Beatrice Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Duminica plimbare (probabil ultima) pe Siriu - Lepsa: https://goo.gl/maps/W3tc4Pzc5gG2 Plecare ora 8.30, viteza pe la 110 -120 maxim (ca avem si un Transalp cu noi) pe unde se poate. Pana acum suntem 2 care mergem, cine mai e interesat, sa dea un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Salutare, Daca vremea e buna si toate curg in directia corespunzatoare, ne-am mai alatura doua motoare din Ploiesti (un naked si un touring). Cam pe la ce ora estimati ca veti ajunge in Ploiesti? Cele bune, Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2016 Duminica plimbare (probabil ultima) pe Siriu - Lepsa: https://goo.gl/maps/W3tc4Pzc5gG2 Plecare ora 8.30, viteza pe la 110 -120 maxim (ca avem si un Transalp cu noi) pe unde se poate. Pana acum suntem 2 care mergem, cine mai e interesat, sa dea un semn. Am uitat sa pun locu' de intalnire: Petrom Miorita. Se mai alatura 2 prieteni, deci suntem vreo 4 pana acum. Salutare, Daca vremea e buna si toate curg in directia corespunzatoare, ne-am mai alatura doua motoare din Ploiesti (un naked si un touring). Cam pe la ce ora estimati ca veti ajunge in Ploiesti? Cele bune, Alex. 09.30, poate chiar mai devreme putin daca plecam la 08.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Miorita 8:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2016 Da. 47 user(s) are reading this topic7 members, 36 guests, 0 anonymous users Serios? Asa cald o sa fie duminica de avem atatia useri pe aici? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Da. 47 user(s) are reading this topic7 members, 36 guests, 0 anonymous users Serios? Asa cald o sa fie duminica de avem atatia useri pe aici? )) Sau e asa frig azi, incat toata lumea e pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2016 Azi chiar a fost mult mai cald decat ma asteptam. Daca aveam si niste manusi se iarna nu simteam deloc frigu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Am uitat sa pun locu' de intalnire: Petrom Miorita. Se mai alatura 2 prieteni, deci suntem vreo 4 pana acum. 09.30, poate chiar mai devreme putin daca plecam la 08.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ste.fane Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Salutare. Daca e frumos ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2016 16-17 grade, numai soare, fara ploi. E mai cald decat sambata, din cauza asta am lasat-o pe duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Mergeti pe varianta aceasta: https://goo.gl/maps/r81VqXEFU9T2 ( nu taiati Barcani - Zagon - Covasna - Tg Secuiesc; este drumul destul de rau, iar intre Barcani - Zagon este neasfaltat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2016 Mergeti pe varianta aceasta: https://goo.gl/maps/r81VqXEFU9T2 ( nu taiati Barcani - Zagon - Covasna - Tg Secuiesc; este drumul destul de rau, iar intre Barcani - Zagon este neasfaltat ) Da, asta e ruta, varianta clasica. P-acolo ma bagase gugalu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentin Balazsfi Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 » Post actualizat in 04 Nov 2016 12:14 nu o sa inghetam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Bineinteles ca atunci când se strange un grup mai mare eu am alte obligații. @Ribo si @Iaco. Sper ca mai puteți si saptamana viitoare o tura din asta. Ca parca nu m-as duce solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Bineinteles ca atunci când se strange un grup mai mare eu am alte obligații. @Ribo si @Iaco. Sper ca mai puteți si saptamana viitoare o tura din asta. Ca parca nu m-as duce solo sa vedem daca ne mai ajuta vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Iaco sigur merge ca bea niste spritzuri inainte.........ora o sa fie problema ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popa Mihai Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Salutare, in principiu si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Salutare! Ma inscriu si eu, chiar imi parea rau ca nu apucasem sa merg pe la Lepsa sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Andrei Titere Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Cred ca trebuia sa ne intalnim in vreo piata, ceva, s-ar putea sa fie neincapator Petromul de la Miorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Cred ca trebuia sa ne intalnim in vreo piata, ceva, s-ar putea sa fie neincapator Petromul de la Miorita hahaha, un fel de ziua izabelei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 In ce sens mergeti ? Buc.- Tg. Secuiesc sau Buc. - Focsani ? Indicat ar fi sa mergeti intai la Focsani, pana ajungeti acolo va fi mai cald pentru curbele de pe Lepsa si Siriu. Daca faceti asa va pot insoti pana la Focsani. Este alegerea voastra, eu oricum imi vad de drumul meu. Plimbare placuta, Lepsa este fenomenala, am facut-o si eu vara asta, pacat ca este un pic departe pentru bucuresteni. Sa va intoarceti sanatosi, fara "aventuri". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kongly Zbanghi Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 oricum oriunde va duceti mergeti cu grija e frig si aderenta scazuta spatiu de franare a crescut considerabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2016 Cred ca trebuia sa ne intalnim in vreo piata, ceva, s-ar putea sa fie neincapator Petromul de la Miorita Haha ))) Good one! Pai ce-am facut ma nene maaa? Se repeta figura de acum 4 ani? (Nu ca nu m-as bucura, sincer ) In ce sens mergeti ? Buc.- Tg. Secuiesc sau Buc. - Focsani ? Indicat ar fi sa mergeti intai la Focsani, pana ajungeti acolo va fi mai cald pentru curbele de pe Lepsa si Siriu. Daca faceti asa va pot insoti pana la Focsani. Este alegerea voastra, eu oricum imi vad de drumul meu. Plimbare placuta, Lepsa este fenomenala, am facut-o si eu vara asta, pacat ca este un pic departe pentru bucuresteni. Sa va intoarceti sanatosi, fara "aventuri". Mergem pe Bucuresti - Targu Secuiesc. Prefer sa ramana pe seara partea mai usoara, cand o sa fie noapte si o sa fim obositi si o sa vrem sa ajungem acasa mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Cum se zice, am intrat doar sa va spun sa nu va bazati pe mine! Aveti grija, e sezon de ski, nu de moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Aveti grija de voi. Repet, sa va intoarceti sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate