Falkenberg Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Si prezinta Gadea ! Poate prietenul lui, fiind mare fan de mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Poate prietenul lui, fiind mare fan de mobre. :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 dar totusi, de ce 100 de cai minim? sunt scutere care merg 130-140... basca faptul ca este posibil ca un rider cu mai putini cai sa mearga mai tare decat unul cu mai multi. ca politie oricum va fi garantat. si daca nu apar muuulte motoare nu prea cred o sa se dea nimeni in barci. nu de alta dar la ROC sunt multe motoare sub 100 de cai. acolo unde nu se cer aprobari si se merge ca la spitalul de nebuni, in state. btw am vazut si quad-uri la roc in sate. or fi fost dealea peste 100 de cai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 16, 2016 Autor Share Postat Iunie 16, 2016 Cu politia s-a vorbit deja, nu sunt probleme. TDM avea 77 de cai. Cand era noua. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Intrebare: de unde stie organizatorul cati cai are cazanul? Vine cu standul dyno si cine iese peste intra pe autostrada, cine nu e filmat si pus pe youtube sa rada tot forumul si feisbucul de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 16, 2016 Autor Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Ai nevoie de minim 100 de cai ca sa faci wili dinala. Si de tricou. Daca ai sub 100 de cai pot sa faci doar stopi dar intra aia cu wili si tricou in tine. Acum e clar de ce 100 de cai? Editat Iunie 16, 2016 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 mie imi place țidula aia scanata de la Poliția Sinaia ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 cum plm ai vazut? Ia pune poza marita, sa ne radem si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Poza marita.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Ai nevoie de minim 100 de cai ca sa faci wili dinala. Si de tricou. gresit. merge si la bustul gol sa te dai pe o roata. si cu pasager si fara 100 de cai. dovada! » Post actualizat in 16 Jun 2016 12:00 Poza marita.jpg picioarele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 16, 2016 Autor Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) gresit. merge si la bustul gol sa te dai pe o roata. si cu pasager si fara 100 de cai. dovada! » Post actualizat in 16 Jun 2016 12:00 picioarele.... Diferenta pana la 100 de cai este completata de prezenta pasagerului. Daca avea tricou avea sa fie o lumanare ceva, asa e o broscuta obosita. Editat Iunie 16, 2016 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Era o vorba: "Dupa ce ca esti prost, mai si claxonezi..." L-ai "corectat" gresit pe colegul, ca sa intelegi ce spun. Normal ar trebui ca cei fara 100 de cai la roata nici sa nu posteze pe topicul asta... Vezi postul #1 din topic, poate te prinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) cum plm ai vazut? Ia pune poza marita, sa ne radem si noi! "seful politiei statiunii sinaia" » Post actualizat in 16 Jun 2016 12:17 revin cu precizari. am sunat la Politia autostrazii A2 si intr-adevar, se pare ca de autostrada A2 raspunde Politia Sinaia. ciudat! Editat Iunie 16, 2016 de zahei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Pai daca spre muntele nu e autostrada. » Post actualizat in 16 Jun 2016 12:21TDM avea 77 de cai. Cand era noua. Multumesc. Deci trebuie sa estimam si gradul de uzura. Daca o motocicleta de noua avea 120cp, maxim la ce varsta se mai admite la ROC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 16, 2016 Autor Share Postat Iunie 16, 2016 Pt carcotasi, https://www.facebook.com/events/908372529249944/permalink/980192682067928/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 "seful politiei statiunii sinaia" » Post actualizat in 16 Jun 2016 12:17 revin cu precizari. am sunat la Politia autostrazii A2 si intr-adevar, se pare ca de autostrada A2 raspunde Politia Sinaia. ciudat! salut Zahei! on topic...cum naiba Politia Sinaia sa fie raspunzatoare de un drum aflat la aprox 200 km de unitatea administrativ teritoriala?!?! Ciudat rau si tipic romanesc. Mai avem sa aflam ca vama spre Ucraina tine de Politia Calarasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Mai avem sa aflam ca vama spre Ucraina tine de Politia Calarasi! buna asta! You made my day! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Mai avem sa aflam ca vama spre Ucraina tine de Politia Calarasi! si in Sinaia iei amenda de la rutiera din Constanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Si prezinta Gadea ! Ba nu Zbadea, karatistul de pe peluză și vă provoacă să nu participați! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 e genul de eveniment cu doi morti si 40 de raniti, o sa fie fun. pot sa cumpar doua tricouri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 16, 2016 Admin Share Postat Iunie 16, 2016 Io-s batran. Ce c@cat mai e si asta? Si eu fac parte din aceeasi categorie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 sunteti doi hodorogi. si nu stiti nici uili. e un soi de feisbuc pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Ne vedem mâine la ROC.eu o ard pe hipstereala,cu scuterul pe o roata sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Ne vedem mâine la ROC.eu o ard pe hipstereala,cu scuterul ce mod-uri ai pe el de ajunge la 100 de cai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 in loc sa se promoveze imaginea motociclistilor...eu cred ca mai rau o sa o pateze chestia asta...adica sa merg si sa ma dau mare ca am motor de 100+ pe cai,sa o dau pe o roata,sa fac stoppie..pt ce???asta inseamna motociclismul???...daca tot se vrea demonstrarea skill-urilor....de ce nu a-ti luat frate ca traseu ...drept transfagarasan sau transalpina...sa vad atunci..ce stiti sa faceti cu,caii pe care ii aveti...pun pariu ca jumate din gasca venea pe platforma acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate