Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2018 Admin Share Postat Februarie 21, 2018 Gasit astazi o bicicleta MTB in zona Splaiul Unirii din Bucuresti. Bicla este o marca foarte cunoscuta. Cui ii lipseste asa ceva il rog sa ma caute si sa mi-o descrie 0722 625 710 - Luigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Frumos gest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 LUV, bucata de gard o vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 (editat) Imi da cu virgula...cum poti sa gasesti o bicicleta? ) A) Folosind gasitorul profesional de biciclete In desert... adecvata . Editat Februarie 21, 2018 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Probabil aruncata prin vreun boschet a gasit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2018 Autor Admin Share Postat Februarie 21, 2018 Bicicleta zacea langa un trotuar, pe spatiul verde, intre pomi, era cazuta, cu urme de pamant pe ghidon, nelegata si se vedea ca nu era a nimanui, desi am intrebat in zona. Ca si info, noua costa 2000 Ron Alte intrebari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Cel mai bine ar fi sa declari la politie zic eu, daca e o bicicleta care a costat ceva banuti sunt sigur ca pagubitul va depune plangere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2018 Autor Admin Share Postat Februarie 21, 2018 Am dat si pe feisbuc, vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Bicicleta zacea langa un trotuar, pe spatiul verde, intre pomi, era cazuta, cu urme de pamant pe ghidon, nelegata si se vedea ca nu era a nimanui, desi am intrebat in zona. Ca si info, noua costa 2000 Ron Alte intrebari? Da. Cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2018 Autor Admin Share Postat Februarie 21, 2018 Ne-ntelegem noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 https://www.dirtbike.ro/ daca nu ai cont pot sa spun eu acolo ceva despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2018 Autor Admin Share Postat Februarie 21, 2018 Poti da un copy paste la mesaj. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 (editat) Bicicleta zacea langa un trotuar, pe spatiul verde, intre pomi, era cazuta, cu urme de pamant pe ghidon, nelegata si se vedea ca nu era a nimanui, desi am intrebat in zona. Ca si info, noua costa 2000 Ron Martea este zi de petrecut in Contol la jumatate din pretul saptamanii. Sunt ultra-giga-mega-tera SIGUR ca un hipster sau un lubersexual datorita neadaptarii vitezei la carosabilul, firesc de umed, a patruns pe spatiul verde unde a abandonat orice urma de a ajunge acasa cu bicicleta. Posibil ca vigilenta a doua capete de creta sa-i fi facut dosar, iar el plange mai mult dupa perversa de pe Targul Ocna primita de la asfaltul ce l-a julit decat dupa bicicleta. Am rugamintea la tine sa-i predai omului bicla inapoi, ca apoi sa aiba alte povesti martea urmatoare. Altfel doar imaginea sa va fi acolo (fara bicicleta) Ajuta-l sa nu-si piarda ratingul! Editat Februarie 21, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 (editat) [...] Sunt ultra-giga-mega-tera SIGUR ca un hipster sau un lubersexual datorita neadaptarii vitezei la carosabilul firesc umed, a patruns pe spatiul verde unde a abandonat orice urma de a ajunge acasa cu bicicleta [...] Stai putin, inainte sa ne luam de bietul om care a pierdut bicicleta, dar si pentru a stabili concret daca era hipster, rog OP sa raspunda la urmatoarele intrebari: Cauciucurile si/sau spitele sunt vopsite? Bicicleta are sa? Dar coarne dinalea intoarse gen Tour de France? Editat Februarie 21, 2018 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Stai putin, inainte sa ne luam de bietul om care a pierdut bicicleta, dar si pentru a stabili concret daca era hipster, rog OP sa raspunda la urmatoarele intrebari: Cauciucurile si/sau spitele sunt vopsite? Bicicleta are sa? Dar coarne dinalea intoarse gen Tour de France? Daca are d-astea... io propun s-o dezmembram. da-l dreaq, ca-si ia alta...altfel nu mai are de ce sa iasa din casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 S-o stapanesti sanatos! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 (editat) super gest din partea ta ca ai postat pe forum .......dar atentie ............foarte mare atentie ............fa o vizita la cel mai apropiat post/ sectie de politie si declara ca ai gasit bicicleta ...altfel legal poti si vei fi acuzat de furt .........un obiect gasit trebuie declarat in maxim 10 zile la politie articolul 216 cod penal -INSUSIREA BUNULUI GASIT / infractiuni contra demnitatii(capitolul 4) ...........pedeapsa inchisoare de la 1 luna la 3 luni sau amenda Editat Februarie 21, 2018 de naenero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Da, preda-o la pulitie. Sa-si compenseze ei scaderea de salariu cu olxu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2018 Autor Admin Share Postat Februarie 21, 2018 @naenero, multam de informatie! Bicla nu am luat-o acasa, am intrebat in zona si cu acordul lucratorilor unui magazin carora le-am spus despre ce este vorba am depozitat-o la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 @naenero, multam de informatie! Bicla nu am luat-o acasa, am intrebat in zona si cu acordul lucratorilor unui magazin carora le-am spus despre ce este vorba am depozitat-o la ei. same problem ....serios acum daca cineva a depus o plangere si ii dau de capat politistii o sa faceti la ture de va plictisiti la sectie ......ia bicla de la oameni ca le faci probleme ....politistii nu lucreaza de obicei cu oameni cinstiti si sunt destul de suspiciosi .....paseaza problema in curtea lor si ajuta la gasirea proprietarului prin intermediul internetului sau cum poti tu mai bine ...altfel o furi incercand sa faci un bine ...vezi ca sunt ceva forumuri de biciclete furate poti cauta pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate