Kza Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 In Babeni este in militian inalt, chel si usor lent. Zice ca e biker si are un vtr de 1000. Cu totate ca e mandru ca e biker era sa dea cu nine jos de pe motor, cu motorul oprit. El si cu insotitorul lui comunist, injectat de puterea prostului, impingeau in mine ca disperatii + ca au dat amenda si pt aerul pe care l-am respirat. Mesajul este ca aveti printre voi colegii nespalati. ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Merci bo$$. ACAB ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Nu am inteles nimic din partea cu impinsul si motorul oprit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Salut nu sunt politist dar ma simt la partea cu nespalat. Cine esti tu ba sa te iei de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Salut nu sunt politist dar ma simt la partea cu nespalat. Cine esti tu ba sa te iei de mine? ColegiI....se referea doar la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 un Bulangiu....toti stim ca tu esti nevinovat, si el s-a legat aiurea-n tramvai de tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Nu am inteles nimic din partea cu impinsul si motorul oprit. nu cred ca a inteles cineva. te impingea in timp ce iti zicea ca are si el un vtr de-o mie? si ti-a dat amenda pt ce, ca n-ai cazut? de ce te-a oprit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Io n-am inteles. Erau cu loganu nino nino si te-o prins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 In Babeni este in militian inalt, chel si usor lent. Zice ca e biker si are un vtr de 1000. Cu totate ca e mandru ca e biker era sa dea cu nine jos de pe motor, cu motorul oprit. El si cu insotitorul lui comunist, injectat de puterea prostului, impingeau in mine ca disperatii + ca au dat amenda si pt aerul pe care l-am respirat. Mesajul este ca aveti printre voi colegii nespalati. ✌ militian locotenent, inalt si chel , motociclist. A dat nine jos de pe motorul oprit. De fapt comunistul a instigat. Clar. Da tu de ce respiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 avea sabii, avea topoare, treizeci de inci nu ti-a dat si curent dupa ureche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romario Georgian Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 E bolnav cu toate boalile, cu capu...are boala copilului pentru toata viata...am aicia docomentu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) E bolnav cu toate boalile, cu capu...are boala copilului pentru toata viata...am aicia docomentu ) A venit poliția cu cagulili la ora 5 dimineatî și a spăriat copii de i-a dat în spaimă! Editat Mai 18, 2016 de baby_blues Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 of topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 @KZA poti cumva face rost de 2 minutele sa explici un pic ce si cum?ca nu am inteles nika... uite iti fac eu un fel de schita: motivul opririi... in ce conditii si exact cum ai fost impins / bruscat... amenda, pentru ce?... nu de alta dar pe aici fiind plin de oameni care nu prea tin partea politiei din motive evidente de ... viteza... si totusi din ce ai scris tu acolo nu prea tinde nimeni sa-ti tina partea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 @Initiator: hai cu detalii si lamuriri...... ca asa devine caterinca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Pe scurt, cam asta s-a intamplat, dimineata la 5 » Post actualizat in 18 May 2016 08:14cu tomor la cap cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 tin sa te contrazic. martorii spun ca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Mno,desfac inca o bere... si o punga de seminte de bostan...., de cocosi m-am saturat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 ai vrut sa furi o motocicleta cu motorul oprit? si te impingeau jos de pe ea? si pe urma ti-au dat amenda? cam asta se intelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 de cocosi m-am saturat Nu stiu contextul, dar suna tare dubios . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zielsziek Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Nu stiu contextul, dar suna tare dubios . prefă-te că nu ai văzut, o să trec şi eu cu vederea peste.. ăsta da poliţist, să-ţi împingă motorul, vreau şi eu în oraş, poate cu o treabă nu mai îmi trebuie benzină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) Nu stiu contextul, dar suna tare dubios . in zona noastra, inainte de Revolutie, la popcorn se zicea cocoşi Ziel: intreaba-ti te rog parintii de cocoşi, si sigur o sa stie despre ce e vorba... si in Toplita Romana asa se zicea Editat Mai 18, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 nimic nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 nimic nimic??? Stai o tzara ca amu e zi si o inceput campania agricola. Mai pe seara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 incet incet a devenit si forumul asta un fel de canapeaua lu' maruta. nu mai invat/aflu nimic interesant, doar frustrari, jigniri si magarii. alt topic haucinant din care eu nu inteleg nimic. si sunt din ce in ce mai dese discutiile astea aici...ma duc sa dau o tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate