MrD Postat Mai 10, 2022 Share Postat Mai 10, 2022 Eu nu ies fara vesta airbag pe strada, decat f rar. Cand ies cu grupul clar sunt cu vesta, fie peste costumatia textila sau cea de piele. Stiu, poate fi putin incomod, nu neaparat la purtat ci mai degraba la echipat/dezechipat. Insa e un inconvenient mult prea mic pt beneficiile pe care le-ar putea aduce. Cate accidente nu ar fi fost fara urmari tragice (coaste perforand plamanii, etc.) daca o vesta ar fi fost prezenta? Stiu, poate fi scumpa. Dar exista o gama destul de larga, de la cele cu cablu, cum am eu, pe care am dat 250 lire parca, pana la cele de 6-700 lire (in UK). Uite-ma si cu vesta, cand erau vreo 6-8 grade afara. Tine bine la spate I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 10, 2022 Share Postat Mai 10, 2022 Pentru vremea din UK e numai bună. Pentru unde sunt 35 de grade vara, la umbră, nu prea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate