Sari la conținut

Intentie clara de a produce accident (moartea) unui motociclist


SyDemon
 Share

Postări Recomandate

Ieri era sa fiu si eu (impreuna cu pasagera) victima unui dobitoc de asta.

Dupa un weekend cu cortul, ma intorceam din Cheia spre Brasov. Eram in serpentinele de dupa Babarunca, si, intr-o portiune de linie dreapta de cateva sute de metri, aveam maxim 80/h si eroul nostru, intr-o dacie 1310 gri, nu mergea cu mai mult de 70/h dupa cat am estimat eu. Se uita in ochii mei cu o privire de om nebun pe fata, si, cand a ajuns aproape in dreptul meu, a deschis portiera larg in fata mea, a trecut de axul drumului si s-a apropiat cat a apucat de mine. Am apucat sa incetinesc destul de mult (pana pe la 30/h) si sa il evit pe (cuvant urat).

Prima chestie ce mi-a trecut prin minte a fost sa intorc, sa il opresc pe (cuvat si mai urat ca cel anterior), si sa il dau cu capul de portiera lui pana simtea impactul ce mi l-ar fi provocat mie daca nu il evitam. Pe urma mi-am revenit din frenezie si mi-am dat seama ca am si pasagera in spate si daca as fugi dupa el prin curbele alea, cu nervii ce ii aveam in momentul ala si grabindu-ma sa il prind din urma, sigur as fi facut vreo greseala si dadeam cu motorul de asfalt sau decor, si o pateam si eu si prietena.

Nu m-am oprit unde eram ca ajunsesem intr-o serie de curbe cand m-am dezmeticit, am lasat-o la 40/h pana am ajuns pe o portiune dreapta si am tras pe dreapta 10 minute sa imi revin si eu si don'soara.

Nu am apucat sa ii iau numarul eroului ca eram concentrat pe ruta de ocolire cand a facut manevra, si pe urma m-am uitat in spate dupa ce el era deja trecut de curba din spatele meu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 90
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

cam ce a fost si in mintea astuia http://www.trafictube.ro/donatori-organe-2/

Frustrati, peste tot numai frustrati :) Mai vad cate un retardon ca se baga in bordura si nu lasa vreun scuterist amarat sa treaca dupa ce eu i-am facut loc. Dar cel mai tare ma amuz cand conduc o rabla de la munca si se apuca cate unul sa incerce sa ma scoata de pe banda mea, sa ma forteze sa cedez dreptul meu de prioritate dobandit prin nastere intr-o tara libera si deocratica si cand vede ca nu incetinesc si nu ii fac loc nesimtitului, mai ales alora care depasesc coloane plini de smecherie si vad ca sunt cat p-aci sa isi loveasca rabla ceruita din banii de mancare ai copiilor si cedeaza furiosi, probabil nu suporta nici caldura asta, ca asa au luat masina 'tre doar sa pui freon boss' (cine semnalizeaza frumos, mai ridica o mana ca are nevoie sa mearga in alta parte sau face manevra lin si fara a ma pune in pericol, nu sunt absurd nici eu). Tot asa m-a 'ras' unul in dreptul portierei in spate si mi se plangea dupa ca ii consuma V10-ul (parca) de la VW mult si ca plateste nu stiu la revizie... Astia suntem. Cine crede ca avem vreo sansa de evolutie... are o bere rece de la mine, poate isi revine de la caldura asta :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

D-astia din videoclipul al 2-lea am 'cules' si eu duminica, pe un traseu de 380km - 1 la dus, 5 la intors, 3 barbati, 3 femei. Depasiri 'la oha', ca na, nu patesti nimic daca intra in tine o motocicleta de 360+100kg la 120km/h

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cam ce a fost si in mintea astuia http://www.trafictube.ro/donatori-organe-2/

Vorba din comentari, suparat pe motociclisti, dar aici ce facea

https://www.youtube.com/watch?v=PgpIjS5XBsI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...