Adrian M Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Pistoanele ce cota sint?! Poza de sus, sa se vada acel numar...litera... Salut Ivan.Uite am facut alte doua poze acelor pistoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Multumesc frumos...is mari al dracu'...cota 4...adica ultima! Nu cred ca voi ajunge la cota asta cindva...dar nu se stie...daca nu le vinzi, cind ajung pe-aci le pun in cutia cu maimute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Scormonind astazi prin garaj am dar de ceva gume care , nu o sa le folosesc .. asa ca.. se scot la vanzare cu 50 lei bucata. Sunt pe 18 . 325 /350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) Am comandat azi de la Gaspar 40 de spițe de Minsk dar nu se potrivesc la proiectul meu. Dacă le vrea cineva.... 1 leu bucata. Editat Iunie 2, 2016 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 grup,cadru atas,furca spate MT16 . 1500lei , nu trimit prin curier sau posta.0740 890 506 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Scormonind astazi prin garaj am dar de ceva gume care , nu o sa le folosesc .. asa ca.. se scot la vanzare cu 50 lei bucata. Sunt pe 18 . 325 /350 » Post actualizat in 03 Jun 2016 08:05 Nici un 3.25/19 nu ai pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 @ionut ditu : Pe 19 nu am nimic de vanzare. Toate imi trebuiesc pentru motoarele care stau pe stand-by . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 @ionut ditu : Pe 19 nu am nimic de vanzare. Toate imi trebuiesc pentru motoarele care stau pe stand-by . » Post actualizat in 03 Jun 2016 10:54 @ionut ditu : Pe 19 nu am nimic de vanzare. Toate imi trebuiesc pentru motoarele care stau pe stand-by . ok multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Pret:50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Scormonind astazi prin garaj am dar de ceva gume care , nu o sa le folosesc .. asa ca.. se scot la vanzare cu 50 lei bucata. Sunt pe 18 . 325 /350 Cauciucurile par noi. As vrea si eu 2 buc. 350/18. Poti sa trimiti la Iasi? Multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 350 s-au vandut din pacate. Mi-au mai ramas 3 bucati pe 3.25/18. Au mustata pe ele , is noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 (editat) » Post actualizat in 03 Jun 2016 08:05 Nici un 3.25/19 nu ai pe acolo? Am eu unul daca te mai intereseaza trimite-mi adresa ....pret 50 plus taxe curier sau ridicare personala din Chitila . Editat Iunie 6, 2016 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 (editat) Vând Ij 49 ,pt.piese sau ...nu are acte ,se vinde an starea an care se vede motorul se învârte ie complect detali ,pm sau 0746545692 » Post actualizat in 08 Jun 2016 14:29 Editat Iunie 8, 2016 de rua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Revin cu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 În continuare valabile după cum urmează: Rog pe cei care stau mai aproape de Adrian, sau au numarul de telefon sa-l traga de maneca sa-mi raspunda si mie. Va multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 ... Adrian S este la Constanta intr o companie mai mult decat placuta si probabil ca, fiind tanar are foarte multa treaba asa ca mai insistati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Haideti ca il anunt eu pe Adi Silea sa ia legatura cu dvs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Stie, l-am anuntat inca de ieri...o sa-l contacteze pe nea' Costica atunci cind va putea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) Adrian își cere scuze pentru că n-a avut vreme nici să respire, dar să mai apuce să răspundă... Drept urmare, după ce l-au tras mai mulți de urechi, mi-a zis că motorul nu mai este de vînzare, fiind deja măritat. Drept urmare, anunțul nu mai este de actualitate. Dacă mai apare ceva, o să anunțe sau mă va pune pe mine să-i fiu secretar. Toate bune! Editat Iunie 10, 2016 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Adaug: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Adrian își cere scuze pentru că n-a avut vreme nici să respire, dar să mai apuce să răspundă... Drept urmare, după ce l-au tras mai mulți de urechi, mi-a zis că motorul nu mai este de vînzare, fiind deja măritat. Drept urmare, anunțul nu mai este de actualitate. Dacă mai apare ceva, o să anunțe sau mă va pune pe mine să-i fiu secretar. Toate bune! Voiam sa folosesc doar cutia de viteze de la Voshod. La anul implinesc 70 de ani, expira permisul si nu stiu daca mai obtin vizita medicala. Asa ca voiam sa pun la bicicleta cu motor doua roti in spate si o cutie de viteze. Primesc orice sfat, idee, pentru realizarea proiectului. Va multumesc la toti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Am eu unul daca te mai intereseaza trimite-mi adresa ....pret 50 plus taxe curier sau ridicare personala din Chitila . nu ma prind din poze ce natie e.si din ce an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Voiam sa folosesc doar cutia de viteze de la Voshod. La anul implinesc 70 de ani, expira permisul si nu stiu daca mai obtin vizita medicala. Asa ca voiam sa pun la bicicleta cu motor doua roti in spate si o cutie de viteze. Primesc orice sfat, idee, pentru realizarea proiectului. Va multumesc la toti!! Vă salut,dați-ne mai multe detalii despre proiect,sună interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Vă salut,dați-ne mai multe detalii despre proiect,sună interesant! Deocamdata este o idee. Detaliile in functie de ce adun si pe masura ce prinde viata ideia. (Primesc orice sfat, idee, pentru realizarea proiectulu)i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Deocamdata este o idee. Detaliile in functie de ce adun si pe masura ce prinde viata ideia. (Primesc orice sfat, idee, pentru realizarea proiectulu)i. Bre , nea Costica , nu mai fi asa secretos , spune c-am ce vrei sa faci , de ce ai nevoie .Cum sa dam o ide , sfat, daca nu stim pt ce . , altfel cum sa te ajutam . Niste pareri om avea noi , poate si ceva piesulii , dar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate