adidas Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Gen: ? Sau asa: ? Decizii, decizii Sa-mi dati si mie un telefon daca va intanliti la Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 frumos motor 954-le, pacat ca nu se fabrica in verde..... mai mai ca imi pare rau de-al meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Gen: ?Sau asa: ? Decizii, decizii Sa-mi dati si mie un telefon daca va intanliti la Ursu parerea mea este: MAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Poate va intereseaza vreo piesa: /index.php?showtopic=489342 Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 va salut ! este cineva printre voi cu constitutie considerabila (<185cm) pe genu asta de motoare ? ma gandesc sa ia un 900rr (96-97). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Decizii, decizii La fel ca amicii de mai sus, negru mat. va salut ! este cineva printre voi cu constitutie considerabila (<185cm) pe genu asta de motoare ? ma gandesc sa ia un 900rr (96-97). Daca ai vrut sa spui peste 185 cm, o sa-ti raspunda altii.Daca e ceea ce ai scris, sub 185 cm, iti spun ca la inaltimea de ~ 180 cm, ma simt ca pestele in apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Care vreti, care puteti, ne vedem deseara la Ursu. Nu e musai sa veniti pe motoare, numai daca sunteti masochisti. Ne vedem acolooooooooooooooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 pardon >185cm . am aprox 188cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 2 useri, acelasi calculator, uitati ce se intampla. Deci reiau, sunteti vreunu dintre voi cu peste 185cm inaltime, sa imi spuneti pozitia in mers, cat de comoda sau necomoda este. Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 192cm, 96kg.... 919 sc33 acceptabil, carene generoase, pozitie buna in sa 929 cam tot acolo 954, pozitie oarecum stramtorata, protectie la vant 0, incomoda peste 200km, imi amorteau picioarele, drumul de ex pana la mare un dezastru.... cu 919 m-am plimbat prin toata europa, effortless Mesaj completat Queen, live at wembley, 86.... ce concert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 intereseaza pe cineva un set de cauciucuri pentru fireblade 92 -> 99 metzeler sportec m3 sh in stare buna ? pm daca da. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 salutare tuturor. As vrea sa intreb daca a mai avut careva o astfel de problema: la 954-le pe care il am acum se aude un zgomot ( un fel de klack klack klack ) undeva spre spate-jos. NU am ureche muzicala dar zgomotul ala se aude spre spate, mai exact undeva intre motor si evacuare. NU e ascutit, dar nici gros. E un zgomot metalic, care se aude foarte bine undeva intre 1500-2000 rpm. Nu dispare la debreiere, si creste ca frecventa odata cu accelerarea. Se aude bine chiar si cand plec de pe loc. Aveti idee careva despre ce este vorba ? E grav ? Am facut chiar si o inregistrare cu sunetul dar nu pot sa uploadez fisierul nici daca ii schimb extensia in .jpg ...shit happens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 la toate asa e, eu am avut 2buc in garaj, ambele zici ca erau kawasaki... urca-te pe ele si trage de acceleratie, nu se strica, e Honda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 la toate asa e, eu am avut 2buc in garaj, ambele zici ca erau kawasaki... urca-te pe ele si trage de acceleratie, nu se strica, e Honda.... multumesc pt raspuns , hai ca parca imi mai revine tonusu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 salutare tuturor. As vrea sa intreb daca a mai avut careva o astfel de problema: la 954-le pe care il am acum se aude un zgomot ( un fel de klack klack klack ) undeva spre spate-jos. NU am ureche muzicala dar zgomotul ala se aude spre spate, mai exact undeva intre motor si evacuare. NU e ascutit, dar nici gros. E un zgomot metalic, care se aude foarte bine undeva intre 1500-2000 rpm. Nu dispare la debreiere, si creste ca frecventa odata cu accelerarea. Se aude bine chiar si cand plec de pe loc. Aveti idee careva despre ce este vorba ? E grav ? Am facut chiar si o inregistrare cu sunetul dar nu pot sa uploadez fisierul nici daca ii schimb extensia in .jpg ...shit happens Sa nu fie de la exup, cam prin zona aia pe acolo se afla am inteles ca se mai unge si ala din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 un manual pt sc28 '95 unde gasesc oare? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Sa nu fie de la exup, cam prin zona aia pe acolo se afla am inteles ca se mai unge si ala din cand in cand. exup, este cumva " exhaust valve " ? Am citit despre asta ca aravea de suferit in cazul in care iti schimbi toba originala ... Eu am luat motorul cu toba carbon pe ea si ma gandesc ca s-or fi modificat parametri evacuarii. Ms, am sa bag un ochi si acolo, doar sa ne lase iarna asta odata... Multumesc pt raspuns un manual pt sc28 '95 unde gasesc oare? mersi ia vezi, te-ajuta asta ? ( e un buton de download mai jos de poza ) http://motorbikemanuals.blogspot.com/2008/...ice-manual.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Nu stiu daca se modifica parametrii, dar stiu sigur ca la o anumita turatie, se deschide si iti da mai multa putere, la 954 cu care am mers eu am impresia ca se deschidea la 3000 rpm, atunci parca avea un impuls asa, pleca singura:) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 asa vreau sa o fac si eu, dar cu galben in loc de rosu. ms adidas, mai alte poze cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 ia vezi, te-ajuta asta ? ( e un buton de download mai jos de poza ) http://motorbikemanuals.blogspot.com/2008/...ice-manual.html nu este numa de la '96 in sus...mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 E singura poza care o am Uite aici inca una..cu carena decupata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Salut.......as avea nevoie de un far si un bord pt sc50(954)....daca stie cineva ceva.......sa scrie aici...a da....second daca se poate..multumesc huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 e un user serban 0722269189, are el, suna-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 e un user serban 0722269189, are el, suna-l merci man....raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Salut.......as avea nevoie de un far si un bord pt sc50(954)....daca stie cineva ceva.......sa scrie aici...a da....second daca se poate..multumeschuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! incearca la crash-moto.eu. eu la ei am gasit senzor de viteza sh. cautasem de am inebunit peste tot si nu gaseam .la ei am gasit...poate ai si tu noroc..salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate