The Mentalist Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Recunosc cu mana pe inima ca mi se pare cel mai frumos cbr900 pe care l-am vazut! Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tobias Ripper Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 (editat) ma duc sa-mi vand motorul.... daca tot prinde doar 240 -250 si eroarea de pe ceas si in realitate este de 50 km.... imi iau un naked la 2000 de iepuroi si gata care fuge tot atat dar poate nu are eroarea asta fragranta pe care au comis-o cei de la honda cu modelul asta tepar....)))))))))) cum draq au putut sa ma tepuiasca asa...???? )))) o sa-i dau in judecata:)))) dom silviu chiar vreau sa iesim cu mai multe motoare si eventual o masina ca sa vezi odata ce trebuie a vezi... Editat Martie 2, 2007 de Tobias Ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Stai linistit ca TOATE vitezometrele au eroare ,lasa ironiile ieftine ..nu ai prins deloc ideea de baza ,mai bine renunt ...asa e merge cu 400km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 intrebarea ramane: cat prinde nenea? Destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tobias Ripper Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 e avion undercover daca indind bratele orizontal sigur decolez la 400 pe ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 e avion undercover daca indind bratele orizontal sigur decolez la 400 pe ora Daca pui spitata castigi +40 kmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barthez Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Recunosc cu mana pe inima ca mi se pare cel mai frumos cbr900 pe care l-am vazut! Sa-l stapanesti sanatos! Multumesc omule, mai sunt cateva mici accesorii pe care doresc sa le montez, dar mai intai trebuie samai fac rost de niste lovele...amortizor de ghidon, discuri fluture, furtune, o aripioara pe spate, semnale..am vazut unele frumoase la rizoma, capete de ghidon, bidonas de frana metalic, surubele.... Anyway e impecabila, in weekend ii dau un polish si revin cu niste poze adevarate. Pana una alta...viteza ucide...asa ca lasati-o mai moale cu 300 km/h ca ne ajung si 150 km/h Si btw...motorul e luat de la BardakMotors ... nu cred k mai e nevoie sa-i recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 intrebarea ramane: cat prinde nenea? Nu ai auzit mai??...400 si cu putin vant atinge 500km/h .Ce prosti ie fabricantii astia ...au scos motoare de peste 180cp ca sa prinda la fel ca unele de 125cp...ptiu ,ce prosti ie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 My baby Arata super Firebabe-ul tau. ma duc sa-mi vand motorul.... daca tot prinde doar 240 -250 si eroarea de pe ceas si in realitate este de 50 km.... imi iau un naked la 2000 de iepuroi si gata care fuge tot atat dar poate nu are eroarea asta fragranta pe care au comis-o cei de la honda cu modelul asta tepar....)))))))))) cum draq au putut sa ma tepuiasca asa...???? )))) o sa-i dau in judecata:)))) dom silviu chiar vreau sa iesim cu mai multe motoare si eventual o masina ca sa vezi odata ce trebuie a vezi... Stai flex ca la 2000 de euri nu ti iei naked de 200 km/h. In alta ordina de idei, un "optimism" de 20-30 de km/h la viteze astronomice de 250+ km/h nu mi se pare iesit din comun. Si nu e vb de Honda aici ci de toti constructorii. 'Optimismul' este direct proportional cu viteza si majoritatea au diferente intre real si afisat de cam 5 km, unii si peste deja de la 100 km/h. Sau chiar crede cineva ca un ZXR 400 merge real 240, Haya 340 si Blackbird-ul 320? (toate viteze pe care le-am vazut afisate pe borduri, nu live, bineinteles). Si la naked e la fel, defapt la orice motor. La un Bandit 1200 pui oricand acu la 260 in blana, dar real nu e mai mult de 230. Ce ziceti sa incheiem discutia asta nu doar interminabila dar si inutila despre "cat baga, nenea?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tobias Ripper Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 poate ne strangem la cateva plimbari sa fim mai multi cu fireblade indiferent de an, in seara asta nu cred ca ajung la Billa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 un manual pt un sc28 an '95, unde gasesc!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barthez Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 un manual pt un sc28 an '95, unde gasesc!? http://www.repairmanualclub.com/?ACT=dosearch sau http://www.hondahome.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 (editat) Nu stiu de ce nu puneti voi (care aveti) o navigatie pe motor care arata si viteza si sa vedeti exact cat prinde... eu as incerca dar nu am harti pentru Romania la navigatia mea Parerea mea ca mai toate kilometrajele au eroare.. De exemplu la Zafira imi da cu 6 km mai putin si la Sprinter cu 4km mai putini decat pe ceas.. Ma gandesc ca ii o metoda simpla de afla adevarul... Si mai cred ca 8 sau 10 sateliti cati iti vede navigatia nu iti da eroare... Sa ne auzim sanatosi!! Editat Martie 5, 2007 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barthez Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Nu stiu de ce nu puneti voi (care aveti) o navigatie pe motor care arata si viteza si sa vedeti exact cat prinde... eu as incerca dar nu am harti pentru Romania la navigatia mea Parerea mea ca mai toate kilometrajele au eroare.. De exemplu la Zafira imi da cu 6 km mai putin si la Sprinter cu 4km mai putini decat pe ceas.. Ma gandesc ca ii o metoda simpla de afla adevarul... Si mai cred ca 8 sau 10 sateliti cati iti vede navigatia nu iti da eroare... Sa ne auzim sanatosi!! O idee super tare coxaru-le... o pun in aplicare cand o sa dea caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Incercati cu un Sigma de 20 de euroi bine calibrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 am avut eu sigma pe gsxf si mai mult ma incurca aveau niste diferente unu fata de celalalt de ma facut sa il dau jos.. off-topic- poate are careva harti pentru Romania sau Europa pt. navigatie Tomtom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 oi fii eu mai chior de nu vad nici un manual pt SC28 !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 inca o intrebare: vreau sa fac un schimb de ulei si am vazut ca cei de la honda recomanda 10w-40, voi ce anume folositi!? Motul ..castrol ..sau care!? E vb despre un 900rr sc28 din 1995. Ca filtru de ulei de care sa iau!?..merg cele care se gasesc in magazinele obinuite de masini (respectand codul ...normal ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 o intrebare am un cebereul 900 erer din '99 (sc33) si are doar 200 de kg in talon (oare). am mers cu un cbr de 900 din 94 si e mult mai usoara..........unde sunt diferentele ? (e acelasi cadru, motorul e un pic mare si rezervorul dar in rest ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 ....jucaria mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Frumoase Honditzele...Cele mai beton motoare! Nici acum nu-mi vine sa cred....AM TRADAT HONDA !!! Bafta la toti si un sezon cat mai bun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 salutari.... am si eu o rugaminte. ce consum aveti cu motoarele voastre? m-ar interesa un rr din 93 in sus... cam ce consum este in oras la mers linistit si inafara la drum intins, cu viteza de 100 la ora.. va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 La 100 afara pana in 6 si linistit in oras pana in 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv si anume nu-mi place cum ilumineaza faza scurta! Faza lunga mi se pare ok, dar faza scurta e tare anemica, si aici nu ma refer la cum e lumina proiectata ci la intensitatea luminii ..parca ar fii o dacie de prin anii '80. Ce as putea face ca sa am o lumina mai intensa, mai alba!? (becurile sunt ambele H4 de 55/60) obs: motorul e un sc28 an '95 Editat Martie 26, 2007 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv si anume nu-mi place cum ilumineaza faza scurta! Faza lunga mi se pare ok, dar faza scurta e tare anemica, si aici nu ma refer la cum e lumina proiectata ci la intensitatea luminii ..parca ar fii o dacie de prin anii '80. Ce as putea face ca sa am o lumina mai intensa, mai alba!? (becurile sunt ambele H4 de 55/60) obs: motorul e un sc28 an '95 Incearca becuri de la philips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate