Sari la conținut

Tura (24.11.2017) Bucuresti - Targu Jiu (650 km)


SONYC
 Share

Postări Recomandate

Inteleg ca ai terminat baia Paul :)

 

Tu oricum esti in lumea ta astfel incat evit sa iti dau prea multa apa la moara, cu toate astea o sa te intreb, ne-am uitat radacinile?

 

Acum poti face touring doar cu GS-ul de 1200? Sau doar cu Varadero de 1000? Sau doar cu V-strom-ul de 650?

 

Bunicu' fuma tigarile Carpati, conducea o mobra Carpati si cucerea Carpatii. Oare cum reusea?

 

Daca rezista jucaria, din punctul meu de vedere poti face touring si cu un scuter. Ori consideri asta ca fiind ceva rusinos? Asa-i ca nu ii saluti pe drum pe "amaratii" astia?

 

Totul pleaca si se rezuma la sufletul omului, la spiritul lui aventurier. Mobra e doar un mijloc de transport, nimic mai mult.

 

De ce consideri ca n-as putea face touring cu o mobra de tip naked? Sa fie din cauza suspensiei? Sau a lipsei carenelor/parbrizului? Sunt desigur niste minusuri, dar departe de a spune ca nu o poti utiliza la calatorii in afara orasului. In primii 500-1000 de km m-a deranjat putin lipsa protectiei la vant, dar m-am obisnuit, iar acu' nu il mai simt.

 

Ma rog, perspective diferite, atat doar ca tu esti mai putin tolerant cu alegerile altora.

 

Mai omule, tu esti cel mai putin tolerant cu parerile altora, nu eu.

Mie mi se pare interesant cum celor cu mult mai multa experienta decat tine, si bine-intentionati, tu vii cu pieptul in fata si le razi intr-un mod foarte agresiv cate o laba peste bot, peiorativ de multe ori, si pe urma pozezi in victima persecutata. Te inseli daca tu crezi ca acumularea de km intr-un timp scurt este suficient in drumul spre stapanirea ghidonului.

 

Dintre toate tipurile de mobre nakedul este cam cel mai putin predispus la touring. Evident poti face drumuri lungi cu orice in final.

 

Eu traiesc in lumea mea, am uitat de unde am plecat, nu salut amaratii? Te-as ruga sa-ti masori cuvintele, asule, ca sa evitam situatiile jenante in viitor, din lumea reala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Altii sunt asii, nu eu, faci o confuzie.

 

Mai sa fie, initiezi o mistocareala iar cand ti-o demontez prin argumente, te superi. La ce situatii jenante faci referire? La alea in care singur te pui? Vad ca ai chef de baieteala, da-mi de veste daca vrei adresa. Nu ma dau in laturi, fie ca o dau, fie ca o iau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca eu l-am invatzat bataie pe paulica

 

E ok, cautam oricum sa scot o masea doua, daca are pumnul greu o scot si pe aia de minte de mi-a ramas. Na', mai pot sustine acum ca nu sar colegii motociclisti la nevoie? Nu mai pot :crack:

 

Atat il duce capul, atat face, e ok, cum spuneam, nu dau niciodata inapoi de la o baieteala.

 

Ce ma surprinde e faptul ca pe de o parte ma ameninta, pe de alta parte e sensibil, ca s-a suparat pentru nu stiu ce vorbe de ale mele. Macar de i-as fi zis vreo nasoala, dar probabil l-a deranjat ca mi-am permis sa ii spun franc ca bate campii.. grav. Adevarul doare, stiu.

 

Stai asa, ca a postat. E cu substrat, squid.. aka nevertebrata :crack: Amice, oricat te-ai incapatana in ideile tale fixe, eu intotdeauna mi-am asumat afirmatiile si faptele, dar e ok, crezi ce vrei. Esti doar un mistocar plictisit, imi pierd timpul de pomana cu tine. Spor in toate sa ai!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:)))))) n-am vazut ceva mai genial decat intrebarea asta de cand a dat superbec quote nu mai stiu cui cu "zi-mi unde am zis ca eu nu pot face X" si el a dat quote la juma' de fraza :))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sonyc , haroganțeală din asta flușturatică și doct-caterincoasă e interesantă,dar doar cât sarea in bucate. Altfel irosești bunătate de povestire .

Eu zic că flăcăii ăștia care învârt roti de mult știu bine că în frumoasa noastră patrie , mobra+noapte+frig+ceata = pericol de moarte . Mare pericol .

Dacă vrei să continui , e treaba ta , dar imagineaza-ti un câine negru care sare dintr-o curte , pe jos e ud , și de pe contrasens vine un tir . Știu că nu ai temeri deosebite despre aderenta gumelor tale , dar despre aderenta tirului nu ai nici o informație . Și nici a câinelui .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.

 

Pertinenta interventie, iti multumesc Robert.

 

Tin doar sa subliniez faptul ca nu sfaturile ma deranjeaza, ci modul "superior" in care "se arunca" de catre unii. Daca nu stii sa fii om, experienta ta de 'nspe mii de km ma lasa rece. Dar aici nu este vina lor, ci a mea. Ei rad de mine ca sunt diferit, eu rad de ei ca sunt toti la fel.

 

Din "arata-mi boss guma spate" nu ii scoti, de parca asta conteaza. Nu oamenii pe care ii intalnesti in peripetii, nu drumurile cu ale sale peisaje, nu prietenii alaturi de care imparti pasiunea pentru doua roti, nu, totul se rezuma la acele dungi. Fie vorba intre noi, am "tocit" lateralele pneului spate in primele 5 minute pe circuit, fara sa ma stresez catusi de putin. Dar acolo e o cu totul alta distractie. Imi place si o sa revin, dar turele lungi sunt cele ce imi incalzesc sufletul. Chiar si la 30 km/h, nu viteza este importanta.

 

Voi continua Robert atat timp cat eu ma simt in siguranta, nicidecum cat timp imi va zice unul sau altul ca sunt. Nu merg pe mana altuia, ci pe a mea. Daca asta ma face un tip arogant, atunci aroganta asta ma va mentine in siguranta.

 

Eu nu-s o fire prapastioasa, am sange rece si tratez lucrurile pe masura ce apar. Multe se pot intampla pe drum, si nu doar in sezonul rece, cand cei ce aleg sa mai mearga sunt automat mult mai atenti.

 

Voi incerca sa ignor frustrarile unora si sa imi vad de calatorii. Eu nu voi obosi prea curand, dar ei sper ca se vor plictisi la un moment dat de atata bagare in seama aiurea si isi vor vedea de ale lor, sau macar de ale altuia.

 

Ma voi rezuma de acum doar la jurnalul de bord, in ideea in care voi si vinde la un moment dat mobra asta pentru alta clasa, si la topicul de excursii, unde voi posta turele deschise tuturor amatorilor de plimbari.

 

Va doresc toate cele bune!

Editat de SONYC
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...offff, diferitule care esti tu diferit.

S-a luat astia mari de tine, dar tu nu te lasi mai prejos. Razi de iei, ca ie toti la fel...

 

Unu. la mana: Ai zis ca accepti sfaturi. S-a vazut cum accepti. Ce sfat mai bun vroiai decat cel primit? In conditiile meteo in care ai decis tu sa mai aduni niste km, cel mai bun sfat este cel pe care l-ai primit: Stai acasa ca e periculos pe vremea asta!

 

Doi. la mana: Zici ca te-a deranjat "tonul" cu care ti-a fost dat sfatul. Pai ce mai ziceai daca:

1. ti se spunea: "stai dracu' acasa, fraiere, ca iti rupi capu' pe vremea asta"?

2. nu ti se dedea niciun sfat si dadeai cu tine si cu mobra de planeta?

3. facea lumea bascalie de tine ca vrei sa te dai zmeu pe 2 roti si mergi pe o vreme din asta

 

Trei. la mana: Sari de qur in sus la ORICE ti se spune, de catre ORICINE. Pe toate topicurile pe care intervii tu esti cel mai tare si te bati cu caramida in piept ca iti porti singur de grija. Asa o fi, dar ce sa vezi? Nu esti singurul. Toti oamenii astia care au avut cate ceva de spus au o oarecare experienta si isi poarta singuri de grija cu mult mai mult timp inaintea ta. Tine minte ca aici vorbim despre motociclit si nu de altceva.

 

Patru. la mana: Esti atat de disperat sa aduni km, si iti faci atata tam-tam de numarul km incat zici ca esti nu stiu ce vedeta. Stai chill, ca, desi ai +12k km, i-ai facut DOAR in 3 luni. Adica: septembrie, octombrie si noiembrie. Inca nu ai intalnit nici macar 5% din situatiile din trafic pe care unul cu experienta de cativa ani le-a intalnit.

 

Nu am mai vazut pe nimeni atat de agresiv in ceea ce priveste relatia cu altii. Cand primesti un sfat de la unu' mai experimentat, casti bine urechile si asculti. Ca urmezi sau nu acel sfat, e alta discutie, dar in niciun caz nu te "iei de guler" cu el cand e clar ca respectivul ti-a dat sfatul doar pentru ca ii pasa.

 

Parerea mea este ca, daca o sa continui in stilul asta, toti o sa-si bage ceva in tine si cand chiar o sa ai nevoie de un sfat o sa te alegi cu un "ignore" total. Cum am zis...e doar parerea mea.

 

Cinci. la mana ...si cumva on topic: Tura aia e foarte frumoasa si merita mult mai mult timp pentru a o face. Ce ai facut tu, e o simpla alergatura in care nu stiu cat ai apucat sa vezi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca lui SONYC ii place peni$ul, ca vad (ca un simplu observator) ca ii tot place sa il ia pe fiecare topic. Si mai ziceati de mine ca as avea eu ceva cu mister initiator :)))


» Post actualizat in 28 Nov 2017 15:01

..

 

Cinci. la mana ...si cumva on topic: Tura aia e foarte frumoasa si merita mult mai mult timp pentru a o face. Ce ai facut tu, e o simpla alergatura in care nu stiu cat ai apucat sa vezi.


Ideea e sa adune km sa nu mai zica lumea de el ca e incepator :P

Editat de LimpTA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Urmaresc discutiile tale pe forum dar nu inteleg incotro vrei sa mergi, ce rost are aceasta inversunare la sfaturile altor colegi? nu vrei sa tii cont treaba ta, dar din bun simt nu te luat de ei. Daca nu ai inteles cum functioneaza aceasta comunitate mai citeste citiva ani si apoi incepe sa te contrezi, cel putin scrii frumos despre excursii, patreaza-te pe aceasta.

Nu este nici o competitie deschisa inca, nici pe km, nici pe ce motoare mergem, nici cine are mai multe postari, asa ca stai mai calm, cele bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...