magarusulmarius Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 salutare, adunarea la omv ul din 1 dec 1918 la ora 09 45 , plecarea la 10 00 traseul dus buc - ruse - razgrad - shumen - balcic aprox 315 km, 4ore15 min traseu intors balcic - dobrich - silistra - ruse buc aprox 320 km, 4 ore 30 min mers sustinut, fara lalaiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Marius, plecarea trebuie sa fie mult mai devreme. Eu zic ca ar trebui sa ne întâlnim la ora 8 si plecarea la 8.30 fix Vremea se anunta foarte buna. Masa la terasa de pe malul marii. Restaurantul este la fel de bine aprovizionat , gen Dalboka. » Post actualizat in 06 Apr 2017 16:56Mare atentie la trecerea frontierei. Începând cu 07.04.2017 controlul o sa dureze mai mult din cauza ca se vor accesa mai multe baze de date !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Marius, plecarea trebuie sa fie mult mai devreme. Eu zic ca ar trebui sa ne întâlnim la ora 8 si plecarea la 8.30 fix Vremea se anunta foarte buna. Masa la terasa de pe malul marii. Restaurantul este la fel de bine aprovizionat , gen Dalboka. » Post actualizat in 06 Apr 2017 16:56 Mare atentie la trecerea frontierei. Începând cu 07.04.2017 controlul o sa dureze mai mult din cauza ca se vor accesa mai multe baze de date !!! Sau plecati la 10, o mai lalaiti pe drum(eventual traseu putin mai lung ) , faceti matul gros la terasa de pe malul marii, va cazati si va intoarceti luni(daca aveti liber). Am fost anul trecut in tura asta(ne-a cam alergat Tex cu zzr-ul ) si parca mergea sa fie mai relaxat. Parca chiar tu Mihai ai spus ca era mai bine 2 zile. Plimbare placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Ai dreptate Florin. Tura nu este chiar usoara. Cine se baga trebuie sa stie ca vom merge sustinut, fara lalaiala !!! » Post actualizat in 06 Apr 2017 17:20Este prea devreme pentru ture de doua zile. Zic si eu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Poate se indreapta vremea la bulgari pana poimaine ,saptamana asta lucrez duminica si sunt liber sambata.M-as bucura sa aflu ca plecam sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Este prea devreme pentru ture de doua zile. Zic si eu !!! Hmm, nu chiar. Daca ziceati Cap Kaliakra era ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 (editat) V-ati gasit si voi acum cand imi expira RCA-ul si n-am bani de alta, momentan. De cand imi doream un Balcik (o fi cu c, o fi cu k ?) via Cap K. da' mai vedem noi... vara-i lunga. Editat Aprilie 6, 2017 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Nu nu, Cap Kaliakra mai incolo... in perioada asta prefer frumusetea satului traditional romanesc in prag de sarbatoare, cautat pe drumuri virajate si aflat la dracu' cu carti, pe unde se uita oamenii la mine ca la alta aratare cand ma vad. Or related. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 (editat) As vrea sa ma alatur si eu doar ca mi se pare cam tarziu ora 10. As propune ora 8, sa ne vedem cu bine trecuti de vama. In aeroport in otopeni deja au inceput cu controale suplimentare si se sta sa destul la check in si astea. Editat Aprilie 7, 2017 de heinrich08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Nu ai citit cu atentie primul meu post. Intalnirea este la ora 8 si plecarea la 8.30 fix !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 ..pe drumuri virajate si aflat la dracu' cu carti.. Nu am găsit nicio expresie românească care să fie de forma la dracu cu carti! ..Mercic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Nu am găsit nicio expresie românească care să fie de forma la dracu cu carti! ..Mercic.. ...nu gasesti daca cauti in expresiile romanesti. De expresia 'la dracu'n praznic' am auzit, dar la 'dracu cu carti'.. ...Ma rog. Probabil este o noua expresie inventata ad-hoc de northern_freyja. Editat Aprilie 7, 2017 de Dan Ny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Nu ai citit cu atentie primul meu post. Intalnirea este la ora 8 si plecarea la 8.30 fix !!! Salut, in primul tau post ai facut doar o propunere. Din niciun alt post nu reiese ca ar fi ramas stabilita ora 8.30 ca si plecare. Nu ma bag in seama ca si participant ci, am considerat ca este firesc sa fac aceasta atentionare tocmai pentru a va putea omogeniza cu totii. Poate ar trebui reclarificata ora plecarii, inclusiv cu initiatorul topicului. Succes si drum bun sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 7, 2017 Autor Share Postat Aprilie 7, 2017 hai sa ramana de comun acord ora 08 00 - 08 15 adunarea iar plecarea la 08 30 intradevar 10 00 era cam tarziu ramane stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 ...nu gasesti daca cauti in expresiile romanesti. De expresia 'la dracu'n praznic' am auzit, dar la 'dracu cu carti'.. ...Ma rog. Probabil este o noua expresie inventata ad-hoc de northern_freyja. Nu-mi asum acest merit nemeritat. E o expresie - e drept, mai noua, dar pe care am "cules-o" si eu din izvoare folclorice neprecizate. Si care, trebuie sa recunosc, imi place la nebunie. Bai, as fi venit si eu... dar mie una mi se pare ca nu putem vedea mare lucru pe drumul asta, in perioada asta a anului in orice caz nu. Prin iunie sunt campuri de lavanda in Bulgaria spre Cap Kaliakra si e fain, mai vezi o floare, o chestie, dar acum... Cred ca am devenit eu foarte pretentioasa si nu prea mai ies daca nu e un drum care sa imi placa... drept care cred ca o iau spre alte zari. » Post actualizat in 07 Apr 2017 16:47 Sau hai, daca ziceti Kaliakra in loc de Balchik poate vin si eu. Putem manca la Dalboka dar nu tin neaparat sa se intinda masa prea mult. Ar fi ideal sa se mearga cat mai putin pe intuneric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Sau plecati la 10, o mai lalaiti pe drum(eventual traseu putin mai lung ) , faceti matul gros la terasa de pe malul marii, va cazati si va intoarceti luni(daca aveti liber). Am fost anul trecut in tura asta(ne-a cam alergat Tex cu zzr-ul ) si parca mergea sa fie mai relaxat. Parca chiar tu Mihai ai spus ca era mai bine 2 zile. Plimbare placuta ! Tare v-as fi alergat si acum, dar nu mai am cu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Pai cum nu? K1600GT? Cu tine m-am salutat pe la capatul lui DN1 sambata trecuta? Ma duceam spre BV, un K1600 GT venea din sens opus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Pai cum nu? K1600GT? Cu tine m-am salutat pe la capatul lui DN1 sambata trecuta? Ma duceam spre BV, un K1600 GT venea din sens opus. Doar pe hartie proprietar, sunt in asteptare inca vreo 3 saptamani. Apoi rodaj, deci pot reveni la vechile metehne de prin iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Tare v-as fi alergat si acum, dar nu mai am cu ce... Nici eu , nu mai am cu ce. Incerc sa stau pe bara anul asta, dar acum ca a dat caldura, e din ce in ce mai greu. De fapt problema e ca nu prea stiu ce vreau.Parca vreau un enduro touring(un Vstrom de 1000), parca un naked mare(am vise erotice cu k1200r-ul de la rubrica de vanzari), parca vreau ceva cu personalitate (RSV---- nici nu prea gasesc sh bun la noi), si cum bani pentru toate in acelasi timp , nu am , si ma hotarasc foarte greu, o sa treaca sezonul . Plimbare placuta participantilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Ma alatur si eu acestei ture. Mentionez ca vin cu pasagera pe un 1150 GS. Sper sa fac fata ritmului. Ne vedem maine dimineata la 8.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Esti binevenit a-diaconu. Pana la urma incropin ceva echipa: eu, Marius, MihaiTdm, Dans si 1150bmw. » Post actualizat in 08 Apr 2017 11:07Virgil, ma enerveaza tare mult oamenii rai de la enel care te tin prizonier duminica !!! » Post actualizat in 08 Apr 2017 14:57Se pare ca vine si Stefan impreuna cu un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lceu Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Salut. Vin si eu. Daca nu ajung la 8.30 la omw, va prind pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 pe la cat estimati intoarcerea acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Ora de intoarcere depinde de lungimea traseului si de cat stam in Balcik. De aceea propun ca sa schimbam traseul prin Calarasi-Silistra-Dobrich-Balcic si vom avea doar 250 km in loc de 320 pe varianta propusa de Marius. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Esti binevenit a-diaconu. Pana la urma incropin ceva echipa: eu, Marius, MihaiTdm, Dans si 1150bmw. » Post actualizat in 08 Apr 2017 11:07 Virgil, ma enerveaza tare mult oamenii rai de la enel care te tin prizonier duminica !!! » Post actualizat in 08 Apr 2017 14:57 Se pare ca vine si Stefan impreuna cu un prieten Vin si eu Editat Aprilie 8, 2017 de Septy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate