pintea_eddy Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 superba:X zici ca e nou noutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragunov Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 e super faina!si neveste'mii ii surade ideea!a,cumpara cineva un rinichi sau accepti un schimb cu asa ceva?ca stau prost cu economiile!in orice caz,bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipse Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Astept oferte pe Pm sau la tel 0720140385 pentru dinamu de ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Fami o oferta atuncia Eu am cerut un pret la care astept o oferta .Totusi daca le cuparati pe ambele vreau suma de 150 lei(fara alte negocieri si mai platiti transportul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 (editat) ITP mai 2014,asigurare valabila,luata in evidenta la primarie,fiscal fara probleme.an 1992,650 cc,34 cai, 4 viteze+marsarier,functioneaza f. bine,baterie noua,instalatie electrica revizuita,cauciucuri bune,husa sea noua,husa atas noua. 750euro.tel:0762 679 952 Frumoasa Lidi, ce sa mai zic. Sper ca ai cu ce sa vii la Focsani. Sper sa nu o vinzi pana atunci. Editat Mai 28, 2012 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Se vinde: IJ Planeta anuntul este pus pentru un amic. tel. contact 0745788201 Alex. Stare decenta pentru varsta ei. Are acte vechi in regula, se poate inmatricula. Se da cu inca un motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Eu am cerut un pret la care astept o oferta .Totusi daca le cuparati pe ambele vreau suma de 150 lei(fara alte negocieri si mai platiti transportul) Mie imi trebuie doar un buson ,nu ma ce sa fac cu 2 . Eu v-am facut o oferta la pretul la care lati cerut. e randul dvs . putem disucta si pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 De vanzare cateva piese ale mele si o scurta,jacheta sau cum so numi a unei cunostinte dea mea.Este din material textil pt vat,ploaie oricum pt vreme rea.Se pot detasa minecile in caz de nevoie si este marimea xxl cam 54/56 ,maneca L70,lungimea ei 72 spatele 55 si vrea 120 ron. Pt celelalte piese PM sau 0749614491. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Sal.. se vinde mz bk radiat ne fuctional,pentru mai multe detali sunati la tel0722465978 Dan postez pentru un prieten care nu are cont pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Pret 1300 euro, motorul se invarte, are compresie, are si ghidonul original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) vand ij jupiter este din 83' motorul se afla intr-o cutie in garaj, este dat jos si desfacut urma sa i se schimbe ambielajele acelea si a ramas asa... restul pieselor se afla in garaj in cazul in care nu apar in poze... motocicleta a fost inscrisa pana anul trecut cand a fost scoasa de la financiar deoarece plateam degeaba impozit la ea. actele sunt la mine numai ca proprietarul acestora era o ruda care a decedat, cine doreste sa o inscrie poate lua legatura cu sotia acestuia... iam facut cateva fotografi , cine doreste sa o vada ea se afla in bucuresti sector 2 zona stefan cel mare-dinamo. ... daca sunt doritori pentru dezmembrare as prefera sa vb intre ei si sa o ia cu totul ...nu as vrea sa stau sa surubaresc la ea... o vand sub forma de licitatie, pretul pleaca de la 100 euro ( aproximativ atat mi-a oferit cineva de la centru de colectare fier vechi chiar la o strada distanta de mine...) , daca nu io voi da baiatului de la fier vechi, desi nu cred ca acela o va face ca sa circule cu ea ci o va dezmembra... licitatia dureaza maxim o luna ... vand ij jupiter este din 83' motorul se afla intr-o cutie in garaj, este dat jos si desfacut urma sa i se schimbe ambielajele acelea si a ramas asa... restul pieselor se afla in garaj in cazul in care nu apar in poze... motocicleta a fost inscrisa pana anul trecut cand a fost scoasa de la financiar deoarece plateam degeaba impozit la ea. actele sunt la mine numai ca proprietarul acestora era o ruda care a decedat, cine doreste sa o inscrie poate lua legatura cu sotia acestuia... iam facut cateva fotografi , cine doreste sa o vada ea se afla in bucuresti sector 2 zona stefan cel mare-dinamo. ... daca sunt doritori pentru dezmembrare as prefera sa vb intre ei si sa o ia cu totul ...nu as vrea sa stau sa surubaresc la ea... o vand sub forma de licitatie, pretul pleaca de la 100 euro ( aproximativ atat mi-a oferit cineva de la centru de colectare fier vechi chiar la o strada distanta de mine...) , daca nu io voi da baiatului de la fier vechi, desi nu cred ca acela o va face ca sa circule cu ea ci o va dezmembra... licitatia dureaza maxim o luna ... imi cer scuze ca am postat la bursa , acum am vazut ca exista si rubrica stricta de licitatii, daca se poate muta rog un admin sa mute postarea acolo...multumesc frumos! Editat Mai 29, 2012 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 multumesc pt.aprecieri.as vrea un cross sau un enduro.am avut si o sa mai am,dar nu acu.ca nu mai sunt de capu meu,sa fac chiar ce vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan111 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 DEzmembrez hoinar. am toate piesele in afara de motor ! Maine revin si cu poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Am vb azi la telefon. Cand se mai linistesc ploile astea iti fac o vizita! Tine=ma si pe mine la curent cum se prezinta vremea pe la tine! Merci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Luni merg sa vad o comunista si daca nu ma inteleg cu vanzatorul marti sau miercuri va trimit un avans pentru moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) CZ ul asta cauta proprietar nu are acte, motorul se invarte , are compresie , cutia de viteze schimba bine toate vitezele pretul este de 450 ron putin neg. f putin intelegeti voi sau daca nu il vrea nimeni intreg, atunci se da si motoru separat, cadru , rezervor, aripa spate etc CZ ul asta cauta proprietar nu are acte, motorul se invarte , are compresie , cutia de viteze schimba bine toate vitezele pretul este de 450 ron putin neg. f putin intelegeti voi sau daca nu il vrea nimeni intreg, atunci se da si motoru separat, cadru , rezervor, aripa spate etc Editat Mai 29, 2012 de edivkv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Vand -Roata completa MZ ES,aluminiu cu cauciuc bun 3.50x16 - pret 50 lei -Sa in stare foarte buna - pret 100 lei -Becuri IJ stoc vechi,noi 6v - 15lei/bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 30, 2012 Autor Share Postat Mai 30, 2012 Pt Ionel si Cristi80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Gata!!! e la mine acuma!!! Nou posesor de Dnepr! Am ajuns la Braila cu ea...fara mari probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 30, 2012 Autor Share Postat Mai 30, 2012 Bafta, poate vii cu ea la intrunirile de la Focsani si Siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 mihai, eu am zis de cutia de ij56,ce ai pus tu in poza nu cred ca este de ij. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Bafta, poate vii cu ea la intrunirile de la Focsani si Siriu. Daca prind week_endu ala liber cu siguranta o sa vin!!! (15-16-17. 06. 2012. Atunci e nu???) O sa incerc sa_mi fac o rezervare de timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 vand ij jupiter este din 83' motorul se afla intr-o cutie in garaj, este dat jos si desfacut urma sa i se schimbe ambielajele acelea si a ramas asa... restul pieselor se afla in garaj in cazul in care nu apar in poze... motocicleta a fost inscrisa pana anul trecut cand a fost scoasa de la financiar deoarece plateam degeaba impozit la ea. actele sunt la mine numai ca proprietarul acestora era o ruda care a decedat, cine doreste sa o inscrie poate lua legatura cu sotia acestuia... iam facut cateva fotografi , cine doreste sa o vada ea se afla in bucuresti sector 2 zona stefan cel mare-dinamo. ... daca sunt doritori pentru dezmembrare as prefera sa vb intre ei si sa o ia cu totul ...nu as vrea sa stau sa surubaresc la ea... o vand sub forma de licitatie, pretul pleaca de la 100 euro ( aproximativ atat mi-a oferit cineva de la centru de colectare fier vechi chiar la o strada distanta de mine...) , daca nu io voi da baiatului de la fier vechi, desi nu cred ca acela o va face ca sa circule cu ea ci o va dezmembra... licitatia dureaza maxim o luna ... imi cer scuze ca am postat la bursa , acum am vazut ca exista si rubrica stricta de licitatii, daca se poate muta rog un admin sa mute postarea acolo...multumesc frumos! Pana la urma ai scos-o la vanzare? Sa speram ca o ia cineva, macar de piese si tot merita.Si atasul arata bine si complet.Incearca sa o pui si la licitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Am ajuns la Braila cu ea...fara mari probleme! Poți detalia un pic te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate