Sari la conținut

Veste airbag

Postări Recomandate

Dupa ce am rezistat eroic ani buni m-am alaturat si eu "robocop-ilor" si mi-am luat o vesta cu airbag. 

Combinatia geaca denim -> https://www.trilobitemoto.cz/products/mens/trilobite-661-parado-tüv-ce-mens-jeans-blue-slim-1773-1927-1936-1944-1950-1958-1966-detail + Vesta Alpinestars Tech-Air 5 -> https://www.alpinestars.com/products/tech-air-5-system?srsltid=AfmBOorFqB4Bdpxqv5zkc9VHA5OsgkMcRplVlQ20YRi3sE4q_bNlz8rx

Partea misto la vesta asta ca acopera aproape toata partea superioara

In teorie la drum lung ar trebui sa fie ventilatie buna, sa vedem acum dpdv ventilatie cu va fi ca dpdv testat sper sa nu am ocazia. 

Editat de DonFlamingo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 79
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 53 minute, DonFlamingo a spus:

Dupa ce am rezistat eroic ani buni m-am alaturat si eu "robocop-ilor" si mi-am luat o vesta cu airbag. 

Bun venit în club. De anul trecut ne am luat eu și a mea modelul acesta

IMG_20250523_112701.thumb.jpg.1c01bad2e65e20695ef6235335baacb2.jpg 

de la Helite, ea cu actionare mecanica, eu electronica.

Ventilația e la fel ca și fără aceasta vestă. 

Link spre comentariu

• 7 months later...

Salutare! Anul asta vreau sa imi iau si eu o vesta cu airbag. Inca sunt in cautari, am gasit mai multe branduri, Helite, Hit-Air, Alpinestars etc. Ma uitam la Alpinestars, pare mai mult un tricou cu airbag, nu stiu cat de confortabil este. Nu imi dau seama cum se ventileaza vestele acestea, daca mai porti protectii hard etc. Astept opinii si sfaturi.

Editat de Ruginel
Link spre comentariu

Te intereseaza pentru strada sau circuit? Pe sub geaca sau peste?

Hai sa o luam asa

Strada

• Sub geaca - tech air 5. Trebuie fie o geaca mai mare cu un numar fie o geaca cu insertii elastice sau elastica. Eu am tech air 5 si un klim carsband  - care e oricum mare si intra linistit pe sub ea. Dar ii scot protectia spate. Am mai purtat-o si cu o jacheta Held Torver Air Top la 40 de grade. Oricum faci sauna..dar na. 
  • Pe deasupra - helite cu protectie sau astia - sunt foarte laudati https://www.motoairbag.com/en/?v=78533df0a516 . Nu stiu ce sa zic, nu am avut.

Circui

• tech air 10. Ma tenta si de strada dar e complicat de dus la WC cu el 😄 .

Amu - de ce tech air 5 si nu altele - au protectie si la umeri, cred ca revitul mai are dar tot de la alpinestar au luat vesta si au rebranduit-o. Acopera destul de bine cam tot spatele, toracele si umerii. tech air 10 acopera si soldurile..dar bafta cand te duci la baie.

Asta e printre cele mai bune review-uri pe care le-am gasit pe net - 

Legat de caldura - faci sauna. Nu stiu daca mai mult, nu e de purtat in oras. Eu am purtat-o pe 40 de grade si nu e chiar deranjant. Adica nu obstructioneaza mai mult decat jacheta. Nu o port in oras, doar in afara. 

Trebuie sa ai grija la locul de expandare. cei de la motoemotion aveau niste airbaguri de proba. Te duci cu jacheta pe tine si le probezi la ei. Le umfla cu un comeresor si vezi daca iti intra.

Bafta.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Ruginel a spus:

Salutare! Anul asta vreau sa imi iau si eu o vesta cu airbag. Inca sunt in cautari, am gasit mai multe branduri, Helite, Hit-Air, Alpinestars etc. Ma uitam la Alpinestars, pare mai mult un tricou cu airbag, nu stiu cat de confortabil este. Nu imi dau seama cum se ventileaza vestele acestea, daca mai porti protectii hard etc. Astept opinii si sfaturi.

Iti zice fratele: te coci in ele vara, asa ca ia-ti gandul de la ventilat. 

Ori vrei protectie maxima, ori ventilare, ambele nu le poti avea :D 

Link spre comentariu