nycku Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Salut, vreau sa îmi iau şi eu o motociletă cu ataş, ce recomandări aveţi: - să fie fiabilă - să nu facă nazuri la drumuri lungi - să poată merge cu o viteză de croazieră de 80km/h. Rog nişte păreri şi după achiziţie să ne vedem la cât mai mulţi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 As fi si eu foarte interesat de raspunsul la aceasta intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 In functie de buget . Poti lua un r1200gs sau un k1600gt si sa le atasezi un atas pivotant aau ciar cei de reprezentanta ural fac prindere si cred ca si atas pentru r1100r pe la 4000euro ( cam scump). Asta daca vrei ceva mai fiabil . Singura motocicleta in productie cu atas e ural si costa de noua vreo 12-13000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nycku Postat Septembrie 27, 2017 Autor Share Postat Septembrie 27, 2017 Mă gândeam la yn ij sau depnr, ceva până la. 2000, euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Pai si primul post cine l-a scris?! Te poseda vreun duh rau? De la IZH si Dnepr sa ceri sa fie fiabile, sa nu faca nazuri la drum lung, si viteza de croaziera de 80km/h cu doua (3?) persoane si bagaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Mă gândeam la yn ij sau depnr, ceva până la. 2000, euro croaziera la 80 cu atas doar cu ural nou sau cu motor modern si atas adaptat. Ij nu are suficienta putere pt asa ceva; Dnepr nu are suficienta fiabilitate pt asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Salut, vreau sa îmi iau şi eu o motociletă cu ataş, ce recomandări aveţi: - să fie fiabilă - să nu facă nazuri la drumuri lungi - să poată merge cu o viteză de croazieră de 80km/h. Rog nişte păreri şi după achiziţie să ne vedem la cât mai mulţi km. Salut , baietii de la mymoto au asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Uite atas misto /index.php?/topic/747230-vand-kawasaki-voyager-xii-zg-cu-atas/?hl=%2Bvand+%2Batas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 - să fie fiabilă fiabilitatea e pasiunea romanului ... ca d'aia suntem neam de tractoristi , nu , orice cotet ti-ai lua nu o sa fie fiabil - să nu facă nazuri la drumuri lungi vezi mai sus - să poată merge cu o viteză de croazieră de 80km/h. viteza de croaziera pe dn-uri trebuie sa fie minim 90 km/h ca sa nu te depaseasca tirurile , sa nu te pui inutil in pericol ... nici un cavaler al fierului de pe aici n-o sa-ti spuna despre cosciugele astea pe roti , FRANEAZA SI VIREAZA MAI PROST CA UN TIR !!! drumuri lungi ... muhahaha , este ca nu ai mers nici 1 km pe ceva cu atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 un transalp 600 cu atas pivotant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Ural 65o 9o croaziera cu pasager si multiple bagaje. Am facut cu motorasul ala 8o ooo de km fara reparatii majore. Insa numai cu piese de la reprezentanta Ural. Deficitar la ea sunt suspensiile si franele care se pot imbunatatii insa cu costuri suplimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nycku Postat Septembrie 27, 2017 Autor Share Postat Septembrie 27, 2017 Nu am mers nicodată cu o motocicletă cu ataş, dar îmi plac cum arată, şi mă gândeam să iau una, şi să merg cu ea prin ţară. Nu mă pricep deloc la mecanică, nu am nici cea mai vagă idee despre motocicletele cu ataş încă, dar niciodată nu e prea târziu să învăţ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 cel mai bine incerci sa mergi cu unul si vezi dupa aia daca iti place sau nu. Sunt mai periculoase ca o mobra normala, daca nu stii ce faci vine atasul peste tine imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Cu ceva modificari la aprindere si carburatoare vacumatice montate dupa face croaziera 80 km /h dar cum se spunea mai sus frinele trebuiesc imbunatatite (aprinderea si carburatoarele nu mai dau probleme, are un cuplu in turatii joase ff bun si consum irizoriu fata de configuratia originala) poate o centrare mai atenta a rotilor ... si merge super . Cu virajele la categoria atas treburile se mai schimba ceva mai rigid , trebuie un pic de antrenament transmisia cu , cardan este mai rigida . Ca moto comunista e super , dar ai sa capeti antrenament la mecanica . Daca o tii la 4 ace (mecanic vorbind) este o alta senzatie chiar daca pina acum te ai dat cu jafoneze sau europene . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Salut! As vrea sa-mi iau un sutien ...Nu stiu, nu am mai fost niciodata cu sutien ..Voi ce ziceti ? O sa-mi placa ? Nu ma pricep ..se asambleaza greu ?..Oare ce sutien sa-mi trag ? Mi-ar trebui unul fiabil si performant. Am vazut ca umbla si altii cu sutien si imi place cum arata asa.... Rog niste pareri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Fii smexy si umbla fara. Atasistii sunt un soi anume,eu mereu i-am apreciat. Nu inteleg de ce atata negativitate si ofuscare. Oricine poate invata. V-ati nascut in nepra cu atas unii.... Ca idee avem in Braila un nene cu o yamaha virago de 750/1100,nu stiu exact, cu atas. Il vad toata vara plimbandu-se cu sotia. Au amandoi peste 70 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Lamuriti-ma va rog, adica cum atas pivotant ? Da voie mobrei sa se incline si astfel nu mai ai diferente in abordarea virajelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 exact, asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 In Moldova se poate, la noi e mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Ok, multumesc, deci ce am banuit, habar nu aveam ca se poate si asa dar ideea e buna ca nu mai ai probleme de adaptare. Implementarea din clip mi se pare hilara cu atasul inclinandu-se invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Fii smexy si umbla fara. Atasistii sunt un soi anume,eu mereu i-am apreciat. Nu inteleg de ce atata negativitate si ofuscare. Oricine poate invata. V-ati nascut in nepra cu atas unii.... Ca idee avem in Braila un nene cu o yamaha virago de 750/1100,nu stiu exact, cu atas. Il vad toata vara plimbandu-se cu sotia. Au amandoi peste 70 de ani. De 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Cea mai ieftina si practica soluite este un Ij planeta 5, eventual variata Lux cu frane pe disc la roata fata si atas, la care s-a adaptat un motor de japoneza. E solutie care se incadreaza in bugetul de 2000 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 E de vanzare: https://pro-bike.ro/forums/topic/147820-motocicleta-mea-ij-planeta-5-cu-ata%C8%99/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Uite atas misto /index.php?/topic/747230-vand-kawasaki-voyager-xii-zg-cu-atas/?hl=+vand++atas Voyager-ul nu mai este de vanzare. A fost cumparat de un buzoian acum vreo 3-4 saptamani. Editat Septembrie 29, 2017 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 De 750 Da,super! Mi-ar fi placut sa ii cunosc pe proprietari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate