ianachim Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 iesire scurta plecare sambata la 6 un popas de frappe si fery la keramoti variante pe svilengrad sau makaza inca nu m am hotarat daca ploua pe insula nu plec prefer thassos ca ma asteapta otilia cu calamar umplut si nu pierd timp cu fery o seara de bauta dimineata plaja si baie cu plecare pe la 12-13 spre casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 interesant..... sa vedem daca scap de acasa. nu stiu daca merge vagabondaj 2 we la rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Salut, as fi interesat. Cu cazarea ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Distracție plăcuta . Deși este peste 9-10 zile, verificați totuși înainte care mai e situația cu incendiile si drumurile închise. Am venit la începutul acestei saptamâni din Thassos si pot sa zic ca lumea nu e prea liniștita, chiar dacă am stat in zona ferita, Chrissi Ammoudia / Golden Beach. Pe partea cealaltă, începând cu Potos e posibil sa aveți drumuri închise pentru echipele de intervenție, fum dacă mai arde câte ceva si atunci sau pentru cei de la curățenie in cazul in care a fost stins. Este încă stare de urgentă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Daca mergeti pe makaza, as merge si eu cu un prieten. Cazare in limenas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vishu Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Eu plec pe 1 spre thassos. Cand va intoarceti, va rog sa dati si voi niste info de pe drum. Teoretic o sa plec pe 1 si ma intorc pe 8 si o sa stau in zona de sud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 (editat) Viteza de croaziera? 180 ( n-am emoticoane !) Editat Septembrie 15, 2016 de hornet60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 180 ( n-am emoticoane !) intr-a 2a ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Varianta Zlatograd - Thermes nu ai incerca? Am auzit ca e un drum frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Mda,eu chiar eram serios...Am un cruiser si nu pot merge ca vitezanele. Sa ai asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 (editat) Mda,eu chiar eram serios...Am un cruiser si nu pot merge ca vitezanele. Sa ai asfalt uscat! Nu eu sunt initiatorul, se facea misto oricum Editat Septembrie 15, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 15, 2016 Autor Share Postat Septembrie 15, 2016 120-140 linie dreapta 160-180 in curbe cazare in potos 25 euro camera dubla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 120-140 linie dreapta 160-180 in curbe Camerele de la intrarea/ieșirea din tunelele de pe drumul nou dintre Makaza și Komotini sunt de monitorizare a traficului sau și de viteză? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Eu am doborat cu masina multe camere dalea prin grecia, sper sa nu trimita si amenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Și eu sper. I-am dat putere pe acolo la dus. La întors am prins vânt lateral de mă dădea jos de pe mobră. Am mers ceva mai încet - ocazie cu care le-am și observat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 (editat) Pe mine ma anunta GPSul "atentie control trafic", da abia dupa vreo 200 km am zis sa ma si uit ce vrea sa-mi spuna ))) Ma gandesc sa nu fie cumva pentru vignieta (care nu mai exista la greci, ca dai taxe). Habar n-am nu stiu, strangem din bwci ! Editat Septembrie 15, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 (editat) Cred ca toti politistii greci sunt motociclisti de-ai nostri... N-am respectat niciodată vreo viteza. Am mers cat cerea drumul. Taricel. Si toate patrulele alea de pe margine, coincidenta?, se întorceau cu spatele când treceam. Simpatici. Inca-i libertate la ei. Pe motor... Editat Septembrie 15, 2016 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 15, 2016 Autor Share Postat Septembrie 15, 2016 Cred ca toti politistii greci sunt motociclisti de-ai nostri... N-am respectat niciodată vreo viteza. Am mers cat cerea drumul. Taricel. Si toate patrulele alea de pe margine, coincidenta?, se întorceau cu spatele când treceam. Simpatici. Inca-i libertate la ei. Pe motor... de aceea si prefer sa cobor spre sud decat sa ma plimb prin tara 500-600 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Foarte probabil nu lipsesc, dar o sa ma intorc luni sau marti ... daca tot bat drumul pana acolo prefer sa ma mai si relaxez un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 15, 2016 Autor Share Postat Septembrie 15, 2016 Foarte probabil nu lipsesc, dar o sa ma intorc luni sau marti ... daca tot bat drumul pana acolo prefer sa ma mai si relaxez un pic. eu deja sunt pe -4 zile concediu asa ca doar de wkend merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 eu deja sunt pe -4 zile concediu asa ca doar de wkend merg Pai mai baga. Poate le dai contorul peste cap la munca si ti le trec cu plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Am atasat programul pt ferry pentru un super long weekend Mda,eu chiar eram serios...Am un cruiser si nu pot merge ca vitezanele. Sa ai asfalt uscat! Stai linistit ca nu se merge racing. Se merge in schimb sustinut, fara pauze aiurea, deci pana la Keramoti se sta maxim 15 min si alea prin benzinarii. Eu am facut cu a mea 7h45 cu pasager si fara sa trag prea tare. In principiu daca plecam la 6 din OMV-ul din 1 Decembrie prindem fie ferry de 12:45, fie cel de 13:15 (daca trage tare ianachim il prinde si pe ala de 12:15). M-am uitat si pe booking, camera dubla incepe de la 20 de euro pe noapte (scor 7+), dar sunt si studiouri de 4+ unde iesi chiar un pic mai bine. Deci un buget estimativ ar fi cam 50 EUR / zi (cazare si masa) plus gazul pentru 1300-1400 km (in functie de consum cam 80-120 EUR). 19-25_September_2016.pdf 26-30_September_2016.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 16, 2016 Autor Share Postat Septembrie 16, 2016 (editat) eu unul merg in potos si ma cazez langa taverna irene camera fara mic dejun este 25 euro nu prea imi iese sa mananc pe zi cu 25 euro .... da daca vrei sa iesi subtire' o bere cu un giros in picioare nu te fac mai mult de 5 euro Editat Septembrie 16, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Cum ii zice complexului ? L.E. Nu de alta dar nu vad nimic pe booking la pretul ala langa Irene. Editat Septembrie 16, 2016 de RuInCV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate