Hellicks Hellmet Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 NASOL SIGUR O FACEM IN IUNIE. Deci sa inteleg ca ar fi Seth on Fire, Cluj, 6-8 iunie? Sa pot ajunge si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Deci sa inteleg ca ar fi Seth on Fire, Cluj, 6-8 iunie? Sa pot ajunge si eu? atunci e bacau..... e la mine acasa. se suprapune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 azi am reusit sa-mi fac timp si pentru motor, abia am ajuns din Olanda, trebuie sa merg sa-mi fac niste teste la spital si mai astept sa mi se curete un pic organismul..... am reusit sa-mi montez si noul amortizor de ghidon, ohlins. de la mac. super scula. revin cu poze. mai am de pus stickere pe carene si se pare ca am terminat de reparat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 azi am reusit sa-mi fac timp si pentru motor, abia am ajuns din Olanda, trebuie sa merg sa-mi fac niste teste la spital si mai astept sa mi se curete un pic organismul.....am reusit sa-mi montez si noul amortizor de ghidon, ohlins. de la mac. super scula. revin cu poze. mai am de pus stickere pe carene si se pare ca am terminat de reparat motorul. bine-ai revenit...nush cat de "bine" e revenirea pe meleagurile mioritice.....da e revenire (adilk cre ca tre sa-tzi revii). abia acu m-am gandit, treia sa te rog sa-mi aduci si mie un cactus, nu de alta da lu' mama-i plac plantele.... presupun k n-ai fost cu motoreta, nu? tre neaparat sa o termini si sa o vedem. pana una alta nu stitzi niciunu cu ce sa tratez scartzaitul ala innebunitor de la roata fatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu din olanda i'am adus amortizatorul ohlins oare el ce mi'o fi adus ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu din olanda i'am adus amortizatorul ohlins oare el ce mi'o fi adus ?? o lalea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) o lalea ) Gata uscata? Ca eu mi-am uscat "fânu`" din fata blocului. Il vand la claie. Editat Mai 27, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 la furca nu vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 hmmm organizez un drum de olanda curand daca "este amatori ", anuntati'va cum a ramas cu firefest'ul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 hmmm cum a ramas cu firefest'ul ala? in iunie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 din Olanda abia am reusit sa strecor si eu ceva pana aici, nu am fost cu motorul, nu prea imi place cu motorul pe autostrada, e o portiune de autostrada intre Italia si Austria, tunele, curbe etc. mac cred ca stie, acolo e destul de ok, dar trasul pe linie dreapta e destul de plictisitor. Fratilor, mergeti in Olanda, daca va plictisiti mergeti la Assen, si daca nu ploua, sigur cineva se da pe pista, mergeti in Utrecht, oras mai linistit decat capitala dar ft ft interesant. si in Rotterdam aveti multe de vazut dar eu sunt fan Ajax asa ca nu-mi plac batavii de acolo....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 e vreun fireblist de aici care ar vrea la vara sa mearga in grecia? vreau sa merg la serres si la mare. de la vama giurgiu pana la serres sunt aprox 600 km. si de la srres pana la mare sunt 70 km. se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 stiu traseul ala deoarece l'am facut de nenumarate ori. frumos de tot in olanda ..cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu l-am facut o singura data cu motorul a fost ceva diferit... viteze peste 200km/h, constant, si tunele..... mama ce zgomot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 e vreun fireblist de aici care ar vrea la vara sa mearga in grecia? vreau sa merg la serres si la mare. de la vama giurgiu pana la serres sunt aprox 600 km. si de la srres pana la mare sunt 70 km. se baga careva? In August, e etapa Firemoto, vor fi foarte multi atunci, nu te vei plictisi, bani sa ai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 mno gata si cu toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 mi-am luat power comander , dyno jet ... cum se monteaza / cu cati cai se imbunatatesc performantele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Fratilor, unde gasesc si eu niste oglinzi pentru un 954 din 2003? Imi trebuie cam urgent....Ceva idei? Pun o poza cu prinderile: Si un capac pentru monopost..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Fratilor, unde gasesc si eu niste oglinzi pentru un 954 din 2003? Imi trebuie cam urgent....Ceva idei?Pun o poza cu prinderile: Si un capac pentru monopost..... frumoasa motoreta,e a ta ? poza promisa cu power commander 3 Editat Mai 28, 2008 de Andr3y 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 frumoasa motoreta,e a ta ? poza promisa cu power commander 3 Da, de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 mno gata si cu toba ce toba e asta? ti ai facut o tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Da, de azi Hehe! Nice1! Sa veti grija una de alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ce toba e asta?ti ai facut o tu? dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Hehe! Nice1! Sa veti grija una de alta! Sar'na! Totusi...oglinzi de unde-mi iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate