SiD Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 IMG_5350.JPGIMG_5351.JPG concluzia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 11, 2016 Autor Share Postat Octombrie 11, 2016 eu. da.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 a intrat masina din spate in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 eu. da.. bezna... umezeala... frig... autostrada... te mananca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Si te scarpini.Bine c.ai scapat fara sa fii lovit tu..Rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Eh, da' cine are undertail smecheros? Nu ca i-as cauta scuze tembelului din spate, insa nu se vede mai bine stopul original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eek! Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 E autostrada, loc pentru toata lumea, nu e perioada turistica, ar trebui sa fie mai safe decat prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Eh, da' cine are undertail smecheros? Nu ca i-as cauta scuze tembelului din spate, insa nu se vede mai bine stopul original?Si placuta de inmatriculare e un reflector bun. » Post actualizat in 11 Oct 2016 06:53 eu. da..E bine ca inca tastezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Si placuta de inmatriculare e un reflector bun. » Post actualizat in 11 Oct 2016 06:53 E bine ca inca tastezi. i-a dat de i-a rabatat numarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Si placuta de inmatriculare e un reflector bun. Sunt multe, inclusiv echipamentul cu elemente reflectoare, insa unii sunt orbeti, nu vad la 2 metri in fata cand merg pe jos dapai in masina... Tocmai de asta e bine sa te faci cat mai vizibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Sunt multe, inclusiv echipamentul cu elemente reflectoare, insa unii sunt orbeti, nu vad la 2 metri in fata cand merg pe jos dapai in masina... Tocmai de asta e bine sa te faci cat mai vizibil. iti dai seama ce conditii de trafic erau la ora si pre vremea aia, daca un Golf a luat pe faras un R6..... si l-a luat bine, deci nu au fost diferenta mica de viteza... a inflorit tot botul la masina... apropos, in conditiile in care este "aranjat" finut motorul la semnale si numar, poate iese oleaca de iures si ii mai si plateste reparatia lu' nea cu Golfu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Asta voiam si eu sa intreb... Nu-i cam afumat blocul optic? Nu zic ca e cazul de fata, dar unele stopuri de-astea "tunate" la masini si motociclete abia se vad... Eh, da' cine are undertail smecheros? Nu ca i-as cauta scuze tembelului din spate, insa nu se vede mai bine stopul original? Un numar de inmatriculare pozitionat vertical e destul de stralucitor noaptea. Pozitionarea lui corecta creste sansa de a fi vazut. In cazul de fata e posibil insa sa fi fost indoit sub aripa la impact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 (editat) apropos, in conditiile in care este "aranjat" finut motorul la semnale si numar, poate iese oleaca de iures si ii mai si plateste reparatia lu' nea cu Golfu' Eh, mai rar si de obicei doar in conditii de accident serios cu victima se intampla sa ia la puricat mai adanc. A fost un pic de rautate, insa nu gratuita, cu scopul de a atrage atentia asupra jucarelelor care se monteaza pe unele motoare, fara a ne gandi ca pe langa riscul de a umbla pe motor, ne sporim sansele sa ne ia unul pe sus. Ma bucur ca macar baiatu' nostru e sanatos si daca a si postat pe forum, cred ca sta decent si cu moralul! In cazul de fata e posibil insa sa fi fost indoit sub aripa la impact... Eu parca vad ca-i 'de acolo', cum e pozitionat Insa chiar si asa, nu e o caruta care merge nesemnalizata cu 5km/h. Unii soferi sunt pur si simplu in plus... Editat Octombrie 11, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Din pacate, in Romania, sunt foarte multi soferi daltonisti sau care sufera de nictalopie. Ai putea sa fii imbracat si ca pomul de Craciun si tot nu te-ar vedea. Din pacate testele oftalmologice in Romania sunt la tula-i ma-sa. No sa ma mire daca in curand voi vedea pe strada o curca conducand o masina. Spor la recuperatul pagubei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 participanti la trafic, pentru ca soferi, sunt putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 E destul de clara lovitura din spate si cine este vinovat , restul sunt povesti. Sanatate motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 In cazul de fata e posibil insa sa fi fost indoit sub aripa la impact...Cititi semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandy Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Pe buna dreptate ce zic colegii in legatura cu orbetii si daltonistii am patit-o in trafic la viteze mici, spre norocul meu.. se uita la mine, zic ca pot sa trec linistit pe drumul cu prioritate ca ma vazut ca vin, cand ce sa vezi omul se pune in miscare, claxonez, il evit si ma opresc. La care individul din conserva "sorry, nu te-am vazut..", mai zi ceva... In alta ordine de idei eram ieri in masina cu noua mea sefa, deodata un pieton din asta atlet o zbugheste pe trecerea de pietoni in mare graba, soferul reactioneaza la timp, franeaza brusc si il evita. La care boscorodeste ea din spate razand eu cu dioptriile mele de -4 si cum nu port ochelarii speciali de noapte-zi cand conduc Range Roverul meu, nu avea nicio sansa... Am ramas tablou. Fierul se repara bine ca riderul este intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Daca mergea tare urlati ca a mers prea tare.Acum va luati de detalii estetice si ignorati ca a mers cu un r6 destul de incet sa fie prins si lovit din spate de o masina. Numai r6 sa nu ai ,orice faci e vina ta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Doar riderul stie ce s-a intamplat, dar vad ca e foarte zgarcit cu cuvintele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Cred ca zace si acum , nu prea are timp de scris . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Cititi semnatura. ...........Numai r6 sa nu ai ,orice faci e vina ta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Daca mergea tare urlati ca a mers prea tare.Acum va luati de detalii estetice si ignorati ca a mers cu un r6 destul de incet sa fie prins si lovit din spate de o masina. Numai r6 sa nu ai ,orice faci e vina ta ... Cu BMW (auto) nu este la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate