mihai_prd Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 (editat) Salut, zilele trecute s-a furat in Bucuresti un EMW 350. Inmatriculare veche, lipseste farul, daca nu ma insel avea si nr vechi pe ea. Astept un scan de la proprietar dupa o fotografie mai veche. Sunt ceva piste, sper sa se concretizeze rapid, daca v-a contactat cineva zilele astea cineva sa va vanda vreo motocicleta de epoca, bemve de razboi, va rog sa ma anuntati. 0723565973 Editat Septembrie 21, 2016 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 sa nu ia drumul remat daca s-a intalnit cu magnetii cumva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 21, 2016 Autor Share Postat Septembrie 21, 2016 Magnetii nu prea mai duc la remat orice fier. Se suna unii pe altii pana se gaseste cumparatorul potrivit. » Post actualizat in 21 Sep 2016 11:07Motocicleta a fost carabanita din zona Filaret-Viilor-Eroii Revolutiei (nu dau strada exact, omului i s-au mai furat si alte lucruri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Salut, zilele trecute s-a furat in Bucuresti un EMW 350. Inmatriculare veche, lipseste farul, daca nu ma insel avea si nr vechi pe ea. Astept un scan de la proprietar dupa o fotografie mai veche. Sunt ceva piste, sper sa se concretizeze rapid, daca v-a contactat cineva zilele astea cineva sa va vanda vreo motocicleta de epoca, bemve de razboi, va rog sa ma anuntati. 0723565973 parca sa zic ca era un bmw de vanzare zilele trecute pe aici, unul negru(cu atas) care zicea ca este de prin anii 40' ...dar nu gasesc anuntul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 era ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 21, 2016 Autor Share Postat Septembrie 21, 2016 Era un Nipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 » Post actualizat in 21 Sep 2016 11:07 Motocicleta a fost carabanita din zona Filaret-Viilor-Eroii Revolutiei (nu dau strada exact, omului i s-au mai furat si alte lucruri). si ti-e teama sa nu i le aduca inapoi la adresa sau ce? chiar nu ma prind aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 21, 2016 Autor Share Postat Septembrie 21, 2016 Mi-e "teamă" să nu mai intre încă o dată oamenii binevoitori. Iar zona e postată cu "şchepsis", prietenii ştiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Mi-e "teamă" să nu mai intre încă o dată oamenii binevoitori. Iar zona e postată cu "şchepsis", prietenii ştiu de ce. Pai oricum hoții știu de unde au furat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Pai oricum hoții știu de unde au furat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 21, 2016 Autor Share Postat Septembrie 21, 2016 Hotii care au furat au vandut obiectul altora. Baietii cu ochii albastri lucreaza acum (profi) rabdare si tutun. Nu mai dau alte detalii, astept scan dupa poza si apoi mai vorbim. Sa traiasca celula telefonica si inregistrarea convorbirilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Ba, da ce norocosi suntem astia, posesori de fier vechi in Romania. Sesizam organele (sau postam pe feisbuc si au AUTOsesizeaza ei) si dupa bunele lor maniere si obiceiuri, ei vor face toate cercetarile, urmand ca dupa 24 de ore sa ii dea de urma (cetateanul posesor va fi tinut la curent despre acest lucru, desigur) si evident in cel mai scurt timp fierul va fi returnat proprietarului de drept. Chiar nu inteleg dezamagirea unora fata de acest meleag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 22, 2016 Autor Share Postat Septembrie 22, 2016 Sesizarea la organele erecte care ajuta intr-un fel sau altul a fost facuta cu mai multa vreme in urma. Am postat sa ajut un coleg care are dosarul si sa-i ajut si pe cei care ar putea "beneficia" de produs. Aş fi vrut să închei cu un clasic "noi, românii, ne pricepem doar la miştouri", da' n-am cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Sunt sase ani de cand mi-au spart simie garajul si mi-au luat patru motoare de IJ 49, unul de Jawa , un motor de Honda 400 SuperFour model 76 si un bloc motor de M, adica tot aluminiul pe cate il aveau in raza vizuala, Am incercat sa ma imprietenesc cu toti patronii de fier vechi din zona (Magurele), organul care s-a ocupat de caz mi-a zis din capul locului ca nu am nicio sansa. Sper ca in acest caz sa nu fie aceeasi soarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 A facut o sugestie. Probabil propietarul si ar da seama daca e motorul lui. Insa clar nu as pune pe olx motorul la o motocicleta abia furata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 11, 2017 Autor Share Postat Octombrie 11, 2017 (editat) Ceva pasarica zice ceva de un oras din vest..Lugoj parca, dar nu-s sigur )) Editat Octombrie 11, 2017 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 Sa traiasca celula telefonica si inregistrarea convorbirilor. Sper ca inregistrarea e cu mandat de la judecator, alfel se duce dracului toata impresia buna pe care o am eu despre organe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate