RaYnU Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 cielo a virat stanga de pe linia de tramvai. La vreo 2-3 min ridicase o mana motociclistul si acum a plecat in ambulanta. Nu stiu in ce stare. Probabil mort(au venit criminalistii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 de pe fb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaYnU Postat August 25, 2016 Autor Share Postat August 25, 2016 S-a intamplat pe Iancu de Hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Sa nu exageram. Criminalistii au venit si la bmw-ul postat de mine sapt trecuta. Si s-a scris pe forum ca omul e ok. Am o impresie ca aia se ocupa in principal cu expertize in orice fel de vatamari grave, nu doar crime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Este vorba despre vecinul meu cu care am crescut. Nu stiu ce s-a intamplat, doar ca a ajuns la urgenta. As dori sa fac cumva sa ridic motocicleta de acolo, anuntati-ma daca ma poate cineva ajuta in aceasta privinta. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 (editat) Criminalistica este ştiinţa care elaborează mijloace şi metode tehnico-ştiinţifice, precum şi procedee tactice destinate descoperirii, fixării, ridicării, examinării şi interpretării probelor judiciare, efectuării expertizelor şi constatărilor tehnico-ştiinţifice, în scopul prevenirii şi descoperirii infracţiunilor, identificării făptuitorilor şi administrării probelor necesare aflării adevărului în procesul judiciar.” De pe site-ul institutului national de criminalistica Editat August 25, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 (editat) In haosul asta, cateodata motoretismul are partile lui urate. In blugi si bluzon, cred ca saracul om si-ar fi dorit acum mai degraba sa fi stat la racoare intr-o troaca cu 4 roti, nitel nervos si poate scapat doar cu troaca indoita, aviz alora care il blamati pe eek! ca isi vindea motocicleta de plictiseala. Oricum, nasol moment pt. tipul asta, ii doresc numai de bine, sper sa nu fie pe atat de grav cum se zice. Viteza nu pare f mare, mobra relativ intreaga, probabil nici nu s-a atins de cine stie ce, insa dinamica accidentului imi e cam neclara (pozitia cielo-ului in principal ma nedumereste si distanta dintre mobra si pilot, cam mare). Editat August 25, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Este vorba despre vecinul meu cu care am crescut. Nu stiu ce s-a intamplat, doar ca a ajuns la urgenta. As dori sa fac cumva sa ridic motocicleta de acolo, anuntati-ma daca ma poate cineva ajuta in aceasta privinta. Multumesc Pot sa vin pana acolo cu mobra mea. Dar daca e sa o impingem pana la mine pe mosilor, e ceva drum. Nu ma opun ideii, doar sa imi zici daca nu gasesti o soluție mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 daca aveti nevoie de ajutor da-ti si mie un mesaj va pot ajuta si eu. xael lasa-mi pe whats app msj daca e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Imi pare rau de baiat sper ca este bine ... Daca aveti nevoie de ajutor sa mutati/transportati mobra de acolo va ajut eu cu duba dar dupa ora 20 cand ies de la munca .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Suntem vreo 3 aici. Inca nu e voie sa o mutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Pe facebook am vazut ca cica ar fi murit , Doamnee fereste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Au vorbit cu el. Mana stanga ruptă. Intra la alte investigatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 In haosul asta, cateodata motoretismul are partile lui urate. In blugi si bluzon, cred ca saracul om si-ar fi dorit acum mai degraba sa fi stat la racoare intr-o troaca cu 4 roti, nitel nervos si poate scapat doar cu troaca indoita, aviz alora care il blamati pe eek! ca isi vindea motocicleta de plictiseala. Oricum, nasol moment pt. tipul asta, ii doresc numai de bine, sper sa nu fie pe atat de grav cum se zice. Viteza nu pare f mare, mobra relativ intreaga, probabil nici nu s-a atins de cine stie ce, insa dinamica accidentului imi e cam neclara (pozitia cielo-ului in principal ma nedumereste si distanta dintre mobra si pilot, cam mare). Vezi si partea buna. Stau altii la racoare si fac speculatii online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Si pe baiatu' nostru il incalzeste chestia asta pentru ca... ? Pentru mine e o statistica saracul om, un pixel, nu il cunosc, vad pe internet, imi pare rau, insa maine am uitat deja de el. La fel face si soferul care l-a accidentat. Ii pare rau de el o zi, doua, noua. Mai departe... incepe si isi vede de ale lui. Dar baiatul va ramane mai mult de 2-3 zile cu mana in ghips, recupereri, chestii. Deci... nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Insanatosire grabnica rider-ului!Ma rog pentru el ca in afara de mana rupta sa nu fie si alte probleme/complicatii. Daca mai primiti info, scrieti va rog aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Trec zilnic prin intersectia aia si nu inteleg cum a ajuns Cielo in pozitia aia, venea riderul dinspre Dorobanti si Cielo a facut stanga venind din pasaj sau cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 A povestit o tipa care a vazut toata faza. Moto venea dinspre obor, cielo perpendicular, probabil facea stanga de pe sensul opus sa intre pe Roma. Motociclistul l-a văzut, a franat cat a putut si a dat drumul la moto, pentru ca cielo a ramas ca boul pe mijloc.riderul s-a oprit sub cielo, moto mai incolo 20-30 metri. La cum arata cielo, e posibil sa il fi lovit moto in fund si sa il fi invartit pe loc. Altfel nu imi explic cum a ajuns perpendicular pe Roma. E lovit in portiera dreapta fata si sub aripa dreapta spate. P.s. mosul de la volan se pare ca avea alcolemie. 0.18 aau ceva, dar nu zero oricum » Post actualizat in 25 Aug 2016 18:45 Chiar... daca e nevoie de martori. Era tipa blonda de la ceva salon de machiaj de pe colt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 insanatosire grabnica motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 P.s. mosul de la volan se pare ca avea alcolemie. 0.18 aau ceva, dar nu zero oricum Doar stim ca traficul e o jungla, a tras una mica, sa isi faca curaj! Motociclistul e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinu Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Încă mai trăiesc cu mâna operată la,pieptul zdrobit si amnezie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Încă mai trăiesc cu mâna operată la,pieptul zdrobit si amnezie Tu ești pățitul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinu Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Sănătate multă, colegu'! Sperăm să te faci bine cât mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Multa sanatate si recuperare usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate