george05 Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 (editat) Poate "a rupe norma" are diferite sensuri pt noi doi. Sau tu esti din cei care au impresia ca doar cu ss se poate? Ceva legat de accident ai de spus sau doar "aberezi"? Editat Mai 5, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 (editat) Ramona Varodi, reprezentant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, a declarat că tânărul a pierdut echilibrul motocicletei din cauza vitezei, într-o zonă cu o succesiune de curbe. În timpul căderii motocicleta acestuia a izbit un autocamion staţionat pe sens opus, al cărui şofer a tras pe dreapta, văzând accidentul. ???? Eu am inteles asa: "In momentul impactului, autocamionul stationa deja, soferul observand accidentul din timp si tragand pe dreapta. Motocicleta a alunecat pe asfalt si s-a izbit de autocamion." E mai clar acum? Chiar conteaza atat de mult cum a fost redactata stirea sau cum s-a exprimat reprezentanta politailor? Condoleante parintilor, vai de capul lor. Baiatu' haladuieste deja prin Elyssium, asa ca nu prea conteaza ce zicem noi pe-aici... Tara, legi, drumuri si mentalitate de c a c a t. Mai comenteaza unu' mai sus, cu numar rabatabil, ca nu ai cum sa rupi norma cu un naked de 600. Cand citesc cum gandesc unii, nici macar nu mi se pare comic, ci trist. Da' poate oi fi eu depasit, nu zic nu. Editat Mai 5, 2017 de pasquinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Varu', norma o rupi si pe bicicleta si it rupi gatul daca nu stii cu ce se mananca. » Post actualizat in 05 May 2017 20:45 Eu de exemplu am rupt norma la coada la suc in echipament moto ca mi-a intrat un tantar in ochi de 2 ore mai tarziu am ajuns la urgente la spitalu' ORL si mi-au scos goanga cu penseta din ochi care goanga imi zgariase corneea foarte tare. Noroc ca stiu matematica si am refuzat plasturele ala cat juma de fata care imi acoperea ochiul dupa interventie ca altfel nu mai ajungeam intreg acasa, calare fiind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Tinand cond ca in stire spune ca s-a tarait undeva la 150 de metri, posibil ca cel din tir sa il fi vazut ca vine spre el, a tras pe margine, avand timp daca esti iute de mana si tragi repede de covrig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTY69 Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Poate omul a intrat in voblaj si a pierdut controlul, luandu-si un highside, motiv pentru care nici mobra nu e asa de tavalita. E interesant de remarcat ce fel de echipament o fi purtat, daca avea casca made in China sau cu doua marimi mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Teoretic, pe la 125 Km/h (35m/s) - distanta de franare pana la oprire este de cam 150m (pe motocicleta, nu si direct pe asfalt, fara ea) Si daca in drumul tau spre rai mai treci si pe sub parapetul ala de tabla . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTY69 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Oare? Asa se mint multi cand isi pun trompete de casti in cap, chinezarii sau mai mari cu doua numere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Oare? Asa se mint multi cand isi pun trompete de casti in cap, chinezarii sau mai mari cu doua numere. Ai dreptate, din nefericire. Cu toate astea, tot din nefericire, sunt multi care cred ca o casca de calitate te poate proteja daca te lovesti cu capul de un stalp, parapet, masina etc la 100 km/h sau mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Totusi poate face diferenta intre sicriu deschis si inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Stiu ca e subiectiv testul. Cand o sa am 10 casti si un banc de proba standardizabil o sa va anunt. Momentan, asta am gasit pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Cei de la FortNine mai fraceau crash tests pt casti...intr-un mod ceva mai elaborat decat ce e in filmuletul de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 A zis cineva odata o vorba buna: "Casca te protejaza de vant si musculite." ala era un idiot spun "era" fiindca prostii traiesc putin de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 ala era un idiot spun "era" fiindca prostii traiesc putin de obicei da vai cat de tare te inseli. prostii sunt multi, mjoritari si longevivi, incredibil de longevivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 mistourile nu-si au rostul pe un topic unde s-a dat cu RIP..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Decât za arunce lumea cu oua în defunct, mai bine cu zâmbetul pe buze. Ca la baptiști. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate