Blue_Lightning Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 (editat) http://www.observatorulph.ro/auto-moto/79005-motociclistul-ranit-in-ploiesti-nu-are-permis-de-conducere http://www.observatorulph.ro/eveniment/79003-motociclist-implicat-intr-un-accident-in-ploiesti-o-persoana-ranita Vorba aia: "ce sa faci, n-ai ce sa faci". Sau, "ghinion" cum ar spune domnul presedinte. Editat Aprilie 29, 2017 de Blue_Lightning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Articole despre acelasi incident...dar poze cu 2 motoare diferite ) Si tare cred ca nici unul dintre ele e cel implicat in accdident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Lightning Postat Aprilie 29, 2017 Autor Share Postat Aprilie 29, 2017 Articole despre acelasi incident...dar poze cu 2 motoare diferite ) Si tare cred ca nici unul dintre ele e cel implicat in accdident... E un un site/ziar de stiri local. Mi-a fost aratata poza asta, o pun si eu aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Se strang niste baieti "forjori " pe acolo , pe la sala sporturilor , o fi vrut sa ii imite pustiul de 18 ani fara permis . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 ar fi iesit un side-boob perfect dar tine kktu ala de poseta in mana spuneti NU POSETELOR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Nici bluza nu ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Oribili blugi, nu arată nimic. Sănătate fetei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Din zvonuri este vorba de un motor ce urma a fi cumparat si a dorit sa il testeze inainte, numai ca socoteala a iesit altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 O fi vrut sa vada cat de rezistent este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Eu zic sa nu-l cumpere, ca nu prea ii tin franele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 18 ani si proba fz fazer de 600? incitant. a lovit masina si s-a lovit la coloana. tipa e acolo din grupul de curiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Zi si tu Paulynos, sa tot dai in probe fara garantii...Bine, asta nici permis nu avea, mafiot paradit si plin de datorii de la 18 ani ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Unde-s datoriile? Cumpara motorul si sanatate.E simplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 sa mai caute, la banii aia gaseste una nelovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Plus ca s-a dat odata cu una...prea nervoasă pentru el ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 (editat) eu il si bateam in locul aluia in care a intrat cu masina. aaa, nu ti-ai rupt mainile din accident, vino incoa fwtwti gura ma-tii sa vezi ce-ti dau eu tie ca mi-ai lovit masina Editat Aprilie 30, 2017 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviuZ750 Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Junioru' de langa Logan e autorul?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Zi si tu Paulynos, sa tot dai in probe fara garantii...Bine, asta nici permis nu avea, mafiot paradit si plin de datorii de la 18 ani ☺ chiar trebuie sa-l activezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Sunt convins ca a simtit o mica satisfactie in sinea lui, dar nu poa sa zica nimic, ca ala n-avea permis si pica ideea de proba insasi. Altfel, sa-l fi vazut...ce mai zburdau gif-uri pe topic, stateam o ora sa incarc o pagina cu amaratul de net de la vapor ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Mda, pare rau la mine dar nu prea am ce sa zic ca bagam un happy dance chicken run blip rapid dar nu prea am cum. Mustacesc asa putin dar nu cine stie ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate