valibogdan Postat Miercuri la 11:57 Share Postat Miercuri la 11:57 Salut, De curiozitate Benda LFC-ul cat a fost, si tot de curiozitate in ce oras din Romania l-ai lasat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu92 Postat Miercuri la 16:16 Share Postat Miercuri la 16:16 4 hours ago, Motologistic said: Salutare Nu zic ca trebuie sa fiu exemplu de urmat, dar... Am luat initial 1200 GS 2017, apoi pt ca mi se părea prea fragil, chinezesc si mult plastic, am luat 1200 GS Adventure 2012( ala e tank), iar de ceva vreme, mi-am luat 1250 GSA ( care zici ca e 2017'le, doar ca la alți bani.) Cel mai mult contează starea lui, nu anul, zic eu. Si fff important, cine l-a avut înaintea ta La 2017, trebuie avut grijă să nu fie înmatriculare 2017 si producție 2016...ca alea is proaste Salutare Pai, detaliile care ne încurcă...bugetul. Nu știu ce as putea sa iti spun mai mult decât am scris mai sus. Cele bune, Marcel Salut, Deci cumva inteleg ca mai bine sa ma orientez spre GSA fiind mai robust si mai "complet" dpdv accesorii (crash bar, lumini etc...) Modelul 1250 GSA ca al tau ce an ii, km? Pe la ce banuti ajunge? La nivel de accesorii cum vin de obicei, cutii in particular ma intereseaza? Mersi, Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Miercuri la 19:58 Autor Share Postat Miercuri la 19:58 Acum 8 ore, valibogdan a spus: Salut, De curiozitate Benda LFC-ul cat a fost, si tot de curiozitate in ce oras din Romania l-ai lasat? Bucuresti, Hotel Rin, a ajuns în 12.000 Acum 3 ore, Radu92 a spus: Salut, Deci cumva inteleg ca mai bine sa ma orientez spre GSA fiind mai robust si mai "complet" dpdv accesorii (crash bar, lumini etc...) Modelul 1250 GSA ca al tau ce an ii, km? Pe la ce banuti ajunge? La nivel de accesorii cum vin de obicei, cutii in particular ma intereseaza? Mersi, Radu Al meu, 2023, 35.000 km...pretul...pfff clar sub prețul pieței, cu mult. Dar full, e către 19.000, ca ăsta. GSA e doar design si gust,zic eu. Pt ca, benzinării, în Europa sunt peste tot, iar rotile cu spițe, sunt un moft( pt un rider simplu spre mediu). Dacă nu esti musculos sau îndemânatic, poate însemna un minus chiar , fiind mai masiv. Altfel, pt ce ? Un set de proiectoare ( le cumperi aftermarket pe LED cu 750 de lei) ? Recomandarea mea e sa le probezi ambele versiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark Alex02 Postat Joi la 12:29 Share Postat Joi la 12:29 On 4/7/2025 at 1:16 AM, Motologistic said: Pretul e ok daca kilometri sunt reali. Detalii ma refer la mai mult poze , ca astea nu stiu ce destept le-o facut la umbra , deci probabil are destule defecte estetice care nu se vad. Sau lumea aici trimit banii pe 3 poze la misto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Joi la 15:48 Share Postat Joi la 15:48 Am impresia că îl confunzi pe Marcel cu vreun samsar din târgul auto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Joi la 18:57 Autor Share Postat Joi la 18:57 Acum 6 ore, Mark Alex02 a spus: Pretul e ok daca kilometri sunt reali. Detalii ma refer la mai mult poze , ca astea nu stiu ce destept le-o facut la umbra , deci probabil are destule defecte estetice care nu se vad. Sau lumea aici trimit banii pe 3 poze la misto ? O sa ii transmit proprietarului, să meargă draq sa învețe întâi sa pozeze, apoi sa vândă motoare Acum 3 ore, Lucian_M a spus: Am impresia că îl confunzi pe Marcel cu vreun samsar din târgul auto... Nu e stres, important e sa ne mai bucuram de niște motoare aduse. Postare făcută de la Oldenburg, azi 10.04.....poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate