ZLD_moto Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 asa vreau sa o fac si eu, dar cu galben in loc de rosu.ms adidas, mai alte poze cu ea? A mea e asa deja doar ca e toata neagra.O sa pun poze cand se mai incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 A mea e asa deja doar ca e toata neagra.O sa pun poze cand se mai incalzeste unde-ai vopsit-o si la ce scor? pretentios matu' ala? asteptam poze, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 unde-ai vopsit-o si la ce scor?pretentios matu' ala? asteptam poze, ms Ai Reusit Man sa pui pe picioare 954 sau nu o mai faci ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 (editat) asa vreau sa o fac si eu, dar cu galben in loc de rosu.ms adidas, mai alte poze cu ea? Poate te ajuta in decize modificarea asta cu galben Am vopsit si eu un mai demult un rr negru lucios sidefat - nu am mai pus nici un stiker dupa ce am vazut cat de bine a iesit Iar 954-le meu preferat e cel de mai jos: Si un 954 galben-negru arata bine daca e intretinut. Asta a fost motorul meu acu' 2-3 ani, si ma batea gandul sa-l vopsesc ca cel de mai sus. Negru simplu lucios nu cred ca e atat de special si atragator: Editat Martie 10, 2010 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 (editat) Poate te ajuta in decize modificarea asta cu galben in sitiuatia de fata selective colour e putin mai realist decat magic wand-u' tau. ma gandeam si eu la varianta asta, dar mai repede cu aceste 3 modificari: Editat Martie 11, 2010 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 incearca la crash-moto.eu. eu la ei am gasit senzor de viteza sh.cautasem de am inebunit peste tot si nu gaseam .la ei am gasit...poate ai si tu noroc..salut Merci man si tie.....am reusit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 in sitiuatia de fata selective colour e putin mai realist decat magic wand-u' tau. sorry, credeam ca am postat poza modificata de mine initial: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 un mic preview Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 ai dat'o cu vopsea antiradar? da, pe sub vopseaua mata am dat cu vopsea antiradar...asa in formula asta e si vizibila dar si cu efect antiradar.Nu de alta dar nu mai nimeream suruburile cu ea invizibila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Mai vrem preview-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 mah baieti, merge vreunu din voi la serres acu' in aprilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 nu vrea nimeni asta? http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanz...mar+-89672.html Am luat-o si imi e mare cu 1 numar. Pretu e discutabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 xl scrie in descrierea de pe link ... pt cineva peste 1,85 si 85kg. Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Buna. ce ulei sa cumpar pentru 'onda mea? Voi ce folositi? Sigur s-a mai scris in acest topic dar nu am rabdare sa citesc 600 pagini. ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) je am pus 300v 10-40 si 10-50 pana acu' - merge brici peste 2 saptamani ii fac iar schimbu' si o sa merg pe BARDAHL 10-50 sau 15-50 nu stiu exact cum e. (daca te intereseaza acest ulei, da un pm userului mac) bafta. Editat Martie 16, 2010 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Bardahl si eu. Tot de la mac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 ms baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Bardahl +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Salut, are cineva vreo toba de 929 SH la un pret decent? pe PM, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 sorry, am uitat sa specific...ceva sport da, 929 si 954 au aceeasi toba (prindere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Care a schimbat bujiile la 954? am si eu in plan si vreau sa stiu la ce sa ma astept.din ce am inteles trebuie dat rezervorul jos,airboxul si cam atat.Am o cheie de bujii (tubulara cu hexagon pentru cheie in capat) dar nu stiu daca este neaparat necesara una cu articulatie si daca am loc de manevrare acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 e pt o amica de-a mea...vrea "reising"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Care a schimbat bujiile la 954? am si eu in plan si vreau sa stiu la ce sa ma astept.din ce am inteles trebuie dat rezervorul jos,airboxul si cam atat.Am o cheie de bujii (tubulara cu hexagon pentru cheie in capat) dar nu stiu daca este neaparat necesara una cu articulatie si daca am loc de manevrare acolo... eu am schimbat la 929 si a fost ceva complicat. trebuie dat jos rezervorul...sau tinut cumva ridicat cutia de la filtrul de aer problema e ca bujiile sunt inghesuite si trebuie o cheie mai speciala...cumva peste ele vine o rigidizare a cadrului si n ai loc de umblat pe acolo....nu stiu cum e la 954...dar posibil sa fie tot asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 eu am schimbat la 929 si a fost ceva complicat.trebuie dat jos rezervorul...sau tinut cumva ridicat cutia de la filtrul de aer problema e ca bujiile sunt inghesuite si trebuie o cheie mai speciala...cumva peste ele vine o rigidizare a cadrului si n ai loc de umblat pe acolo....nu stiu cum e la 954...dar posibil sa fie tot asa.. damn! as vrea sa schimb si io bujiile in uikend la 929-le meu si filtrul de aer.. trebe neaparat cheie speciala de honda sau se potrivesc si alte chei de bujii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 damn! as vrea sa schimb si io bujiile in uikend la 929-le meu si filtrul de aer.. trebe neaparat cheie speciala de honda sau se potrivesc si alte chei de bujii? DAP,CAM TREBUIE...AVEA BAIATUL ALA O CHEIE SPECIALA...E INGHESUIALA RAU ACOLO...CAUTA UN MANUAL DE SC44 SA VEZI CUM ARATA CHEIA... FILTRU TRE SA SCHIMB SI EU...AI IDEE UNDE E MAI IEFTIN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate