Paul Grg Postat August 20 Share Postat August 20 salut, cand te mai putem contacta pentru motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 20 Autor Share Postat August 20 Acum 3 ore, Paul Grg a spus: salut, cand te mai putem contacta pentru motoare? Salutare Teoretic, dupa ce ma întorc din Africa, adică prin 24 septembrie. O sa mai am o pauza de "relaxare", din 8 septembrie pana pe 12. Dar în timpul asta, nu pot pleca în Germania, fiind prea scurt a perioada ( îmi ia 2 zile doar sa livrez motoarele prin țară) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 29 Autor Share Postat August 29 Africa mai are de așteptat, pt ca am luat-o direct in sus, spre nord. Azi, prin Liepāja, direcția Estonia, cu o mica incursiune în Ucraina Dacă idioții de rusi nu ar fi asa idioti, mi-ar fi plăcut o tura în Sankt Petersburg Cat despre Cluj- Riga, pot spune ca sunt extrem de putini motociclisti oe drum. In Letonia, cred ca am vazut maxim 10, in 3 zile...nu ma asteptam, sincer. Mai ales ca vremea este perfectă...24-26° Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinxxl Postat August 29 Share Postat August 29 Salut, cat mai costa transportul pt o motocicleta din Germania pana in Romania (Bucuresti)? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 29 Share Postat August 29 Simpatica "Laditza"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 30 Autor Share Postat August 30 Acum 21 ore, Florinxxl a spus: Salut, cat mai costa transportul pt o motocicleta din Germania pana in Romania (Bucuresti)? Multumesc Salutare Dacă e sa vorbim doar de transport, nu știu dacă merită sa aduci cu mine, eu luând 550 de euro, pe cap de motor furajer. Cu mine, obiectiv privind lucrurile, merită dacă vrei sa se și verifice motorul înainte sa plătești câteva mii sau zeci de mii de euro. La începutul afacerii, ma minunam de felul cum oamenii pot plăti X euro, pe un motor, fara ca cineva sa ii garanteze ca ii funcționează ABS'ul, TCS , antivoblajul sau mânerele încălzite. Acum, văzând cum unii cară termopane, cartofi, saci cu merinde din Lidl, printre motoarele clienților, ba mai și legând motorul în dubă, din puncte slabe( pompa frana, carena și cel mai des în pozele " celorlalti", le vad legate de crash-bar), nici nu mai știu ce sa cred despre clientela românească...vorba unui neamt, căruia i-am povestit, și anume" unii își merita soarta ", nealegand corect, pe banii lor. Mai este aspectul actelor... Îl mai știți pe feciorul din București, care si-a luat Ktm 1290 SuperDuke, cu ajutorul marilor transportatori cunoscuți, de aici de pe forum? Care a plătit 12 mii de euro, pt un motor pe care nu îl poate inmatricula, pt ca cineva nu s-a uitat peste acte, atunci când l-a achiziționat? Is câțiva ani de atunci și omul încă mai așteaptă o despăgubire. De unde știu? Pai mai mai întreabă din când în când, dacă nu gasesc prin Germania, un cadru de 1290 SD, cu acte,la bani puțini... Mno, eu sa evit toate astea, cer 550 de euro... Test, verificare, iar test ,acte si când am dubii, chiar si CarVertical sau TÜV din banii mei ( un singur baiat, din Iasi si-a plătit el,Car Vertical ,din banii lui.) Cele bune, de lângăun pahar de vin estonian! Acum 18 ore, Lup69 a spus: Simpatica "Laditza"!!! Da, ai dreptate, arata ca nouă. Si culmea, zicea omul, ca e daily work masina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faceless_reb Postat Septembrie 7 Share Postat Septembrie 7 Te salut Marcel, concediu placut! In jurul a carui pret se mai incadreaza acum in afara un CBR500R ? Eventual un Ninja400/500 ? Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 8 Autor Share Postat Septembrie 8 Salutare Ia in calcul achiziția de pe la 4000 in sus. Plus 550 adusul pana la tine acasă. Plus cca 200 de euro, tot ce tine de înmatriculare Mulțumesc pentru urări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 1 Autor Share Postat Octombrie 1 Gata si tura in Letonia, gata si tura in Turcia, acum...back to business Asa e, întotdeauna ce e frumos ,tine puțin Nu am descalecat bine de pe motor, ca am si taiat-o in Germania, la treaba. Acum sunt acasă, tocmai am încheiat o tura,dar maine plec in Germania, cu o escala si prin Belgia. Ca fapt divers, Yamaha T7, cu care am fost in Letonia, e ok, atata timp cat nu faci mai mult de 4-500 km pe zi, cu pasager. Singur, poate as putea duce mai multi km. In schimb, tura in Turcia, călare pe Gs Adventure, a fost floare la ureche Tura fara incidente, fara probleme mecanice ( s-a ars siguranță pe faza scurtă la Gs), in rest,a mers totul ca ceasul elvetian. Turcia, ca parere personala, frumoasă, dar scumpă. Trafic haotic, multi nebuni care iti dadeau impresia ca nici nu au permis In schimb, Letonia v-o recomand cu mare drag. Experiente culinare extraordinare, oamenii calzi si primitori, multa limba rusa vorbită, ( dar engleza peste tot, mai putin in piețe),extrem de curat ,iar șoselele impecabile. Soferii extrem de disciplinati. Cazari cu preturi intre 30-40 de euro/noapte. O supa de rată, 3.5 euro, un capuccino, 1.5-2 euro, platou pt 2 persoane cu fructe de mare, 8-9 euro. Bilet de autobuz.0.7 euro, intrarea pe la muzee, 2-6 euro. Turcia, curand nu mai mai prinde, dar Letonia, cu siguranță! Cat despre Polonia ( 4 zile in Varșovia), nu am am ce spune. Ne dau clasă, din toate punctele de vedere. Fata de acum câțiva ani cand am fost, au accelerat ca dezvoltare, de neimaginat. Și, da, frica ne înălțime, m-a ținut la sol...NO BALOON !🫣 Budapesta( la o aruncatura de bat de casa mea ), e fffff turistică. Curata, organizata, îndreptată inspre turist. De ce iau 1000 de euro la masini aduse ? Simplu, ca stau si le testez pana scot untul din ele, sa fiu sigur ca investitia voastra ca si clienti, merită pana la ultimul cent. Touareg ul alb, desi parea ok, s-a dovedit a avea probleme atat la suspensia pneumatica, cat si la transmisie. Evident, am zis pas. 24.000 de euro, cheltuiți cu chibzuinta ! Castigator, a fost cel negru,tot R-line Cele bune , Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Octombrie 5 Share Postat Octombrie 5 La 30.08.2024 la 11:57, Motologistic a spus: Cu mine, obiectiv privind lucrurile, merită dacă vrei sa se și verifice motorul înainte sa plătești câteva mii sau zeci de mii de euro. La începutul afacerii, ma minunam de felul cum oamenii pot plăti X euro, pe un motor, fara ca cineva sa ii garanteze ca ii funcționează ABS'ul, TCS , antivoblajul sau mânerele încălzite. Mno, eu sa evit toate astea, cer 550 de euro... Test, verificare, iar test ,acte si când am dubii, chiar si CarVertical sau TÜV din banii mei ( un singur baiat, din Iasi si-a plătit el,Car Vertical ,din bani Salutare ! Tocmai din aceste motive , mai sus - mentionate, care mi se par foarte importante dealtfel, m-ar interesa o colaborare, privind aducerea unui Kawasaki ZZR 1400 din Germania sau alta tara in care operati. Singurele cerinte sunt : - sa aiba ABS, functional bineinteles - fara accesorii (coburi sau topcase), varianta cea mai simpla posibila Conform experientei dvstra, la ce pret ar tb sa ma astept, fara comisionul de 550 euro ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 6 Autor Share Postat Octombrie 6 Acum 19 ore, rommel a spus: Salutare ! Tocmai din aceste motive , mai sus - mentionate, care mi se par foarte importante dealtfel, m-ar interesa o colaborare, privind aducerea unui Kawasaki ZZR 1400 din Germania sau alta tara in care operati. Singurele cerinte sunt : - sa aiba ABS, functional bineinteles - fara accesorii (coburi sau topcase), varianta cea mai simpla posibila Conform experientei dvstra, la ce pret ar tb sa ma astept, fara comisionul de 550 euro ? Multumesc anticipat ! Salutare, Dacă vrei sub 20.000 de km, așteaptă-te la cca 6-7000 euro. Între 20-40.000 km, pleacă de pe la 4500 de euro Vorbesc de generația 2007-2011, cam acolo ne incadram la banii ăștia. Depinde și de bugetul pe care îl ai, evident. ............................. În alta ordine de idei, tocmai am mai încheiat o cursă, și cu ceva mașini luate, iar pe următoarele 3 săptămâni, sunt plin. Lucrez la capacitatea maximă, motiv pentru care, pana pe 21-22 octombrie, nu mai pot prelua comenzi Verificat, proba, livrat acasă, mers la câte motoare e necesar pentru a satisface exigențele, negociat ( atenție, eu spre deosebire de alții, nu percep comision din suma negociată, ba din contra, mai dau de la mine câte un borcan de miere și o sticla de vin,în favoarea voastră), de oriunde din Germania, oriunde in România, prețul pentru un motor este 550 de euro. Pentru mașini, 1000 de euro. Cele bune, Marcel Tulbure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Octombrie 6 Share Postat Octombrie 6 De curiozitate, cu speranța că nu sunt indiscret, la ce preturi finale (inclusiv comisionul tău) au ajuns cele două GS-uri de 1200 la noii lor proprietari? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 7 Autor Share Postat Octombrie 7 Salutare, Cel rosu, 2006, 34 k km, 4850 Cel gri, 2008, 50+ k km, 6250 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Octombrie 7 Share Postat Octombrie 7 Salut Marcel, Poti te rog sa imi spui la cat ar ajunge un BMW R nine T pana in 20000 km in stare ireprosabila, indiiferent de anul de fabricatie? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 Pana la cat ajunge, sau cam de unde incepe???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 8 Autor Share Postat Octombrie 8 Salutare 10 k km, 2015, 8000 euro,în linii mari La Pe Es Motorrad, este unul, il văzusem săptămâna trecută, cu cca 12 k km, Akrapovic, 2014, la 9000 eu, dar la aia acum negociez cca 500-1000 euro. Avem o relație destul de solidă și de încredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Salut, Marcel! Ce optiuni ar avea R1200 R-ul acela de mai sus si ce pret este? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Octombrie 21 Share Postat Octombrie 21 La 08.10.2024 la 9:45, Motologistic a spus: Salutare 10 k km, 2015, 8000 euro,în linii mari La Pe Es Motorrad, este unul, il văzusem săptămâna trecută, cu cca 12 k km, Akrapovic, 2014, la 9000 eu, dar la aia acum negociez cca 500-1000 euro. Avem o relație destul de solidă și de încredere Multumesc frumos pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 22 Autor Share Postat Octombrie 22 (editat) La 20.10.2024 la 14:16, george_p a spus: Salut, Marcel! Ce optiuni ar avea R1200 R-ul acela de mai sus si ce pret este? Merci! Salutare 2015, 48. K km, quickshifter, ESA, cred si mânere încălzite , 5300 Euro Ieri am ajuns acasă, azi livrez prin țară, mâine plec iar în Germania. Imi ia cam 3 săptămâni sa le aduc acasă, doar cele deja cumparate, in concluzie, nu mai pot prelua comenzi, atat pt moto cat si pt auto Cele bune, Marcel Editat Octombrie 22 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Octombrie 22 Share Postat Octombrie 22 Salutare ! Văd că aduci iar mașini. Cat e prețul pentru un Logan MCV din germania in Romania (București) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 22 Autor Share Postat Octombrie 22 Salutare 1000 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Miercuri la 11:59 Share Postat Miercuri la 11:59 (editat) Salut. Mai aduci motociclete din Austria? Un supermoto. Am nevoie de un transport urgent. Sa fie luata vinerea asta de pe langa linz la bucuresti. De mentionat e ca vreau sa o vand Editat Miercuri la 12:09 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat ieri la 03:15 Autor Share Postat ieri la 03:15 Bună dimineața Din păcate, nu am loc decât după data de 25 noiembrie. ................. Și, cu aceste poze, mai închei o săptămână de lucru. Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Acum 18 ore, kinguh a spus: Salut. Mai aduci motociclete din Austria? Un supermoto. Am nevoie de un transport urgent. Sa fie luata vinerea asta de pe langa linz la bucuresti. De mentionat e ca vreau sa o vand Am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate