Vizitator nitsugua Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Ba...deci ne am dat dreaqu! Numa figuri avem in cap, numai cai putere si cuplu, numai turbine si cmc peste 3000. Nu mai stim sa mergem cu masini mici, cu motoare mici, suntem jupani. Dar avem rate si la telecomanda universala de la plasma si alimentam de 100 de lei doar cand luam salariul. Tipic romanesc. Noroc pe capu nostru ca vine campania de primavara si scapam de tine de pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 numai tu esti boss de boss cu 520d tzipla spalat la islaz ...chiar e al tau sau iar pui poze cu lucrurile altora? .... nu raspunde era mai mult o afirmatie ... bahahahahahahahahah » Post actualizat in 10 Jan 2018 06:02 yo am oltcit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 bahahahahahahahahah » Post actualizat in 10 Jan 2018 06:02 yo am oltcit ! oldshit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 oldshit ti-a intrat apa la delcou florineleeee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 oldshit bah da picky mai sunteti , nici Seinfeld nu-si schimba glumele zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 DAR daca vrei un hot hatch premium cu tractiune spate .... nu mai ai decat A klasse care este mai scump a-ul are tractiune fata sau 4x4, nu spate si din cate stiu z4 are sasiul lui, nu are treaba cu f20 ultimul z care a avut sasiu imprumutat a fost z3 cu e36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 a-ul are tractiune fata sau 4x4, nu spate dap asa e , am uitat ca s-au stricat si aia si din cate stiu z4 are sasiul lui, nu are treaba cu f20 ultimul z care a avut sasiu imprumutat a fost z3 cu e36 mai documenteaza-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 A-ul are sasiul de Renault Twingo,din cate stiu eu. Sper sa nu gresesc. Mercedes a luat cateva "chestii" in ultimul timp,de la Renault. de megane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Smart -> Twingo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Prietena mea ar vrea sa isi schimbe masinuta, si ii surade un bmw seria 1, pe benzina, SH, an de fabricatie cam 2010-2014 (sa fie euro 5 in orice caz). As fi curios daca aveti experienta cu motoarele bmw pe benzina, care din ele prezinta probleme, care sunt alte probleme uzuale, sau care sunt modelele de evitat cu orice pret... Stiu ca toate motoarele lor pe benzina pana in 2000 de cmc sunt cu distributie pe lant... Revenind putin on-topic M-am uitat in catalogul TÜV Report 2018 si conform datelor lor, nu exista probleme "clasice" la motor. La primele modele de prin 2011/2012 o problema la servofrana care insa a fost revizuita cu recall. Alte probleme, dar si astea rare, puntea fata (bucsi &co) sensibila si ceva pe la esapament. Cum zicea si @superbec, daca iei una intretinuta corect, cu carte service etc, nu ar trebui sa ai probleme. Ca experienta personala: avem in familie un 120d de vreo 10 ani (generatia precedenta, normal) care merge excelent, probleme minore in toti anii astia (o macara geam spate rupta iarna ca inghetase geamul si ceva pe la senzorii de parcare) dar usor si ieftin de reparat. In schimb, cum se conduce... e de vis! Tot din prima generatie am avut inchiriat o saptmana la ski un 116i, mi s-a parut absolut de bun simt ca performante.(116cp) Alta data am avut inchiriat vreo 3 zile un 116i generatia noua, 2013... normal, si mai misto decat cel vechi, putin mai mare, mai confortabil, mai modern evident... l-am alergat la greuz cu 4 persoane plus bagaje, nu m-a dezamagit. Mai folosesc des seria 1 la car-sharing prin oras, mereu o placere sa-l conduci, frane, directie, dotari... totul super pt clasa asta. Normal, pentru ca este joasa si ceva mai rigida, nu este masina ideala pentru Romania dar daca asta ii place fetei, treci peste asta. Oricum, recomand pt Ro clar evitarea suspensiei sport si a jantelor mai mari decat cele standard de 17". De asemena, se presupune ca nu ai mari asteptari de la locurile din spate si portbagaj, desi daca conduce o gagica, in spatele ei se sta bine Si mai are un dezavantaj iarna, pe zapada. Nu la condus, pt ca DSC-ul sustinut de anvelope bune de iarna nu-ti da voie sa faci prostii dar, pt ca este usor pe spate, se inzapezeste cam usor in parcare. Mai recomand clar sa iei cu cutia automata in 8 trepte, chiar daca este putin mai scump, merita toti banii. Si cu atat mai mult daca e folosit preponderent in oras si de femeie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Smart -> Twingo Corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Am avut Reno Megane 2 Hatback !! deci am avut Mercedes practic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 A-ul are sasiul de Renault Twingo,din cate stiu eu. Sper sa nu gresesc. Mercedes a luat cateva "chestii" in ultimul timp,de la Renault. In urmatoarea ordine ai ceea ce Merc a dat copy paste de la Renault: Smart=Twingo Mercedes Citane=Renault Kangoo 1.5 si 1.6 diesel de pe A B si C sunt motoare Renault. » Post actualizat in 10 Jan 2018 14:29 Am avut Reno Megane 2 Hatback !! deci am avut Mercedes practic? Nu, este valabil doar pt Smart nu pt A-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Salutare tuturor, si la multi ani ! S-au cum a-r zice maria grapini, "L-a mulțean !". Prietena mea ar vrea sa isi schimbe masinuta, si ii surade un bmw seria 1, pe benzina, SH, an de fabricatie cam 2010-2014 (sa fie euro 5 in orice caz). As fi curios daca aveti experienta cu motoarele bmw pe benzina, care din ele prezinta probleme, care sunt alte probleme uzuale, sau care sunt modelele de evitat cu orice pret... Stiu ca toate motoarele lor pe benzina pana in 2000 de cmc sunt cu distributie pe lant... multumesc mult, o seara faina ! Nu stiu cati din cei care scriu aici au BMW Seria 1 sau macar au condus asa ceva. Daca ai drum prin Ploiesti, pot sa-ti prezint BMW-ul meu (116d). Nu e de vanzare, dar incerc sa te ajut in luarea unei decizii. Detalii de contact pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Am avut Reno Megane 2 Hatback !! deci am avut Mercedes practic? Nu. Aia cu Mercedesuri au reno-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Nu. Aia cu Mercedesuri au reno-uri. 10 - 10 - 10!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Aia cu Infiniti au Mercedes )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 (editat) Nu era Nissan? Si Nissan e Reno. Editat Ianuarie 11, 2018 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 ) Este in continuare, dar au pus motoarele de 2.2 de pe Mercedes, evident si cutiile si alte drăcii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Deci Infinty este un Renault cu motor de Mercedes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Asta e hybrid adevarat, nu Toyota Prius )) » Post actualizat in 11 Jan 2018 09:35Raspunsul la intrebare este da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate