marcone Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) De pe FB: accident la intrarea in Domnesti dispre Bucuresti, langa statia electrica, un taximetrist ar fi intors fara sa se asigure iar un cuplu pe motocicleta ar fi intrat in plin in taxi. Cei doi de pe motor sunt raniti grav din cate am citit. https://lh5.googleusercontent.com/bNC0-pPFWukKZRLH1FJEoVmnzowOKRINYM9pt_dF_HS32cBA66AisTrxlqTpYNSqDplDGLMvrOesG9k=w1304-h702-rw Editat Mai 16, 2017 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Link-ul nu e valid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirc Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Sursa: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBucuresti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrinicusor Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Ziua și accidentu,nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Alt taxi. acelasi tipar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirc Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) Acelasi tipar a fost repetat si ieri in Bucuresti. Sursa: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBucuresti/ Editat Mai 16, 2017 de sirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Ii doare fix in cot, pentru ca legea nu e atat de aspra cu ei, si in loc sa stea la 8 dimineata prin cine stie ce locuri pititi (exemplu Tudor Vladimirescu) cand nici naiba nu poate depasi 30 km/h mai bine ar supraveghea zone de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) ....sau mai bine ar pune gard / parapet unde au simtit nevoia sa puna dubla continua. P.s. ma gandeam la accidentul de pe expozitiei, m-am prins ulterior pe ce topic comentez, dar tot imi susțin ideea. Despartitoare intre sensuri FTW!!! Editat Mai 16, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Despartitoare intre sensuri FTW!!! Despartitoarele merg doar acolo unde nu ai drumuri laterale sau constructii la marginea drumului, in locul unde s-a intamplat accidentul ai ambele. Deasemenea despartitoarele trebuie insotire de sensuri giratorii, mai sunt destui ani pana cand o sa apara asa ceva in Domnesti, unde mai pui ca se vrea a fi si ... suspendat. Pana una alta, are cineva informatii despre starea celor accidentati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Despartitoarele merg doar acolo unde nu ai drumuri laterale sau constructii la marginea drumului, in locul unde s-a intamplat accidentul ai ambele. Deasemenea despartitoarele trebuie insotire de sensuri giratorii, mai sunt destui ani pana cand o sa apara asa ceva in Domnesti, unde mai pui ca se vrea a fi si ... suspendat. Pana una alta, are cineva informatii despre starea celor accidentati? Pai tocmai de aceea pui gardul/parapetul. Ca sa nu mai intoarca imbecilii pentru ca le este lene sa mearga 2-300 m sa intorca unde o poate face cum trebuie (cazul de pe Expozitiei). Este singura metoda care functioneaza intr-o tara cu nivel de civilizatie precum in RO. Chestii gen tarusi din cauciuc sau alte inventii occidentale "soft"ai vazut ce soarta au avut prin Bucuresti. Sanatate celor 2 si speram ca nu este prea grav mai ales daca sunt mai in varsta. Offtopic: cati dintre soferii Uber au fost implicati in accidente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) Mai, in Brașov eu am tot injurat sensurile giratirii insa pe cuvânt daca in ultimii 10 ani eu am vazut vreun bou sa intoarca aiurea.... Editat Mai 16, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Adevarat. Mereu cand treceam cu motorul prin Brasov eram super confuz si injuram de nervi in casca sensurile unice si giratoriul. Acum imi dau seama ca are sens, mi-as dori sa vad in Buc niste masuri de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Pai tocmai de aceea pui gardul/parapetul. Ca sa nu mai intoarca imbecilii pentru ca le este lene sa mearga 2-300 m sa intorca unde o poate face cum trebuie (cazul de pe Expozitiei). Este singura metoda care functioneaza intr-o tara cu nivel de civilizatie precum in RO. Chestii gen tarusi din cauciuc sau alte inventii occidentale "soft"ai vazut ce soarta au avut prin Bucuresti. Sanatate celor 2 si speram ca nu este prea grav mai ales daca sunt mai in varsta. Offtopic: cati dintre soferii Uber au fost implicati in accidente? Nu cred ca are rost sa comparam soferii/masinile de pe UBER, cu mitocanii, taranii si toti nespalatii de pe taxiurile de ''firma'' care circula cum vor si pe unde vor.(mai sunt si exceptii, dar putine). Sanatate celor doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 (editat) Mai, in Brașov eu am tot injurat sensurile giratirii insa pe cuvânt daca in ultimii 10 ani eu am vazut vreun bou sa intoarca aiurea.... avem in sibiu giratorii sa dam si la altii. ce credeti ca nu se intoarce aiurea? Editat Mai 17, 2017 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 (editat) Astazi de dimineata, pe E60 la iesirea din localitatea de domiciliu, intorcea un Opel peste 4 benzi si linie dubla continua.... Nu eram cu motorul, dar am profitat de ocazie sa vad daca se incinge claxonul in 10 secunde. Editat Mai 17, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Nu eram cu motorul, dar am profitat de ocazie sa vad daca se incinge claxonul in 10 secunde. Manevra cu claxonul e bună, dacă e vreun miliţian cu ochii în acte pe acolo îi atragi atenţia să-l ardă pe nespălat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate