info de MICHELIN POWER PURE .....da nu s a deranjat nimeni sa raspunda Ai formulat gresit, de aceea nu s-a raspuns. Corect era asa: Mac, ce ne poti spune despre aceste anvelope? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 parca sunt invizibil aici pe forum (am intrebat si eu daca stiti ceva info de MICHELIN POWER PURE .....da nu s a deranjat nimeni sa raspunda Ce s-a auzit? Mai e cineva aici? Parca am auzit ceva... Neah, mi s-a parut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 DA,CORECT...VINA MEA..... MAC CE NE ZICI DE CAUCIUCURILE ALEA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 a schimbat cineva pana acum la sc28(92-95) kitul de lant? am nevoie de un pinion vechi care nu mai aveti ce face cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Alex, l-am schimbat eu in toamna, dar am aruncat pinionu' vechi. Cand iti era lumea mai draga, sarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) ce nu au inteles "carcotasii"...e faptul ca un motor de 172 de cai are tot atatia si daca e pus pe barca si daca e pus pe caruta...cai sunt ai motorului/ca raportul cal /kg va fi altul e alta problema...iar cresterea calutilor e direct proportionala...cresc la motor/cresc si la roata...si nu cred ca pierderea de lucru mecanic prin angrenare/demultiplicare e de 30%...daca v-ar auzi baietii de la Honda s-ar spanzura de outze....succes va doresc caci eu le am pe toate!!!PS:cat despre reactiile voastre rautacioase cred ca am atins un punct slab!!cumva teama de concurenta?ce se este oare?-este doua peste. Aaahhh!uitasem ceva.Daca dumneavoastra domnilor nu credeti in viata de dupa moarte,il veti trimite pe cal care crede sa moara si sa vina cu dovezi? ) cum era aia cu "......... daca nu si fudul parca nu e ......... destul" ????????????????? 172 de cai, 300km/h in a4-a, toti mecanicii au fost invataceii tai, etc. LASA-NEEE (frate moldovan) ca unii de pe aici te mai si stiu . undeziceai ca ai testat tu mobra???????????? Editat Ianuarie 25, 2010 de stancu5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 cum era aia cu "......... daca nu si fudul parca nu e ......... destul" ?????????????????172 de cai, 300km/h in a4-a, toti mecanicii au fost invataceii tai, etc. LASA-NEEE (frate moldovan) ca unii de pe aici te mai si stiu . undeziceai ca ai testat tu mobra???????????? mane... te-ai vindecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 cum era aia cu "......... daca nu si fudul parca nu e ......... destul" ?????????????????172 de cai, 300km/h in a4-a, toti mecanicii au fost invataceii tai, etc. LASA-NEEE (frate moldovan) ca unii de pe aici te mai si stiu . undeziceai ca ai testat tu mobra???????????? Vezi sa nu-l jignesti......300km/h in a 3-a man.....nu a 4....parca asa zicea tunnerul! huaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Vezi sa nu-l jignesti......300km/h in a 3-a man.....nu a 4....parca asa zicea tunnerul!huaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1 nu te supara pe mine. poate omul abereaza, dar are habar putin. dar tu ce stii sa faci cu mobra? sau ce stii sa repari la mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Cu gandul ca poate se termina cu cearta pe topicul asta va intreb si eu unde gasesc un cadran de turometru (bord) pentru un 954?poate aveti asa ceva ratacit pe acasa.al meu e putin deformat (de la caldura cred,asa am luat mobra) si as vrea sa il schimb. cu xenonul tot nu m-am lamurit de ar fi ok sa cumpar...poate mai intra cineva pe topicul asta si fara sa se certe va urez temperaturi pe + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 am avut xenon pe 954rr, e ok, noaptea vezi dar e deranjant pentru ceilalti si am decis sa nu mai pun pe moto decat daca e far cu lupa, ex r1 sau hayabusa. nu toti care vin din sens opus vor sa te omoare asa ca nu are rost sa-i orbesti, si nici nu e prea indicat noaptea pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 nu cunoaste nimeni pe careva care vinde un RR sc 28 sau sc 33(stare mecanica buna sau cat de cat buna iar estetica nu imi pasa) ? ..max 1100 ofer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 am avut xenon pe 954rr, e ok, noaptea vezi dar e deranjant pentru ceilalti si am decis sa nu mai pun pe moto decat daca e far cu lupa, ex r1 sau hayabusa. nu toti care vin din sens opus vor sa te omoare asa ca nu are rost sa-i orbesti, si nici nu e prea indicat noaptea pe motor Xenonul e cam singurul biz biz care merita banul, noaptea vezi mai de departe calul dezlegat care reguleaza iapa in mijlocul drumului, dar cel mai important, ziua te vede mai usor un sofer care merge in fata ta si poate mai ai o sansa sa nu-ti intoarca in fata. Sustin 100%. Merg cu masina si aparitia unei moto cu xenon e sesizata din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 mda, votez la fel, daca stau pe motor, nu si daca sunt in masina noaptea si din sens opus vine un motor in care a bagat xenon. aceasi chestie ca si la masina, e deranjant si te orbeste. oricat de repede merg cu masina, si crede-ma, merg repede, intotdeauna sunt atent la motociclisti, nu "tai" curba, nu depasesc fara sa ma uit in oglinda si fara sa ma asigur ca am spatiul si distanta necesara sa fac depasirea in siguranta iar la stop stau si ma uit atent daca vine cineva. daca esti atent si respecti reguli elementare, cu sau fara xenon, acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 nu toti care vin din sens opus vor sa te omoare asa ca nu are rost sa-i orbesti, si nici nu e prea indicat noaptea pe motor Am instalatie bi-xenon pe motor. Nu am lupa pe far si ziua merg TOT TIMPUL cu faza lunga. Sincer, nici nu ma intereseaza ce cred ceilalti soferi despre mine. Mai bine sa ma vada si sa ma injure, decat sa nu ma vada si sa beau supa cu paiul. ntotdeauna sunt atent la motociclisti, nu "tai" curba, nu depasesc fara sa ma uit in oglinda si fara sa ma asigur ca am spatiul si distanta necesara sa fac depasirea in siguranta Proportia de astfel de soferi e foarte mica. Majoritatea dintre ei fiind motociclisti la randul lor. ZLD, eu iti recomand xenonul in primul rand pentru siguranta ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 (editat) Sa ma bata mama cati cai a scos ala din 919 pff am avut 2 919 le cunosc can palma mai ales motoru si saracu fara toba si filtru abia reusea sa scoata 118 nu zic ca nu ma pricepeam eu sa fac carburatia aia stas o faceam de mergea 4-5 zile si la urma iar dasfa... dar sincer un motor pe carburatie daca il pui pe dyno scoate mereu alta valoare testat si cu poze si filmuletze cu foaie de 70 tot 118 scoate Vai nu am mai intrat de mult pe forum... se vede... de unde veniti ma... 300 cu a 4... saracul nici aruncat in prapastie nu ia atata Mertane Parca aveam eu o foaie originala de 919 aia de 54 de dinti sau cat draq are daca mai vrei dam de stire pe mess e noua Editat Ianuarie 27, 2010 de Dilidache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Am instalatie bi-xenon pe motor. Nu am lupa pe far si ziua merg TOT TIMPUL cu faza lunga. Sincer, nici nu ma intereseaza ce cred ceilalti soferi despre mine. Mai bine sa ma vada si sa ma injure, decat sa nu ma vada si sa beau supa cu paiul. Proportia de astfel de soferi e foarte mica. Majoritatea dintre ei fiind motociclisti la randul lor. ZLD, eu iti recomand xenonul in primul rand pentru siguranta ta. multumesc pentru opinii, am scris eu gresit ce doream si a iesit ca nu stiu daca sa pun sau nu.vroiam sa stiu mai mult de unde ati cumparat voi si cat v-a costat,ce garantie,etc.Pe forum sunt multi care vand dar vroiam o parere direct de la cineva care a cumparat.Legat de avantaje/dezavantaje eu sunt de asemenea pro, am mai avut xenon pe motor insa era pe lupa (lupa era pusa de mine de pe un far de bmw e30 ) si era chiar ok.Pe masina am de vreo 2-3 ani si nu stiu daca am primit vreodata flashuri ca deranjez.Conteaza foarte mult cum sunt reglate... cu riscul de a fi insistent: Care are un cadran de bord de 954 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Am instalatie bi-xenon pe motor. Nu am lupa pe far si ziua merg TOT TIMPUL cu faza lunga. Sincer, nici nu ma intereseaza ce cred ceilalti soferi despre mine. Mai bine sa ma vada si sa ma injure, decat sa nu ma vada si sa beau supa cu paiul. Proportia de astfel de soferi e foarte mica. Majoritatea dintre ei fiind motociclisti la randul lor. ZLD, eu iti recomand xenonul in primul rand pentru siguranta ta. Eu am far cu lupa la k8 rglate foarte bine si credetima pe cuvant, va spun cu toata seriozitatea ca vreu sa dau xenonul jos, este ful xenon. MOTIVUL nu odata nu de 2 ori ci de 50 de ori sau facut unii soferi ca intra in mine, de toate genurile, clasele sociale, alti ma injura, ma refer la drum lung nu in oras unde cred ca este o.k. . Xeonul deranjeaza foarte rau, stiu ne place este frumos bate jale, eu nu pot sa merg nici ziua linistit ca primesc fleshuri, deci cum am patit acum 2 ani de me- aruncat unu o sticla de bere cu 50 de grame de bere pot sa patesc iar ceva similar dar voi sti motivul de data asta, stiu putem fi nepasatori , am incercat dar eu nu am reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) nu te supara pe mine. poate omul abereaza, dar are habar putin. dar tu ce stii sa faci cu mobra? sau ce stii sa repari la mobra? Nu ma supar deloc.........stiu sa strang cate un surub.......dar nu etalez.......cred ca as putea repara si fierul tau.....mai bine decat mecanicul pe care il ai.....cred1 huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Raman la parerea ..mai bine sa te vada si sa te injure decat sa bei supa cu paiul! Editat Ianuarie 28, 2010 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Eu am far cu lupa la k8 rglate foarte bine si credetima pe cuvant, va spun cu toata seriozitatea ca vreu sa dau xenonul jos, este ful xenon.MOTIVUL nu odata nu de 2 ori ci de 50 de ori sau facut unii soferi ca intra in mine, de toate genurile, clasele sociale, alti ma injura, ma refer la drum lung nu in oras unde cred ca este o.k. . Xeonul deranjeaza foarte rau, stiu ne place este frumos bate jale, eu nu pot sa merg nici ziua linistit ca primesc fleshuri, deci cum am patit acum 2 ani de me- aruncat unu o sticla de bere cu 50 de grame de bere pot sa patesc iar ceva similar dar voi sti motivul de data asta, stiu putem fi nepasatori , am incercat dar eu nu am reusit. Sa stii ca-ti poti regla farul, sa bata mai in jos..si atunci nu mai orbesti pe nimeni. Raman la parerea ..mai bine sa te vada si sa te injure decat sa bei supa cu paiul! Daca toti ar gandi ca tine... Oricum ideea e sa te faci vazut prin mai multe mijloace, nu numai farul cu xenon PS. observ din ce mai multi, cu Suzuki, care dau tracoale pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Am precizat ca este raglat bine ''rglate'' SINGURA METODA SA MA FAC VAZUT ESTE SA MA GANDESC CA SUNT INVIZIBIL SI MA INTORC ACASA SIGUR ASA FAC EU. Daca citeste si un pusti ce este scris mai sus, constata ca daca-si pune xenon poate sa goneasca prin oras cu 100km\h ca-l vede si tata care intoarce regulamentar cum se apropie viteazul cu aprox 50m\secunda .GRESIT. Scuze nu mai intru aici sa incarc topicul aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Sa stii ca-ti poti regla farul, sa bata mai in jos..si atunci nu mai orbesti pe nimeni. Daca toti ar gandi ca tine... Oricum ideea e sa te faci vazut prin mai multe mijloace, nu numai farul cu xenon PS. observ din ce mai multi, cu Suzuki, care dau tracoale pe aici Crde ca la mine te referi:))))))) da stiu sunt un tradator dar nu mie rusine.imi asum faptele:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) Scuze dar nu pot sa ma abtin, credema cat de ignorant ai fi, sfidator ,etc , cand ti-o arunca un mos de 200 de ani o sticla de lapte in bostan nu mai esti sfidator deloc, ca tu ai spus ca mergi cu faza lunga. Aici trebue sa postam si cate ceva educativ, nu trebue sa dai o forma gresita, care poate fi interpretata grasit, cred ca trebuie sa rapundem cu aceiasi omenie celor care vin din sens opus, ca daca vine unu cu un multicar cu faza lunga.....ne bagam si ne scoatem........ cu respect Mesaj completat Ca treci tu cu soarele pe strada, si le rupi retina si dupa aia vine speriatul de mine si primeste sticla in carena frontala. Atunci te consider un tradator. Editat Ianuarie 28, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Nu incarci topicul aiurea Stiu ca si eu am avut probleme cand aveam xenonul pus proaspat pe F4i. Era prea sus si-i orbeam pe toti. Apoi l-am mai reglat si totul a fost OK. Nu ar mai pune xenon pe masini daca ar fi daunator celor de pe contrasens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Scuze dar nu pot sa ma abtin, credema cat de ignorant ai fi, sfidator ,etc , cand ti-o arunca un mos de 200 de ani o sticla de lapte in bostan nu mai esti sfidator deloc, ca tu ai spus ca mergi cu faza lunga. Aici trebue sa postam si cate ceva educativ, nu trebue sa dai o forma gresita, care poate fi interpretata grasit, cred ca trebuie sa rapundem cu aceiasi omenie celor care vin din sens opus, ca daca vine unu cu un multicar cu faza lunga.....ne bagam si ne scoatem........ cu respectMesaj completat Ca treci tu cu soarele pe strada, si le rupi retina si dupa aia vine speriatul de mine si primeste sticla in carena frontala. Atunci te consider un tradator. Eu ma consideram tradator ca ma trecut e la suzuki la honda da e bine si asa ca sunt tradator cu farul......dute la sala baga ceva injectii si fate de 130 de kg sa vezi cum nu mai da lumea dupa tine.....acuma degeaba vi si plangi pe forum ca a aruncat nu stiu cine cu nu stiu ce dupa tine ca eu nu am ca sa fac......daca as fi fost in locul tau as fi oprit si i-as fi rupt capul.dar asat sunt eu.......bafta...si ramai la xenon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate